|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  16 17 [18] 19 20   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: слабеење
22.1.2012 22:27:46   
Ikana
25 kila treba da simnam. Mi se vrti od brojkava.

(Одговор на членот Natuska85)
Непосредна врска до пораките: 426
22.1.2012 22:31:01   
libra.n
Natuska85 aj te molam pravila na igra pisi miuser posted image Uste ova so mesecinava da go probamuser posted image Tnx

(Одговор на членот Ikana)
Непосредна врска до пораките: 427
23.1.2012 0:10:29   
kikicka
user posted image user posted image user posted image user posted image

Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."

(Одговор на членот libra.n)
Непосредна врска до пораките: 428
25.1.2012 12:27:08   
babyhope
Затоа што темава е слабеење а не конкретно диети, сакам да споделам искуство со вас во врска со козметичкиве третмани. Значи генерално бев скептична кон овој начин на слабеење и обликување на тело, го сметав за неприроден, болен и штетен за организмот но случајно уплатив пакет од 15 третмани за 1500 денари и почнав полека да применувам од наједноставни до најсложени процеси и апаратури. Уште првата недела ослабев 2 кг. и сега продолжувам да слабеам. Завчера почнав со една нова метода која го забрзува метаболизмот и поттикнува исфрлање на течности во случај да има задршка во телото и се чувствувам одлично. Се уште со страв легнувам и додека да се навикнам на третманот ми е потребно време но знам дека резултатите се видливи одма после тоа. user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот kikicka)
Непосредна врска до пораките: 429
1.2.2012 9:13:19   
Viktori
Жени, ај клик и комент кој ги пробал капсуливе. user posted image

http://static1.ringaraja.net/uploads/SLO/uploads/bf42293f07da7c6c79bfe610c3fd926a.pdf

Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ...
Мај нејм ис лукс. Жито лукс.

(Одговор на членот babyhope)
Непосредна врска до пораките: 430
1.2.2012 9:17:27   
AnnaMolly RR
И јас ги гледав, баш ме интересира искуство од некој што ги пробал.

Live and let live

(Одговор на членот Viktori)
Непосредна врска до пораките: 431
2.2.2012 0:18:59   
Andriance
a dali nekoj znae kolku cinat????? lelelelle majkooo imam za siminjanje 15....c c c c kaj mi bese pametot koga kaciv 22 user posted image

Зборовите и времето користете ги правилно!!! Ни едното ни другото не можете да ги вратите!!!

(Одговор на членот AnnaMolly RR)
Непосредна врска до пораките: 432
2.2.2012 17:23:00   
riba79
eve link za kapsulite od zelka http://www.bioclinica.com.mk/shop/item.aspx?itemid=149

(Одговор на членот Andriance)
Непосредна врска до пораките: 433
2.2.2012 17:47:59   
kikicka
мислам дека Не се истите риба79

ИЗВОРНА ПОРАКА: riba79

eve link za kapsulite od zelka http://www.bioclinica.com.mk/shop/item.aspx?itemid=149

Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."

(Одговор на членот riba79)
Непосредна врска до пораките: 434
2.2.2012 17:54:20   
kikicka

ИЗВОРНА ПОРАКА: Viktori RR

Жени, ај клик и комент кој ги пробал капсуливе. user posted image

http://static1.ringaraja.net/uploads/SLO/uploads/bf42293f07da7c6c79bfe610c3fd926a.pdf

Немам слушнато ама му се токмам ...

Непосредна врска до пораките: 435
5.2.2012 8:27:54   
libra.n
Devojki, eve go linkot za tableitte za supata kaj sto ima i ceni http://supa-zelka.com/page5.php jas iskreno oslabev okolu 4 kg. so dieta sama sto si ja sostaviv (jadem supa-gotova ili domasna bez razlika, ovosje i zelencuk) ama sum mrtva- gladna, ne mozam poveke. Mi trebaat uste minimum 6 kg. Si velam da zemam od ovie ama ne znam nekoj sto imal iskustvo, da ne izleze posle kako so slimline....sto velite?

