Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
Snowhite RR, ви ги гледавме сликите и на ФБ, и Матеа ме изнасмеа - не на оваа слика, ама на друга кај што е сликан Михаил на санката ми вели - Мамо, мочка детето. Јас и велам - не мочка, гледај како е облечено. Што е ова? Таа - ношир. Јас се смеам, и велам како може облечено да мочка? Таа малку се збуни, ама пак не прифати дека се санка, туку дека се мочкал.
Жената по природа е АНГЕЛ, но ако и ги скршат крилата таа лесно ќе научи да лета на метла!!!
Сонциња мили ви се дечињата, блазе вас, ви седат на санка, мојов специфичен до коска, не сакаше да седне, така си одеше пешки покрај санката...блесаво дете...
М не само што седеше, туку и не сакаше да стане, уте сакам, ми викаше ко се вративме дома