Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
Вчера доручек - варено јајце со лепче и путерче (неколку залчиња) свежо исцеден сок малку смоки млеко полно шише и спиење ручек - сварен лосос и пире пудинг од чоколадо за вечера чока мока со млеко
Денес од сабајле малку рендано јаболко и авокадо тарана со јогурт полн тањир пред спиење млеко полно шише
за ручек има манџичка од боранија,компир морков кога ке дојдам од работа исцеден сок ке побара нешто грицки мицки за вечера ке правам палачинки сигурно ке сака млеко пред спиење и у кревет
тарана со сирење - појадок наполитанка - ужинка супа од зеленчук со леб - ручек цеден сок од портокал и лимон - ужинка пржени лепчиња со сирење и јогурт - вечера
И двапати по 150 мл млеко пред спиење попладне и навечер.
Ова до сега добив извештај од свеки дека јадел. Ужина не знам што му дала. А за вечера ќе смислам нешто дома, најверојатно или јајце со павлака или бисквити и млеко.
Vcera Pola lazicka med Dorucek mleko so 4 zitarici Cicanje, voda Rucek Telesko meso so tikvica morkov i praz Sok Vecera Kiselo mleko so proja Cicanje i voda po zelba
Еве го нашето “ мени“ од вчера манина(мандарина) сам побара пченка(исто сам побара) млеко пире( 5 6 лајчиња ) и неколку парчиња цвекло чоколадо( му дале дедо и баба побарал сам) мандарина 2 3 суви кајсии млеко
И сок во меѓувреме, незнам што му е на детево не јаде како што си јадеше порано од оброците само вака поткаснува
za uzina edno 7 days kroasance svezo isceden sok i zaspala za rucek spanakj so oriz i morkovce ( so pavlaka izela okolu 12 lazicka) okolu 6 nie rucavme taa zapna po kromidceto,jadese leb i kromid pa pola palacinka so kremce i banana vecerta mleko i u krevet vo 15 do 10
Вчера Сабајле кај 6 цицање Доручек несле житарки со мед Ужинка хипп кашичка од праска Цицање пред спиење Ручек телешко со брокула морков компир и секогаш му ставам малку кромит и пашканат за вкус попладне ужинал со баба банана и малку јаболко и од дедо едно животинско царство Пиел чајче пред спиење Вечерале со тато палента и сиренце цицање во 23 ,1, и 3 отприлика
Денес Цицаше сабајле кај 6 Доручек гриз со жолчка( за ручек нема да има месо и тогаш во еден од оброците му ставам жолчка) ужинка пудинг цицање пред спиење Ручек задолжително во петок тетовско гравче попладне баба ке му даде овошје сезонско што имало на пазар вечер најверојатно попара ништо немаме договорено
Вчера едно јаболко малку лепче чај кога ручавме јадеше рива компир пржен и грашак( сам побара да јадел банони (балони ) компот од дуњи , суви кајсии и суво грозје сок млеко детево мое е на диета не сака да јаде ,
Денес корнфлекс со млеко ( 3 лајчиња) виде салама касна малку јаболко мандарина малку млеко и заспа после ќе јаде пилешко и пак грашак ( барем знам ќе јаде) вечер незнам некои житарици
за појадок од се по малце - лепче со крем, лепче со маргарин, јаболко, чај супа, па оризови снегулки, брускети, Салата зелка и морков, гравче со леб После ќе и пржам јајце, со сиренце и кечап - обично сака, го јаде едно сокче ќе и правам од портокал и млеко пред спиење
Кога стана од спиење 1/2лажичка мед,д3,пиковит па 180мл млеко. Доручек-палента со сирење и павлака. Ужина-1/2киви,наполитанка,рипчиња(имавме гости) Ручек-риба,компири и кисела краставичка. Ужина-овошен јогурт со боровинки. За вечера планирам конфлекс со јогурт. Пред спиење млеко
појадок - тараненик со сирење ужина - сок од мандарини и пола лимон ручек - супа од компир, морков, кромид, лук и пилешко месо, пржени компири ужина - 1 ресана вечера - бисквити и млеко
двапати по 150 мл млеко пред спиење попладне и навечер
во меѓувреме мноооооооооогу сок
Денес
појадок - кајгана со кисело млеко ужина - цеден сок од портокал ручек - полнети пиперки со соја ужина - банана вечера - на роденден сме, таму ќе касне нешто
и секако, двапати по 150 мл млеко пред спиење и сок, чај
Со водата сме скарани.
20 месеци
< Поракaта ја уредил AnnaMolly RR -- 19.2.2012 10:30:08 >
Будење млеко-200мл Појадок-банана со кексолино Ужина-киви,неколку квики переци Ручек-сарма Ужина-Милкинс чоколатце Вечера-пржено лепче Денес јадеше повеќе од вообичаено, па незнам дали ќе го испие млекото пред спиење
ванилино крем банана сок домашна супа со зеленчук сок - спиење сега кога ќе стане има пире од компирче, морков и пашканат а ќе сака сигурно и салата цвекло( обожава) за вечера зависи колку ќе изеде сега може печено јаболко и некоја бисквита и секако млеко пред спиење
Во последно време многу ми бара чоколадо , завчера излапа скоро цела милка од оние детските. Сам бара и вика акокоооо дај. Што ли е проблемот?
Појадок - палента со сирење и кисело млеко Ужина - банана Ручек - кашичка домашна од морков, компир, лук и броколи со сирење (Филип ја вика „бомба“, зашто кога му давам да јаде му викам „Јади витаминска бомба“) Ужина - сок од 3 цедени портокали Вечера - бисквити Краш со 8 житарки и млеко
Вчера Појадок-едно варено јајце,кашкавал,пола домат и малку лепче со путерче. Ужина-киви,грицкаше експандирани интегрални 4житарки од Виталија. Ручек-спанаќ со павлака. Ужина-чоколадо животинско царство. Вечера- конфлекс со јогурт Цела недела несака да пие млеко