(Одговор на членот kikicka)
Непосредна врска до пораките: 436
5.2.2012 9:37:39   
Viktori
Од супата со зелка се слабее затоа што се јаде само супа, а според ова што читам со апчињата можело и апчиња и храна. баш може да се пробаат и да видиме резултати. И задоволни, најадени и ослабени user posted image

< Поракaта ја уредил Viktori RR -- 17.2.2012 17:24:35 >

Непосредна врска до пораките: 437
5.2.2012 12:37:58   
mamicki
Najuspesno slabeam koga od menito potpolno kje go isfrlam lebot, blagoto i sekakov vid testenina, a kje pocnam da jadam mnogu salati i da pijam po 2 litri voda na den. No nikojpat ne se ogranicuvam vo poglad na vnesuvanjeto hrana vo smisla da se cuvstvuvam gladno, a da trpam, tuku jadam sekojpat koga kje mi se jade, no toa e ili morkov(megju obroci) ili krastavica, domat, piperka... ovosje- samo toa sto sodrzi mnogu kalium, a malku jaglehidrati, pr jagodi, kajsii... i tikva, samo ispecena na parea, pod folija, bez nikakvi dodatoci. So takov rezim na ishrana po prvata bremenost, potocno po doenjeto, oti togas se zdebeliv ne koga bev bremena, tuku dodeka doev, oslabnav 17 kgr. za 4 meseca, i nikogas povekje ne gi vrativ, normalno, vnimavam sto jadam.

Непосредна врска до пораките: 438
5.2.2012 23:33:08   
MamaOhrid
ИЗВОРНА ПОРАКА: mamicki

Najuspesno slabeam koga od menito potpolno kje go isfrlam lebot, blagoto i sekakov vid testenina, a kje pocnam da jadam mnogu salati i da pijam po 2 litri voda na den. No nikojpat ne se ogranicuvam vo poglad na vnesuvanjeto hrana vo smisla da se cuvstvuvam gladno, a da trpam, tuku jadam sekojpat koga kje mi se jade, no toa e ili morkov(megju obroci) ili krastavica, domat, piperka... ovosje- samo toa sto sodrzi mnogu kalium, a malku jaglehidrati, pr jagodi, kajsii... i tikva, samo ispecena na parea, pod folija, bez nikakvi dodatoci. So takov rezim na ishrana po prvata bremenost, potocno po doenjeto, oti togas se zdebeliv ne koga bev bremena, tuku dodeka doev, oslabnav 17 kgr. za 4 meseca, i nikogas povekje ne gi vrativ, normalno, vnimavam sto jadam.

Потпишувам user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот mamicki)
Непосредна врска до пораките: 439
5.2.2012 23:41:51   
TeaM
Moreee tesko slabeenjevo, kaciv 30 kg, simnav 22, imam uste 8..ama nikako da trgnat nadole, a + vezbam user posted image

(Одговор на членот MamaOhrid)
Непосредна врска до пораките: 440
8.2.2012 9:50:47   
Viktori
Јас официјално поаѓам на аеробик во Борис Трајковски, три пати неделно. Ваљда понеделнички ќе се разрипам. user posted image Е од ова стварно очекувам резултати, ама какви ќе бидат ќе видиме. user posted image

(Одговор на членот TeaM)
Непосредна врска до пораките: 441
8.2.2012 16:22:53   
libra.n
Јас ги порачав тие од супа од зелка за две недели што се. Се јавувам на темава после две недели. Ако не ослабам, Виктори ќе ти се придружам во Борис, и онака блиску ми е.

