|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  34 35 [36] 37 38   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: слабеење
26.3.2012 21:20:19   
kikicka
Море како сум налутена има маф да ги направам user posted image user posted image
ИЗВОРНА ПОРАКА: mamicki

Kje gi stopis kako nisto!

Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."

(Одговор на членот mamicki)
Непосредна врска до пораките: 876
26.3.2012 21:26:00   
Natuska85
Само еден ред твикс се рачуна како пола грев нели?user posted image user posted image user posted image .Епа само тоа ми е за денес user posted image

"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."

Непосредна врска до пораките: 877
27.3.2012 10:05:21   
mamicki
Denes mi e sosema posleden den od portokalovata dieta! I made it! user posted image user posted image user posted image
Znam jas kolku sum inaetcija! Samo neka stigne porodilnoto, i vednas farmerki se cestam shto bev umna user posted image
Ete vi nacin da se zacuvaat rezultatite - namesto da se cestime sladoled ili cokolatce, kje si kupuvame po nesto za razubavuvanje ili parce garderoba!

(Одговор на членот Natuska85)
Непосредна врска до пораките: 878
27.3.2012 12:11:27   
kikicka
Eве како јадев на времето...не бирав што се ..не се лепеше ништо ,сега се се лепи user posted image user posted image

user posted image

Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."

Непосредна врска до пораките: 879
27.3.2012 12:39:24   
Ikana
Тооо Кикичке удриии на мезето хахахах user posted image

(Одговор на членот kikicka)
Непосредна врска до пораките: 880
27.3.2012 13:25:14   
Bogdancanka
eh kikicka i jas taka jadev na vremeto ne gledav kolku e casot i sto ke jadam vazno gledav da bidam najadena i nisto ne se lepese za mene,a sega mislam deka i vodata pocna da mi se lepiuser posted image

Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........

(Одговор на членот kikicka)
Непосредна врска до пораките: 881
27.3.2012 20:44:38   
jana81

ИЗВОРНА ПОРАКА: Andriance

ИЗВОРНА ПОРАКА: Ikana

Уф јас ослабев 8 кила, сега стагнирам, ама гледам дека во обем доста намалив откога стагнирам, но во килажата си стојам. Ја држам сигурно месец дена. Ама не го правам тој денот со вода, немам сила, пошто уште дојам и гледам колку толку да јадам сепак поради млекото.
Ама се слабее, сериозно!!!!
Е сега за враќање килата, ух незнам, ќе видиме кога ќе стигнам до посакуваната тежина веројатно!
user posted image
ИЗВОРНА ПОРАКА: Pepelaska###

Икана а колку ослабна и колку време ја држиш знам дека си на Он и јас ја планирам, пошто има јадење повеќеuser posted image дурии вечера а јас не вечерам. Една моја другарка многу ослабе ама пак ги врати после

Ikana,...mislam deka i jas od utre kje ti pravam drushtvo so ovaa dieta...nesto moram da pocnam oti stvarno ne znam so kje me zbere...a imam i krshtevka ama i za 2,5 meseci trgam na rabota...ili utre ili sreda - srekjen den ( utre mu e na mm rodenden)...pocnuvam proteinski...so mevce i salaticka a??..u princip...ima za jadenje...

ajde kje se konsultiram so tebe za se sto mi treba

eee i jas sum na ON dietata, i za dve nedeli simnav 3 kila ama neznam da ne e malku, vo sekoj slucaj zadovolna sum so ovaa dieta so ogled na toa deka dojam epten mi odgovara zasto imas golem izbor na hrana i ne si gladen ( osven vo ovosniot den). a znam i da napravam po nekoj prekrsok posebno koga pravam kasicki za maliotuser posted image

(Одговор на членот Andriance)
Непосредна врска до пораките: 882
27.3.2012 20:49:56   
jana81
inaku od poragajot navaka znaci za sedum meseci oslabnav 20 kila i dojdov na kilazata so koja ostanav bremena ama sepak mi se mnogu.
momentalno: 64kg, cel:54kg, se nadevam ke gi postignam so ovaa dieta i so vezbanje ama znam deka ke bide potesko da ja odrzuvam taa tezinauser posted image
Tuku nekade na nekoja tema imase mnogu ubavi vezbi so slika i ubavo objasneto, no nikako nemozam da gi najdam. Ako znae nekoj neka me upati, pa i da povezbam malku vo domasni usloviuser posted image user posted image

(Одговор на членот jana81)
Непосредна врска до пораките: 883
27.3.2012 23:00:25   
bombica
Денес ми е 3 ден од вториот циклус од диетава а јас стојам во место со кг.Првите 3 дена симнав 3 кг и на тие останавuser posted image

(Одговор на членот jana81)
Непосредна врска до пораките: 884
27.3.2012 23:03:03   
Viktori

Denes mi e sosema posleden den od portokalovata dieta! I made it! user posted image user posted image user posted image
Znam jas kolku sum inaetcija! Samo neka stigne porodilnoto, i vednas farmerki se cestam shto bev umna user posted image
Ete vi nacin da se zacuvaat rezultatite - namesto da se cestime sladoled ili cokolatce, kje si kupuvame po nesto za razubavuvanje ili parce garderoba!

мамички, шо диета е таа? Дај редослед. Да видиме до кога ќе ја држам

Инаку јас сега завршив со последниот оброк од мојата кифла диета. user posted image

Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ...
Мај нејм ис лукс. Жито лукс.

