Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
RE: Нов проект на Рингераја "Прегратка н... 31.10.2011 11:07:36
AnnaMolly RR
Браво, женски, играчките се преубави! Јас ќе го правам после сонцето-тропалче. Ќе направам неколку исти сонца за неколку бебенца, имам многу жолт материјал. Многу е лесно сонцето.
RE: Нов проект на Рингераја "Прегратка н... 31.10.2011 19:50:38
Палешка РР
ИЗВОРНА ПОРАКА: rina13
ова е играчката што цело сабајле ја правев се надевам ќе се искординирам со мм и ко за прв пат ке дојдам и јас..поззз
Прекрасна играчка! rina 13 те молам достави ја сликата, заедно со свои податоци на pregratka@ringeraja.mk за да можеш да добиеш влезница за Саемот на жена.
RE: Нов проект на Рингераја "Прегратка н... 2.11.2011 9:46:10
Felly RR
ИЗВОРНА ПОРАКА: AnnaMolly RR
Браво, женски, играчките се преубави! Јас ќе го правам после сонцето-тропалче.
AnnaMolly RR, ај кажи ми што искористи за да ги ставиш бисерите - за тропалката. Сакам и јас да ја правам, ама не ми текнува во што да ги ставам - нешто мало, тенко за да го собере внатре. Ајде дај идеја
RE: Нов проект на Рингераја "Прегратка н... 2.11.2011 17:34:22
Pepelaska *
еве нешто и од мене иако мене не ми се баш нај нај мм ми вика ова личи на жаба , а ракавицата е демек за на рака и да си збориш со неа.Се надевам ќе направам поубави
< Поракaта ја уредил Pepelaska### -- 2.11.2011 17:36:05 >
RE: Нов проект на Рингераја "Прегратка н... 2.11.2011 18:14:26
AnnaMolly RR
super se, pepelaska! sekoja igracka napravena so ljubov e ubava! jas i od kaj moite sobrav nekoi materijali i ako ne utre, vo sabota sum cel den slobodna ke dovrsam se sto imam pocnato.
RE: Нов проект на Рингераја "Прегратка н... 3.11.2011 14:12:59
AnnaMolly RR
Јас со моите четири колешки ќе се собираме во сабота кај мене вооружени со материјали да направиме уште повеќе играчки за да ги донесеме на саем. И тие ќе дојдат со мене, значи јас сум плус 4 :)
RE: Нов проект на Рингераја "Прегратка н... 5.11.2011 9:40:13
Luci
Не сум во тек, дружбата е за денес? И ако е за денес кое време? Јас со Tanjicka ќе одам на саем околу 15:30 па дали ќе се погодевме тоа време П.С имам работа и немам време да листам назад на страните