|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  30 31 [32] 33 34   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: слабеење
22.3.2012 23:34:16   
Тања РР

ИЗВОРНА ПОРАКА: bombica

Леле Оливија јас една серија да направам и ќе цркнам а не па триuser posted image Стварно ич немам кондиција ама после 2 бремености одлежани во кревет тоа е.Ај ќе пробам деновиве па ќе видам какао ќе ми оди пошто стварно треба да го подизрамнам стомаков
Јас денес завршив со првите 5 дена од диетата резултат -3 user posted image Се се надевав дека 5 ќе смкнамuser posted image

Ej па супер си, јас да симнам 3 кг за 5 дена ќе скокам од радост.

Инаку да се пријавам, и јас од вчера се ставив на диета. Ќе ја држам УН диетата. Протеинскиот ден помина супер, има пропишано храна повеќе од што можев да изедам, ама денес ја прекршив со пола канче кисело млеко и парче двопек на работа. Има некој што ослабнал од дитетава или...?

There are two ways to live your life. One is as though nothing is a miracle. The other is as if everything is."......А.А

(Одговор на членот bombica)
Непосредна врска до пораките: 776
23.3.2012 0:10:04   
mamicki
Priznavam user posted image se prezderavav... Mi e strav i da nabrojam sto se izlapav denes, plus i dva mali amstela skrkav user posted image
Od utre sum pak na kardioloska, tret del, bljak za kiseloto mleko user posted image

(Одговор на членот Тања РР)
Непосредна врска до пораките: 777
23.3.2012 0:12:22   
mamicki
Btw, super drustvo bevme i odlicno si pominav, user posted image go cuvase mm, a jas se relaksirav vo meana user posted image , mi se broi li toa kako olesnitelna okolnost? user posted image

(Одговор на членот mamicki)
Непосредна врска до пораките: 778
23.3.2012 0:12:57   
jana81
ja drzam i jas UN dietata deneska 11ti (jaglehidraten den), pa ke vidime za nekoj den ke se meram, i se nadevam barem kilce-dve za dve nedeli da simnam. pocnav so 66, a imam visok 10-12 kila. Ovaa dieta t.e rezim na ishrana mi se vide najprimamliva a kolku ke bide efikasna, krajot ke kaze.
Ti tanje kolku mislis da smknes so ovaa dieta

(Одговор на членот Тања РР)
Непосредна врска до пораките: 779
23.3.2012 7:02:19   
kikicka
Ова ке го правам и тоа 2 пати у ден само мм да не е дома да не ми се смееuser posted image како се џиткам .
ИЗВОРНА ПОРАКА: bombica

Леле Оливија јас една серија да направам и ќе цркнам а не па триuser posted image Стварно ич немам кондиција ама после 2 бремености одлежани во кревет тоа е.Ај ќе пробам деновиве па ќе видам какао ќе ми оди пошто стварно треба да го подизрамнам стомаков
Јас денес завршив со првите 5 дена од диетата резултат -3 user posted image Се се надевав дека 5 ќе смкнамuser posted image

Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."

(Одговор на членот bombica)
Непосредна врска до пораките: 780
23.3.2012 7:04:25   
kikicka
Јас два дена од кардиолошката -1.500 гр

Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."

(Одговор на членот kikicka)
Непосредна врска до пораките: 781
23.3.2012 8:45:39   
Maca25
цела недела скоро немам каснато леб, ни благо, се друго нормално и сум -2.

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

Непосредна врска до пораките: 782
23.3.2012 9:29:08   
mamicki
Prv den od posledniot (tret) del kardioloska tortura. I da znaete, vistina pomaga i protiv celulit user posted image Plus sekoj den nanesuvam anticeluliten krem i po 15 min. ja masiram sekoja noga so anticelulitniot del od masazerot user posted image

(Одговор на членот Maca25)
Непосредна врска до пораките: 783
23.3.2012 9:35:53   
Beatris
ИЗВОРНА ПОРАКА: Olivia RR

За рамен и цврст стомак еве што ви препорачувам http://www.youtube.com/watch?v=pSTaDKgTVBE&feature=player_embedded
секоја вечер по три серии , и немој да се жалите една серија е помалку од 4 минути ... ај да ве видам

Оф оливиа срцка, познати ми се мене сите овие вежби, мене животот ми се состоеше од теретана, power plate, и ролерки возење user posted image user posted image user posted image  Здрава исхрана итн. Грам салце немав на мене. Ама сега навечер кога ќе заспие А само кревет гледам, абе мислам да дојде некој да ми каже напрај 5 стомачни, 10 кила ќе ослабеш, нема да имам сила да ги направам user posted image user posted image user posted image

Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...

(Одговор на членот Olivia)
Непосредна врска до пораките: 784
23.3.2012 10:16:22   
nade85
Женски помагајте од ко се породив многу ми се има отворено апетитот и само јадам а посебно благооо user posted image Иначе го дојам моето цуце па не можам да држам диета.Ве молам за некаков совет морам да ослабам барем 15кг.Поздрав

(Одговор на членот Beatris)
Непосредна врска до пораките: 785
23.3.2012 10:18:44   
Beatris
Можеш да пробаш со диетата Обединети нации user posted image  Ја има негде погоре во страниве

Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...

