Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
Jas bev minatata godina vo Sandanski.Imase organiziran precek od hotelot,megutoa nisto posebno.Inaku mesto samo za odmor i relaksacija.Se odmorivme kako nikogas,bazen zatvoren i otvoren,masaza,tivko,mirno,prosetki niz gradot...
Лукас солидно изгледа хотелчево.Најјака ми е бабата во када на втората слика што се појавува .Има и игротека виде?Сигурно убаво ќе си поминете.А преку која агенција не те прашав?
preku turist agencija,da ima igroteka i dadilka posebno za sekoe dete,ama nema sansi jas da go ostavam lukas na nekoja ne me sfakajte pogresno,a jas da si go brkam kefot...dur e aren ke sedam so drustvoto posle toa ke odam v soba ke si gledam tv...sum barem po tv..pozz
Повторно се наближуваат новогодишните празници, па баш сакам да ми дадете некоја идеја за дочек на Новата година. Би сакала некој ако знае интересно место во Македонија со прифатлив аранжман, да видиме некоја убавина од нашава земја. Ако има некој информации, може да ги споделите тука.
subavkoo Nova godina. nie doma so malata ,a tate na 1 e dezuren na rabota.... zdravje , ovaa ke bide najubava dosega vo mojot zivot,nie trojca zaedno;-))))
Bidejki vo sekoj moment ocekuvame ,ovaa godina ke si sedime doma jas,mm i dvete princeziii sakavme da vikneme drustvo no se premisliv bidejki ne sakam zaradi gostite postojano da begam vo soba za da dojam ili da se sekiram dali mi galamat - resivme da si bideme sami nie doma za da mozeme da si se opustime kako sto treba..Edvaj cekam
И ние домче ама во новото, одва чекам со сестра ми и зетот и уште еден пар, искрено мене никаде не ми се оди по кафани и слично, здравје в година некаде подалеку можеби,
I nie sme del od tie sto ke bidat vo domasen ambient so kumovite i naseto malo kumce i nie so malo dete i tie i taka da ke si prokarame super sekogas si cekame zaedno so kumovite pa taka i ovaa god samo sto ke bideme vo domasen ambient i nasite mali sonca,imame moznost i vo nekoj hotel od gradot bidejki MILA ne cica no ne mi se ostava jas da setam a taa doma so sveki nema sansi
домааааааа сами без никој, ако треба и ќе заклучам и ќе изгаснам светло само да не ни се доклапа некој Лани демек само 5 души ќе славевме кај нас и после 12 цела сурија кога ни се ставија кој од каде оди избркај ги, уууууффф вриев од нервоза особено што сум спанка и планирав и на овие гости што ги имав да им ја дадам клоцата накај 1. Нема шанси оваа година се договоривме со мм никој и никаде најубаво самички со еден куп филмчиња, алкохол и некое мезе, ќе пеам караоке ќе играм оро сама а мм ќе ми се смее
Ние требаше со кумашините зашто и тие имаат мало детенце, а другите пријатели ни се сингл и сакаат по дискотеки. Јас не одев во дискотеки ни пред да се омажам, не па сега. Ама кумашинот му се паднало да биде дежурен на 31 и ни пропадна планот. Сакам да си бидеме со Филип, мада тој во 21 заспива, ни Н нема да види од Нова година.
Дома, традиционално. Само со другариве мои чувствувам дека луда журка ќе имаме. Се по мрднати се , Јана почнала Најтвиш да слуша, се научи и глава да тресе има да имаме ЛАЈВ РОК ШОУ за Нова година
Дома, традиционално. Само со другариве мои чувствувам дека луда журка ќе имаме. Се по мрднати се , Јана почнала Најтвиш да слуша, се научи и глава да тресе има да имаме ЛАЈВ РОК ШОУ за Нова година
баш интересно звучи
Ovaa godina docekot definitivno nadvor od Sk, poso neli sum singl po tolku godini , mora da izludam na svoj nacin, imam neodoliva ponuda koja ne se propusta , ne e tolku bitna ponudata bitno e od koj e
Сакавме некаде низ Македонија, ама операцијата на Филип е утре и решивме да останеме дома годинава. Тој ќе спие, сигурно нема да дочека буден Нова година, па јас и мм може да тркнеме до плоштад, Филип ќе си спие дома со свеки.