Непосредна врска до пораките: 885
27.3.2012 23:05:36   
Olivia
Бомбица не е здраво да се губат повеќе од 3-4 кг месечно затоа полека до месец јули има многу време, направете си пресметка ако губите по 4 кг месечно за на плажа ќе бидете згодници со 12 кг помалце од сега, е па видете дали вреди user posted image
јас како и секој понеделник што сум на овошје така и овој помина а денес цел ден како ненајадена сум, утре треба да добијам М и денес сум како скината вреќа во желудниковuser posted image

"Trust takes years to build , only seconds to break , and forever to repair"

(Одговор на членот bombica)
Непосредна врска до пораките: 886
27.3.2012 23:11:53   
mamicki

ИЗВОРНА ПОРАКА: Viktori RR

мамички, шо диета е таа? Дај редослед. Да видиме до кога ќе ја држам

Инаку јас сега завршив со последниот оброк од мојата кифла диета. user posted image

Taa e t.n kardioloska dieta, ama jas, oti se predozirav so portokali ovie 3 nedeli, si ja prekrstiv vo portokalova dieta user posted image

(Одговор на членот Viktori)
Непосредна врска до пораките: 887
27.3.2012 23:13:06   
Viktori
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

хаха јас мислев некоја со портокали моркови user posted image

Не! Јас сум "суеверна"!!! Кардиолошка диета не држам user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 888
27.3.2012 23:14:05   
Bogdancanka
леле а јас на диета а недела пред М а ми се јаде благо ми се плачееееuser posted image user posted image user posted image али се борам некако во продавница одам со точно пари за да не ми остане некој денар за нешто благичко

Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........

(Одговор на членот Olivia)
Непосредна врска до пораките: 889
27.3.2012 23:17:42   
mamicki
Jas pocnav da ja drzam taa dieta bidekji mi rekoa oti go namaluva celulitot, demek, po princip deka slicno so slicno se lekuva. I moram da kazam deka navistina mi se reducira celulitot koj si go donesov doma zaedno so user posted image , sega e podnosliv, natamu prodolzuvam so anticelulit masazi, bez gladuvanje za infarkt user posted image

(Одговор на членот Bogdancanka)
Непосредна врска до пораките: 890
27.3.2012 23:20:17   
Olivia

Jas pocnav da ja drzam taa dieta bidekji mi rekoa oti go namaluva celulitot, demek, po princip deka slicno so slicno se lekuva. I moram da kazam deka navistina mi se reducira celulitot koj si go donesov doma zaedno so user posted image , sega e podnosliv, natamu prodolzuvam so anticelulit masazi, bez gladuvanje za infarkt user posted image

А што антицелулитна крема користиш?

Непосредна врска до пораките: 891
27.3.2012 23:22:08   
mamicki
Cellu-stop na Medosan momentalno, inaku nema shto ne sum koristela. Prethodno ja koristev na Afrodita, taa mi se cini deka bese podobra.

Непосредна врска до пораките: 892
27.3.2012 23:30:08   
Viktori
Поздравче диеталки мои! :* user posted image user posted image user posted image

Морав тука да ја ставам. Да ја слушнете нашата Блонди!

Непосредна врска до пораките: 893
27.3.2012 23:33:04   
Olivia
Ха ха ха Виктори сега ја слушнав прв пат , само мене ми е недела секој ден хахахаха
неможам благо да јадам затоа неможам да спијам user posted image

Непосредна врска до пораките: 894
27.3.2012 23:36:10   
Viktori
не можам да спијам зошто малку сум дебела user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 895
27.3.2012 23:49:11   
mamicki
Prvpat ja slusam, imenjackava e user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 896
28.3.2012 10:51:47   
kremco
user posted image user posted image  I jas ja pocnav dietava kardioloska,nemav vreme da pisam
denes 4 den i -2kg, ama izgledam baagi poslabo
iskreno vcera si go izmeniv 3ot den ama samo vecerata drugoto tocno vnimavav,a i dvopek si jadev koga kje me zdrmase gladuser posted image inaku ic ne mi e teska,i sega mi e lesno ama 2 den leleee.
Ovosje jadam i koga mi se jade mnogu ne vnimavam,stomakot znacitelno mi se namali i celulitot...aj uste dva dena barem uste kg i zadovolna sum...E sega moze li da se drzi samo 2 nedeli? mislam deka mi e dovolno od 8-10kg da trgnam...

Непосредна врска до пораките: 897
28.3.2012 10:57:03   
Natuska85
3 ден од втор дел на кардиолошката и сум -3кгuser posted image . Мм конечно сабајлево ме примети дека сум подослабена.Ми вика сум се исушила наеднаш.Ооо до исушување треба уште многууууу...Туку некако не осеќам многу потреба за јадење,особено за благо.Само го менувам појадокот(ова по совет на наша Оливиа) си јадам овошни мусли со јогурт и супер ми еuser posted image

(Одговор на членот kremco)
Непосредна врска до пораките: 898
28.3.2012 10:58:13   
Bububebe
Трет ден од кардиолошката,ама вчера како ми дојде за благо,паники низ дома.Гледам детево јаде киндер чоколадце,ми идеше од уста да му го земам и да го изедамммм user posted image user posted image Сабота ке се мерам,немам дома вага,а имам и 3-4 гревчиња и јас.Кафе без млекце не се може user posted image

(Одговор на членот kremco)
Непосредна врска до пораките: 899
28.3.2012 11:15:09   
Natuska85
Мене ми е многу тешко кога му давам на К да јаде тортица 7 дејс на пр. и му кршам парченца,леле тоа мирисот,па мека,сочнаuser posted image .Си ги подлижнувам прстите не викам неuser posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот Bububebe)
Непосредна врска до пораките: 900
Страница:   <<   < Претходна страница  34 35 [36] 37 38   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  34 35 [36] 37 38   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Расположението во бременоста.
Admin

Дали сте имале ненадејни промени во расположението за време на бременоста?