(Одговор на членот nade85)
Непосредна врска до пораките: 786
23.3.2012 10:43:19   
Natuska85
Ја читам темава и само погледнувам днешен рецепт од десно,лиснато со јагоди и крем од ванила,ммммммммммммм..........user posted image . Ја последен 5ти ден од кардиолошката,со неколку помали гревови,од кој најголемиот вчера на Стража,пола мекица за ала секундаuser posted image .Туку муабетот ми беше многу полесно се осеќам,стомакот ми е вовлечен,а и вчера една комшивка ме пофали дека сум ослабнатаuser posted image . Утре сабајле ќе се мерам и ќе ви рапортирам резултатиuser posted image :мислам дека сум - 2,5-3кг негде

"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."

Непосредна врска до пораките: 787
23.3.2012 10:50:56   
Beatris
ИЗВОРНА ПОРАКА: Natuska85 RR

Ја читам темава и само погледнувам днешен рецепт од десно,лиснато со јагоди и крем од ванила,ммммммммммммм..........user posted image . Ја последен 5ти ден од кардиолошката,со неколку помали гревови,од кој најголемиот вчера на Стража,пола мекица за ала секундаuser posted image .Туку муабетот ми беше многу полесно се осеќам,стомакот ми е вовлечен,а и вчера една комшивка ме пофали дека сум ослабнатаuser posted image . Утре сабајле ќе се мерам и ќе ви рапортирам резултатиuser posted image :мислам дека сум - 2,5-3кг негде

Натушке нели приметуваш дека се на погрешни места загледуваш user posted image  А и кој те терал вчера на стража да гледаш нагоре. Не требало уопште ни да застанувате таму user posted image  Се пофали на идење дека одолеа и после ја среди работата user posted image  Кузнај како ти било во Ох цел ден си ја мислела мекицата, и после кога си и се вратила така љута и гладна... АМММММ user posted image

(Одговор на членот Natuska85)
Непосредна врска до пораките: 788
23.3.2012 10:51:13   
Bjanka
jas zenski denes petti den, pa utre finalno merenje, dosega -1.800 od kardioloska, so eden grev parce torta od biskviti :)

(Одговор на членот Natuska85)
Непосредна врска до пораките: 789
23.3.2012 11:03:48   
bombica
Море море цела РР е на диетаuser posted image Најзгодни мамички ќе станат РР- јкиuser posted image
Јас сабајле станав го средив П. и ртка гладна одма се фанав за јаболкото и двопекот.Од кога ги изедов ми текна дека денсес ми е слободен ден па си ја почастив душава + еден геврекuser posted image

(Одговор на членот Bjanka)
Непосредна врска до пораките: 790
23.3.2012 11:04:01   
Bububebe
Женски, во оваа кардиолошката диета гледам има телешко месо
Може некое друго месо да се јади освен телешко user posted image

Непосредна врска до пораките: 791
23.3.2012 11:07:34   
mamicki
Ako zapnes epten- moze, inaku telesko e preporacano poradi zelezoto.

(Одговор на членот Bububebe)
Непосредна врска до пораките: 792
23.3.2012 11:11:15   
Beatris
Налет железото, јас јадам пилешко, неможам така варено телешко ептен ми е гадно

(Одговор на членот mamicki)
Непосредна врска до пораките: 793
23.3.2012 14:28:08   
Pepelaska *
Е јас девојки вчера направив многу голем, гревввв, сестра ми и зет ми се тука и им текнало да правиме скара кај нас во новата куќа, ајде отидовме реков малку само ќе пробам , ама пусто мириса тоа скаричката и сум се накркала, ама до вечеррта ништо, за денес рекоа ќе си одат и одам прееска да се поздравиме а виакат ке седиме до понеделник и ми вадат крофни благи , е викам ајде заминувајте оти ќе ве утепам, и такапак јас си каснав.user posted image Ама само нека заминат пак продолжувам ама строго , а инаку се осекам некако полесно , а богами и полесно ми влагаат ептен постари панталони па се надевам ке ми бидат простени гревовивеuser posted image

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

Непосредна врска до пораките: 794
23.3.2012 14:39:27   
kikicka
АААА ти Пепелашке најгрешна user posted image јас еве си кркам к.млеко па вечер мевце мхмхмх

(Одговор на членот Pepelaska *)
Непосредна врска до пораките: 795
23.3.2012 14:44:08   
Bjanka
Kako i da e vo drustvo e polesni i dieta i sve

Непосредна врска до пораките: 796
23.3.2012 14:47:52   
Ikana
Еве јас денес да си кажам, на робија сум, такозван овошен ден!
Кркам јаболки и бананиuser posted image

Непосредна врска до пораките: 797
23.3.2012 15:23:50   
Beatris
Еве ја го кркам месово, у грло ми застанува, не иде user posted image user posted image user posted image  Тешка работа ова нејадењево у пм

(Одговор на членот Ikana)
Непосредна врска до пораките: 798
23.3.2012 15:26:27   
Ikana
Логично ако гледаме, не би требало да е тешка Беатрисче...пошто наместо да вршиш некое дејствие, ти престануваш со вршење на истото. Значи помалку работа. Исто и за цигарите си викав кога затруднев па морав да ги остаам, иначе ко скот по 2 кутии на ден пушев! user posted image А ми се пуши ми се плачеuser posted image user posted image

< Поракaта ја уредил Ikana -- 23.3.2012 15:27:28 >

Непосредна врска до пораките: 799
23.3.2012 15:31:03   
Beatris
Абе која логика, црева ми кркорат, да не се цигариве до сега ќе испуштев душа user posted image user posted image user posted image  

(Одговор на членот Ikana)
Непосредна врска до пораките: 800
Страница:   <<   < Претходна страница  30 31 [32] 33 34   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  30 31 [32] 33 34   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Расположението во бременоста.
Admin

Дали сте имале ненадејни промени во расположението за време на бременоста?