Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
RE: Кога последен пат си купивте нешто за себе? 28.1.2012 22:39:14
kikicka
Цело време од на мајка ми бутикот си се подновувам ...аа нешто што нај мерак ми праве сега е кога ке си купам постелнина на тач тууу ама ептен мераци и си купив мин.недела и за нас и за Л.
RE: Кога последен пат си купивте нешто за себе? 6.2.2012 9:46:52
Tanjat7880
Pred Nova Godina si kupiv CIZMI od 8.000denari na kredit od 24rati(ko televizor da kupuvam)i eve gi nosam po snegov,ladnovo i dozdot, i devojki moi,alal da im se parite,vredi da se investira vo kvalitetna cizma e sega shto pustata mnogu koshta
RE: Кога последен пат си купивте нешто за себе? 6.2.2012 13:11:54
Calypso
Vcera, si kupiv knigi... na obleka tolku ne se raduvam, kolku na knigite... po bagatelna cena gi zedov, em na angliski... meraci! Ama ke me pocekaat malku za citanje
RE: Кога последен пат си купивте нешто за себе? 7.2.2012 11:23:09
Luci
Е не еден па три, браво бе Riba79 Јас пред 3-4 дена си купив фармерки, чизмички и две блузички. Сега меркам неколку пара салонки на ФБ covery shoes од Кочани ама далеку ми се бре да одам до таму. Имаат достава za 100 den. do Skopje ама што знам калапот каков им е
RE: Кога последен пат си купивте нешто за себе? 7.2.2012 11:26:02
AnnaMolly RR
ИЗВОРНА ПОРАКА: Calypso
Vcera, si kupiv knigi... na obleka tolku ne se raduvam, kolku na knigite... po bagatelna cena gi zedov, em na angliski... meraci! Ama ke me pocekaat malku za citanje
RE: Кога последен пат си купивте нешто за себе? 7.2.2012 16:43:58
riba79
ИЗВОРНА ПОРАКА: luci
Е не еден па три, браво бе Riba79 Јас пред 3-4 дена си купив фармерки, чизмички и две блузички. Сега меркам неколку пара салонки на ФБ covery shoes од Кочани ама далеку ми се бре да одам до таму. Имаат достава za 100 den. do Skopje ама што знам калапот каков им е
Luci,jas mislev deka zimava zavrsi pa ne kupiv cizmi ama site 3 para bea na popust i plativ samo 3600 a mm si kupi 4 para i plati 5300...pozz
RE: Кога последен пат си купивте нешто за себе? 9.2.2012 14:28:07
AnnaMolly RR
Само што си купив чизми од една продавничка во Кисела Вода, во зградата каде што работам. Првпат во живот купив чизми што не се црни Сиви се, високи до колена. Едвај број најдов, сите што ми беа убави немаше број од нив. Само сега останува да пробаме како ќе биде на снегот.
RE: Кога последен пат си купивте нешто за себе? 9.2.2012 14:38:35
AnnaMolly RR
Ау, треба и нагоре да се качувам? Нема проблем, ќе си ги носам и патиките со коишто дојдов сабајле на работа, па ако се лизгаат ќе си ги облечам Или ти од една страна под мишка, Бобо од другата и ќе ме качите
RE: Кога последен пат си купивте нешто за себе? 11.2.2012 15:04:34
Melanija RR
Пред 3-4 дена од Орифлеим си земам крема за тело,лак и крема за раце
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
RE: Кога последен пат си купивте нешто за себе? 14.2.2012 10:46:09
JovanaJ
Vikendov si kupiv kaput, kosula i uste eden par naocari (za diopter). Sega posle kontrolata na ocen ka stavam na niv stakla i edvaj cekam da gi nosam. Preubavo stojat!
RE: Кога последен пат си купивте нешто за себе? 15.2.2012 10:48:15
vezilka RR
Вчера тргнав да си купам сукња, демек препекав за кафена сукња деновиве и добив пари за роденденот да си купам..арно ама се вратив дома со две ташни и новчаник..пак останав јас без мојата сукња, кукњавата продолжува