*mika*
|
Miana i jas imam zemeno od cajot Bekutan, i na 2 pati i dadov, deka neznaev sto drugo da pravam, i toa po 60ml, malku preterav. Na dr mi rekoa ako epten ne prestanuva da place da i dadam, ama ne povekje od 15-20ml, po nekolku pati na den. Velat ova ne se grcevi, mala bila, rano i bilo, toa bile samo gasovi, i prorabotuvale crevcata. I stvarno primetiv place pred da kaka. Probaj da dades tempo so cicanjeto, ne i davaj na pomalku od 1h, ako place,zanimavaj ja, vo race, dumkaj ja, vrti ja, neka pomine eden cas barem, uste podobro i poveke ako izdrzis.. Jas taka se macev 3-4dena, sega uspevame i do 3h da izdrzime. Fintata e vo toa da fati ritam, posle pomalku placat, ke se pomacis nekoj den, ama vredi, pobrzo redot ke si go fatite. A cajceto cuvaj go kako dzokkerce, koga vekje nema da mozes so nervi ;) i ke zaboravev, posle cicanje ja drzam pa i do 20 min na ramo da zdrigne, ama retko se slucuva, zaspiva na ramo, pa vo ista polozba ja prefrlam na krevetce (na stomace) i prodolzuva so spienje, inaku mi se budese na 5min, i taka spieme barem uste saat dva, i ete doslo vreme za drug podoj ;) So srekja :)
(Одговор на членот miana)
|