|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  9 10 [11] 12 13   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Каде да најдам?
14.2.2012 15:39:33   
bocence
има на бит пазар ако си од СК

Koj ne go razbira tvoeto molcenje,nema da gi razbere ni tvoite zborovi.

(Одговор на членот jana81)
Непосредна врска до пораките: 251
14.2.2012 18:44:46   
jana81
ne sum od Sk ama ke odam denovive vo Sk pa bi sakala da kupam
fala na odgovorot, verojatno ke najdam

(Одговор на членот bocence)
Непосредна врска до пораките: 252
15.2.2012 22:27:23   
Natuska85
ИЗВОРНА ПОРАКА: luci

Се ближи роденденот на син ми и сакам да има и декорација со балони во ресторанот. Арно ама кога се распрашав по фирмиве некако многу скапичко ми се виде па си викам ај сама ќе си купам балони и хелиум па ваљда поефтино ќе излезе, е сега работава е каде можам да купам хелиум за таква намена?

Луци најде хелиум?

"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."

(Одговор на членот Luci)
Непосредна врска до пораките: 253
16.2.2012 8:28:17   
Luci
Не најдов, си нарачав од Флексбол(ги имам на ФБ)балони за крштевката и роденденот. Овие ми беа најефтина варијанта, во споредба со другите, ама па има разлика и во трајноста. Јас ги порачав за во ресторанот и од таму кога заврши роденденот си ги земавме дома зошто наредниот ден ми дојдоа гости и сакав да ми биде украсено кога веќе нормално ги дадов парите. Ама кога ги донесовме дома, сите почнаа да се издишуваат, да паѓаат од зидот. А од фирмата за балони што е во гтц не ми текнува сега како се викаше сестра ми ми донесе балони кога се породив кои стоеа скоро 2 месеца

Рани куче да те лае!!!

(Одговор на членот Natuska85)
Непосредна врска до пораките: 254
16.2.2012 8:43:48   
Felly RR
Леле Луци - 2 месеци, што убаво, барем ќе ти стојат. Јас кога прашував кај нас да ми направат, ми рекоа дека само три саати ќе стојатuser posted image и не зедов, си направив јас дома балони и си ги ставив на масите (исто за крштевката)

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

(Одговор на членот Luci)
Непосредна врска до пораките: 255
16.2.2012 8:54:30   
Luci
Овие за роденденот стоеа 24ч максимум user posted image user posted image А овие што ми ги донесоа кога се породив стоеа 2 месецаuser posted image

Рани куче да те лае!!!

(Одговор на членот Felly RR)
Непосредна врска до пораките: 256
28.2.2012 22:41:44   
nadica
ајде жени помагајте кажувајте каде да најдам поволни играчки за во игротека со мм бидејќи сме невработени дојдовме на идеа да си отвориме своја игротека па да пробаме како ќе ни оди ама ни треба помош во ск има многу добро опремени игротеки па ме интересира од каде им се играчките

Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа...
Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

(Одговор на членот Luci)
Непосредна врска до пораките: 257
28.2.2012 23:18:06   
nadica
помош помош помош

Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

(Одговор на членот nadica)
Непосредна врска до пораките: 258
28.2.2012 23:26:35   
Viktori
Nadica, зависи што бараш. Замоци за скокање има на пазар 3 од 350 евра па нагоре. Куќички и такви тракатанци како лизгалки има во Хубо маркет, дрвени куќички ако сакате во двор да поставите има во ГеоИнг мислам дека беше од 500 евра па нагоре. Зависи колкава игротека сакате да опремите и колку сакате да инвестирате.

Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ...
Мај нејм ис лукс. Жито лукс.

Непосредна врска до пораките: 259
29.2.2012 14:16:02   
Natuska85
Надица на пазар 3 имаш поволни играчки а сега ќе и свртам и на една пријателка што продаваа играчки на големо,ќе ја прашам ако продаваат уште,ќе ти пишам број да се слушнете.Браво за идеата.Игротека за во помал град е одлична инвестиција. Во Гевгелија има една или две и имаат турбо работа,родендени посебно.

"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."

(Одговор на членот Viktori)
Непосредна врска до пораките: 260
29.2.2012 14:26:04   
kikicka
Дај боже да ви успее надица овде во градов игротеката....Имаш во Либерта 12.000 комплет 3 работ,лизгалка ,лулашка и уште нешто имаше ама не се сеќавам што,пластични безбедни како за деца . Мада да ако земаш од едно место повеќе работи барај со попуст

Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."

(Одговор на членот Natuska85)
Непосредна врска до пораките: 261
29.2.2012 14:41:11   
Pepelaska *

ИЗВОРНА ПОРАКА: nadica RR

ајде жени помагајте кажувајте каде да најдам поволни играчки за во игротека со мм бидејќи сме невработени дојдовме на идеа да си отвориме своја игротека па да пробаме како ќе ни оди ама ни треба помош во ск има многу добро опремени игротеки па ме интересира од каде им се играчките

Јас гледав во џамбо од оние лизгалки , нишалки и сл за надвор а може па и внатре зошто да не , мислам и неа беа мн скапи.А инаку Надица и јас сакам да отворам игротека и то амногу одамна ама никако да дојдат на ред пари, и овде има само две а во населбата кај што ќе се селиме нема ниедна а има многу деца , малку сум офтопик , па може да си разменуваме идеи за работа со тебеuser posted image

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

Непосредна врска до пораките: 262
29.2.2012 16:10:27   
nadica
ИЗВОРНА ПОРАКА: kikicka

