Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
RE: Нов проект на Рингераја "Прегратка н... 28.10.2011 16:39:07
arh_diz
Bidejki sme tuka sami se navikna na mene znaci nemozam da mrdnam tesko mene e.Taka da moram da go zemam , iskreno ne bi go zemala .Mene mi odgovara vremeto.Da si prasam toa e na saem vo avtokomanda neli
RE: Нов проект на Рингераја "Прегратка н... 28.10.2011 17:01:30
Olivia
ИЗВОРНА ПОРАКА: arh_diz RR
Bidejki sme tuka sami se navikna na mene znaci nemozam da mrdnam tesko mene e.Taka da moram da go zemam , iskreno ne bi go zemala .Mene mi odgovara vremeto.Da si prasam toa e na saem vo avtokomanda neli
Da arh_diz na saemot vo avtokomanda i te cekam da me soberes i onaka sum ti uz put, i M da go pognjavam na raat pred da gi vidi drugite RR tetki
RE: Нов проект на Рингераја "Прегратка н... 29.10.2011 13:01:23
Тања РР
Aко се собирате во недела може и јас да дојдам (ако се согласи мм да ме вози). Само ќе треба да побрзам со изработка на играчките, ги оставам до половина бидејќи не можам да најдам молтотекс
RE: Нов проект на Рингераја "Прегратка н... 29.10.2011 13:19:53
AnnaMolly RR
Тања, полни ги со остатоците од материјалот што го користиш. Јас на пример кога го правев кловнот од една блуза, остатокот го искористив за да ја наполнам главата.
RE: Нов проект на Рингераја "Прегратка н... 30.10.2011 10:48:15
Палешка РР
ИЗВОРНА ПОРАКА: Тања РР
Aко се собирате во недела може и јас да дојдам (ако се согласи мм да ме вози). Само ќе треба да побрзам со изработка на играчките, ги оставам до половина бидејќи не можам да најдам молтотекс
Извади од стара перница, јас така направив