Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
Драги мои пријателки,ви посакувам наредната година да ви е посреќна,да сте ми здрави,живи и весели,да ви се исполнат сите желби.Да си ја поминете оваа вечер со најмилите и најубаво.
ИЗВОРНА ПОРАКА: kikicka
*****СРЕЌНА НОВА ГОДИНА ***** на сите да сте ми здрави живи среќни и весели и се што силно посакувате да го добиете што поскоро.Поздрав и бакнежи до сите се читаме во 2012 г.
ИЗВОРНА ПОРАКА: kuklicka26
Нека ви е на сите среќна новата 2012 година да ви донесе многу радост,здравје,среќа и незаборавни моменти
ИЗВОРНА ПОРАКА: SkCura77
РР-ки и мали РР-чиња, нека ви е срекна новата 2012 година и ви посакувам се најдобро!!!
ИЗВОРНА ПОРАКА: luci
РР-ки Среќна Нова Година, Ви посакувам многу здравје, љубов и исполнување на сите желби
Dragi moi RR-ki i RR-cinja neka Novata 2012 godina vi donese mnogu zdravje i sreka, neka vi zacuva se sto imate i go sakate a vi ispolni se sto nemate i go posakuvate
ИЗВОРНА ПОРАКА: Maca RR
Среќна нова година, мили Рингерајки!!! Ви посакувам здравје, среќа и многу љубов. И уште долги, долги години да се дружиме на Рингераја!!
Нека ви е среќна Новата 2012 година! Среќата и здравјето да бидат ваша сенка и постојани гости во вашите домови. Нека ви се остварат сите желби. Во новата година зрачете со ведрина и отфрлетја тагата, дозволете срцето и ѕвездите да ви ја покажат вистинската насока во животот.
Se sto e Ubavo i se vika Srekja .......Dedo Maraz Neka vi go podari vo Vrekja ....................A se sto e Loso i predizvikuva grizi - Nikogas da ne se doblizi...........................Srekna Nova ²º¹² god !!!! Godinata koja ide neka vi bide dvojno posrekna od godinata koja izmina!!!SREKNI NOVOGODISNI I BOZIKNI PRAZNICI!!! ♥
Среќна, весела, берикетна година исполнета со радост и смеа на своите деца, а оние кои сакаат да станат родители да им се исполни оваа година. Топли поздрави до сите
Да ни е среќна Новата 2012 година!!!Да биде поуспешна,по среќа,со многу радост од дечињата и многу тестови со .
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни