Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
Форумџии кои ја одбележаа 2011 година 6.1.2012 10:05:32
Палешка РР
Ајде малку да се забавуваме, без притоа да се правиме важни или да се лутиме Да направиме листа на форумџии кои ја одбележаа 2011 година, по добро или лошо. Нели наши сме?
RE: Форумџии кои ја одбележаа 2011 година 6.1.2012 11:05:32
Bethany
Можеби не сум до толку активна во пишувањето, ама пак редовно ве читам и што ми првин пада на памет е следно: Најстабилен во ставови и најдиректен -Виктори Најискрен и најфин - Натушка85 Најдрзок - Dostickage (притоа не мислам ништо негативно, напротив дрскост некогаш и е потребна:) Најприземен - Тања Ајд доста од мене
RE: Форумџии кои ја одбележаа 2011 година 6.1.2012 12:44:25
penelopa
ИЗВОРНА ПОРАКА: Палешка РР
Ајде малку да се забавуваме, без притоа да се правиме важни или да се лутиме ]
Најдобар мод/админ: сите до еден Најинтелегентен форумаш: Најдуховит форумаш:Виктори знае многу често да ме насмее Најсериозен форумаш: Најтупач форумаш: анедеспо Најпровоцирач форумаш: Најкреативен форумаш: секој на свој начин Најстабилен во ставови форумаш:Палешка, Сновајт Најискрен форумаш: Палешка и Оливија Најприземен форумаш: арх_диз, Тања Најдрзок форумаш:Виктори знае да биде ама на добар начин Најдиректен форумаш:кикичка Најфин форумаш: ги има многу Најдосаден форумаш: Најинтересен машки член: Најинтригантен форумаш:
Доста е за почеток
RE: Форумџии кои ја одбележаа 2011 година 6.1.2012 13:14:19
Yummy Mammy
Hahahaaa, dobra e temava, se iznasmeav... Samo za najdirekten i najduhovit bi ja spomnala Viktori, verojatno i najdrzok drugite ne mozam da gi klasificiram zasto sekoj mi ostavil razlicen vpecatok na razlicni forumi i cesto se iznenaduvam dali e toa istiot clen.
P.s. Zarem feliks e masko? ]
< Поракaта ја уредил Yummy Mammy -- 6.1.2012 13:17:24 >
RE: Форумџии кои ја одбележаа 2011 година 6.1.2012 14:31:33
kikicka
ее темата закон амауопште не сеочекував дека ке ме има на некоја листа хахха фалаженски за титулата најдуховит инајдиректен форумџија хахах .ајд јасда допечам колачитепа ке пишам листа киссту олл
RE: Форумџии кои ја одбележаа 2011 година 6.1.2012 15:52:37
Annet
прво си реков МЕ ИМА хаахаххаха Најдобар мод/админ: сите Најинтелегентен форумаш: незнам баш сите Најдуховит форумаш: кикичка,оливија,миена,лиличка,...лелее сите бре женички Најсериозен форумаш: достикејџ.....ми е најозбилна ама не се лути Најтупач форумаш: тупач незнам ја може да се ставам хаахха Најпровоцирач форумаш: незнамм Најкреативен форумаш: анамоли палешка пепеласка кикичка ...и ситееееееее Најстабилен во ставови форумаш: достикејџ,арт диз,виктори....сите бе Најискрен форумаш: мислам дека нај најискрен е анамоли и после сите ние Најприземен форумаш: сите Најдрзок форумаш: незнам кој Најдиректен форумаш: доксиејџ(ако вака не се писува извини)) Најфин форумаш: ана моли кикичка илилича миана палешка натушка јуле фели .......не ми текнуваа јузерите сеха ама сите сте срцки Најдосаден форумаш: ....сигурно некој маж хахахахахахаххаха Најинтересен машки член: некој маж незнам хахааха Најинтригантен форумаш: ммммм сите по малку хахахаххаа [/quote] извинете за печатните грешки
RE: Форумџии кои ја одбележаа 2011 година 6.1.2012 18:02:06
Maca25
Најдобар мод/админ: Фели РР Најинтелегентен форумаш: Палешка РР, блу-блу, мила мама Најдуховит форумаш: мама26 Најсериозен форумаш: анедеспо Најтупач форумаш: миана Најпровоцирач форумаш: миана Најкреативен форумаш: Ана Моли РР Најстабилен во ставови форумаш: арх-диз и Палешка Најискрен форумаш: Ана Моли, Сноувајт, Џесика, Оливиа, Натушка Најприземен форумаш: Јуле, арх диз, Икана, Наташа981, везилка Најдрзок форумаш: анедеспо, достичкаге Најдиректен форумаш: виктори Најфин форумаш: Џесика, Ана Моли, Мартинс Мам, Јуле, Икана, Богданчанка, Натушка, Фели, Палешка, Сноувајт, Оливиа, пенелопа, ако продолжам да на набројувам со саати ќе треба да куцкам..... Ве сакам бре Рингерајки! Сите сте си посебни на свој начин и со тоа ја правите Рингераја единствена!!! Најдосаден форумаш: во принцип ми е забавно на РР, така не можам да одделам некој да е досаден. Најинтересен машки член: Феникс и Боцко Најинтригантен форумаш: нема
RE: Форумџии кои ја одбележаа 2011 година 6.1.2012 23:36:35
lilicka
Ви благодарам што сме ме спомнале погоре.....јас нема да давам титули ептен ми е неблагодарно.....сите сте ми супер на форумов.....без фалење и критикување