Непосредна врска до пораките: 442
14.2.2012 17:04:06   
crvce
AJDE NEKOJ NEKA MI KAZE NESTO ZA SLIMLINE KAPSULITE ,SAKAM DA GI PORACAM,DALI SE EFIKASNI I DALI IMA NEKAKVI POSLEDICI,,,TREBA DA OSLABNAM 25 KG,,,,,MNOGU SE POPRAVIV ZA VREME I POSLE BREMENOSTAuser posted image pOZDRAV

Непосредна врска до пораките: 443
14.2.2012 17:31:59   
mamicki
crvce, batali gi tabletite i stisni zabi. Daj si vreme- kolku vreme ti trebase da kacis 25 kg? Edna godina, mozebi i povekje. Znaci, daj si isto tolku vreme za da gi stopis. 2 kg mesecno=24 kg za edna godina. Ama so namalena ishrana. Jadi mnooooooooogu salati i supi, leb, testa, blago, sirenja, majonezi i dr. namazi- zaboravi deka postojat. Ovosje moze, no so mera, najdobro e da go jades do pladne, ne povekje od 2-3 ploda. Ako te fati kriza- morkovi ili zelka grickaj. Ne e vkusno, ama ako ti e bljak od zelka, veruvam, uste povekje ti e bljak sredbata so ogledaloto. Pogledi se uuuuuuuuubavo i prasaj se- ova li sum jas? Vaka li se cuvstvuvam, kako sto izgledam?
Si zemam za pravo da go napisam ova oti po prvata bremenost, t.e po doenjeto imav blizu 20 kg visok! Na prviot rodenden od sin mi tezev povekje otkolku neposredno pred da go rodam! Gi simnav tie kila za 4-5 meseca. Toa bese letoto '97. I nikogas povekje e gi vrativ, duri ni sega, vo vtorata bremenost i po nea. Se e vo glavata, da znaes. So srekja.

(Одговор на членот crvce)
Непосредна врска до пораките: 444
16.2.2012 14:35:58   
Pepelaska *

ИЗВОРНА ПОРАКА: Viktori RR

Јас официјално поаѓам на аеробик во Борис Трајковски, три пати неделно. Ваљда понеделнички ќе се разрипам. user posted image Е од ова стварно очекувам резултати, ама какви ќе бидат ќе видиме. user posted image

И јас лани ова време почнав, до јуни негде се виде ефектотuser posted image

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

Непосредна врска до пораките: 445
16.2.2012 14:42:15   
Tanjicka
libra.n. kako ti odi so tabletite od zelka, pomina veke edna nedela, pocnaa li da se gledaat rezultatite?

(Одговор на членот Pepelaska *)
Непосредна врска до пораките: 446
16.2.2012 14:45:02   
Pepelaska *
Пораката е избришана и преместена во соодветна тема ЕУ ДИЕТА

< Поракaта ја уредил AneLav RR -- 15.2.2016 13:55:55 >

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

Непосредна врска до пораките: 447
16.2.2012 15:18:54   
vezilka RR
Постот е преместен во соодветна тема ЕУ ДИЕТА

< Поракaта ја уредил AneLav RR -- 15.2.2016 13:57:18 >

Непосредна врска до пораките: 448
16.2.2012 19:54:20   
Kockicka
RR ve molam za eden sovet moete user posted image ima dva meseci se uste go dojam pa dali e vo red da zapocnuvam so vezbanje fitnes teratana nesto vo toj stil ama da ne zaboravam da naglasam deka sum i carski rez mi treba definitivno nekoja aktivnost :)

(Одговор на членот vezilka RR)
Непосредна врска до пораките: 449
16.2.2012 20:36:23   
Viktori
Фитнес и теретана не знам колку ќе ти одговараат, заради царскиот рез, ама да се истрчуваш на аеровик нема штета. Јас неколку недели после пораѓај трчав на аеробик а и богами диета држев. Ништо не ми фалеше ни на мене, ни на бебето, ни на млекото.

(Одговор на членот Kockicka)
Непосредна врска до пораките: 450
Страница:   <<   < Претходна страница  16 17 [18] 19 20   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  16 17 [18] 19 20   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Расположението во бременоста.
Admin

Дали сте имале ненадејни промени во расположението за време на бременоста?