Дај боже да ви успее надица овде во градов игротеката....Имаш во Либерта 12.000 комплет 3 работ,лизгалка ,лулашка и уште нешто имаше ама не се сеќавам што,пластични безбедни како за деца . Мада да ако земаш од едно место повеќе работи барај со попуст

ИЗВОРНА ПОРАКА: Pepelaska###

Јас гледав во џамбо од оние лизгалки , нишалки и сл за надвор а може па и внатре зошто да не , мислам и неа беа мн скапи.А инаку Надица и јас сакам да отворам игротека и то амногу одамна ама никако да дојдат на ред пари, и овде има само две а во населбата кај што ќе се селиме нема ниедна а има многу деца , малку сум офтопик , па може да си разменуваме идеи за работа со тебеuser posted image

да ама и либерта и џамбо продаваат нови производи ама од втора рака на кои имаат нивна заработувачка мене ми требаат првите поефтините user posted image  за да заработам де user posted image

Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

(Одговор на членот kikicka)
Непосредна врска до пораките: 263
29.2.2012 16:24:55   
arh_diz
Nadica mislam najdobra varijanta ti e da odis vo Turcija i tamu da si kupis

Биди тоа што си

Непосредна врска до пораките: 264
29.2.2012 16:28:28   
Џесика
Или кај пластичарите сигурно се поевтини од Џамбо, Атлантик-комерц или други маркети

Жената по природа е АНГЕЛ, но ако и ги скршат крилата таа лесно ќе научи да лета на метла!!!

(Одговор на членот arh_diz)
Непосредна врска до пораките: 265
29.2.2012 16:56:18   
Viktori
кај пластичарите и во Атлантик нема крупни играчки. Освен ако не успееш да им се пикнеш во магацините.
Џамбо продава сра*е кај нас.

(Одговор на членот Џесика)
Непосредна врска до пораките: 266
29.2.2012 17:11:33   
Viktori

ИЗВОРНА ПОРАКА: arh_diz RR

Nadica mislam najdobra varijanta ti e da odis vo Turcija i tamu da si kupis

Ова е најдобрата варијанта сте во можност да отидете до Турција. И со царина ќе ве фати помалку.

(Одговор на членот arh_diz)
Непосредна врска до пораките: 267
3.3.2012 14:37:22   
Luci
Каде поточно можам да најдам калапи во разни форми за печење на ситни колачи?

Рани куче да те лае!!!

(Одговор на членот Viktori)
Непосредна врска до пораките: 268
3.3.2012 14:44:47   
Yummy Mammy

ИЗВОРНА ПОРАКА: luci

Каде поточно можам да најдам калапи во разни форми за печење на ситни колачи?

Jas si kupiv od vero mnogu ubavi so detski formi.

There are no strangers, just friends you haven''t met yet!

(Одговор на членот Luci)
Непосредна врска до пораките: 269
3.3.2012 15:10:57   
AnnaMolly RR
Луци, кај пластичарите имаш најразлични форми за евтини пари. Баш пред некое време ги гледав.

Live and let live

(Одговор на членот Yummy Mammy)
Непосредна врска до пораките: 270
4.3.2012 20:23:54   
bombica
Каде да најдам мал термос за околу 200-250мл?
Во бебе супермаркет гледам имаат оваков термос(торбичка) за шишиња само незнам колку би ја држел топла водатаuser posted image Има некој вакво нешто да каже дали е практично?
user posted image

(Одговор на членот AnnaMolly RR)
Непосредна врска до пораките: 271
12.3.2012 13:21:58   
Џесика
Каде можам да најдам ЦД „Храна и вино“, и ако знае некој колку емисии има на 1 ЦД.

Жената по природа е АНГЕЛ, но ако и ги скршат крилата таа лесно ќе научи да лета на метла!!!

(Одговор на членот bombica)
Непосредна врска до пораките: 272
12.3.2012 13:27:11   
natus
Kaj da najdam ogradici, ama ne od obicnite, tenki, tuku debeli i pointersni, materjalot da ne e onoj krut, tuku mekan i so ubavi nenapadni dezeni?
sum videla na sliki no ne i po prodavnicite, pa zatoa ve molam itno mi e, koj znae da mi pise user posted image user posted image

(Одговор на членот bocence)
Непосредна врска до пораките: 273
12.3.2012 13:33:56   
AnnaMolly RR
ИЗВОРНА ПОРАКА: bombica

Каде да најдам мал термос за околу 200-250мл?
Во бебе супермаркет гледам имаат оваков термос(торбичка) за шишиња само незнам колку би ја држел топла водатаuser posted image Има некој вакво нешто да каже дали е практично?
user posted image

Јас имам од Бејби нова торбичка ваква. Демек неколку часа ја одржува температурата (ладно или топло), ама врска нема! Ставив шише жешка вода за проба и по 30 минути беше ладна.

Live and let live

(Одговор на членот bombica)
Непосредна врска до пораките: 274
12.3.2012 13:42:32   
dostickage
ne brkaat rabota ovie torbicki ili termosi.
sum imala dva koga bese pomal Viktor i dvata sum gi dala

(Одговор на членот AnnaMolly RR)
Непосредна врска до пораките: 275
Страница:   <<   < Претходна страница  9 10 [11] 12 13   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  9 10 [11] 12 13   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Dali?
Jana9

Dali moze da ima posledici od epiduralnata anestezija?

Da (0%)

Ne (17%)

Mozebi (83%)

Број на сите гласови: 6

Фала на гласовите. Гласавте веќе на сите актуелни анкети. Можеш да направиш своја анкета!