|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  71 72 [73] 74 75   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Паричен надоместок
29.3.2012 8:07:10   
blond
Јас мислам дека МОРА да се превземе нешто, некаква иницијатива, на некој начин да го свртеме вниманието кон нас родилките на породилно. Ова е срамота, не знам навистина кој збор да го употребам за да опишам како се осеќам и што мислам за ненавременото исплаќање на породилното боледување.user posted image Ова е да не помислиш на наредно дете. Најискрено. Срамота!!!

Има некој идеја, на пример за некоја онлајн петиција? Како сето тоа да се направи?

(Одговор на членот Anonimen)
Непосредна врска до пораките: 1801
29.3.2012 8:19:38   
fila
ajde dajte nekoja ideja sto da prevzememe kako ova da go resime oti veke ne se trpi ova bezobrazie nema karaj

(Одговор на членот blond)
Непосредна врска до пораките: 1802
29.3.2012 8:23:20   
Luci
Вчера почнати се исплати за другите градови, наша членка има земено пари од Гостивар, така да сигурно и за другите ќе биде набрзо

Рани куче да те лае!!!

(Одговор на членот fila)
Непосредна врска до пораките: 1803
29.3.2012 10:16:04   
bari2
Vo pravo si blond,sekoj mesec isti nervozi.Neznaeme dali ke ima ili ke nema pari.Mozebi ako se pozalime do soodvetnoto ministerstvo,pa neli na prethodnata strana strelec 8 ne informira deka sega FZO e pod ministerstvo za trud i socijala,znaci od tamu cekaat pari.Jas mislam deka neshto treba da se napravi.

Непосредна врска до пораките: 1804
29.3.2012 10:18:28   
majmunce
jas pisav emajl so poplaka do miisterstvo za trud i socijala pa ke cekam odgovor da vidam....

И кога ти е најтешко не покажувај слабост. Има лоши луѓе кои од рушевините на твојата среќа ќе изградат споменик на нивната победа!

(Одговор на членот bari2)
Непосредна врска до пораките: 1805
29.3.2012 10:21:20   
blond

ИЗВОРНА ПОРАКА: majmunce

jas pisav emajl so poplaka do miisterstvo za trud i socijala pa ke cekam odgovor da vidam....

Дај е-маил, да пишеме сите, а жени ?? Да се пожалиме сите. И ќе им пишам дека ќе организирам протест ако не почнат редовно да даваат. user posted image

(Одговор на членот majmunce)
Непосредна врска до пораките: 1806
29.3.2012 10:23:16   
bari2
Da ajde majmunce kazi kade pisha user posted image ova veke nema smisla.

Непосредна врска до пораките: 1807
29.3.2012 10:36:18   
MERUSHKA
Мене ми пуштија за јануари(вчера)!

B.B.B.

Непосредна врска до пораките: 1808
29.3.2012 10:42:44   
majmunce
elazovska@mtsp.gov.mk i na mtsp@mtsp.gov.mk na ovie dva pisav snosti i denes eve cekam prvata e odgovorn aza socijalna zastita na decata drugata e info na ministerstvoto, kazuvajte so ima novo

И кога ти е најтешко не покажувај слабост. Има лоши луѓе кои од рушевините на твојата среќа ќе изградат споменик на нивната победа!

(Одговор на членот MERUSHKA)
Непосредна врска до пораките: 1809
29.3.2012 11:04:57   
bari2
Stvarno ne razbiram pa neli nemashe pari po fondovite za nikoj,e kako sega odednash za nekoi ima isplata,a drugite fondovi prazni?

Непосредна врска до пораките: 1810
29.3.2012 12:13:34   
sitalia

jas resiv da pisam na sajtot na Vlada. Ubavo ke bese da se dogovorevme site ako nisto drugo bar za ist tekst, ama dve temi za ista rabota, koj dobil koj nedobil, i x x drugi pricini, pa sekoj sam koj kako se snajde.

Непосредна врска до пораките: 1811
29.3.2012 12:30:48   
baby27
Devojki, jas ovoj mesec treba da go zemam poslednoto porodilno, od Skopje sum i do sega ne se slucilo da mi kasnat so boleduvanjeto. Se porodiv na kraj na 29 maj 2011, dokumentite gi podnesovme na 14 juni 2011 i vekje na 27 juni jas dobiv prvo porodilno (samo za 3 dena od maj). Ottogas sekoj posleden raboten den vo mesecot dobivam porodilno taka da mora da si proverite vo firmata kade sto rabotite dali se e vo red so dokumentite i dali navremeno vi se dostaveni do FZO. Inaku i firmata vo koja sto rabotam redovno sekoj 1vi vo mesecot zimame plata (mozebi i toa e pricinata), vrski ne sum barala da znaete ama pa zatoa soprugot gi podnese dokumentite (bidejki rabotam vo finansii uste pred da se porodam sama si gi spremiv i otposle toj samo otide kajmene na rabota da udri pecat). Pozdrav i se nadevam deka nabrgu kje si gi dobiete site parite zatoa sto ni se potrebni.
p.s. Ako mi isplatat do kraj na mesecot kje vi pisam :)))

(Одговор на членот sitalia)
Непосредна врска до пораките: 1812
29.3.2012 12:32:46   
bari2
Sitalia i jas veke isprativ e-meil.

(Одговор на членот sitalia)
Непосредна врска до пораките: 1813
29.3.2012 12:36:10   
bari2
Baby27,pricinata e shto se poveke docnat,a inaku veruvala ili ne jas imam dosta staz vo mojata firma pa slobodno mozam da se pofalam deka najcesto plata zemame pred 1vi,ponekogash na 1vi,a nokogash,ama nikogash podocna od toj datum.Da i mene mi isplakaat kako i na tebe na kraj od mesecot,no fzo pravi propusti.

(Одговор на членот baby27)
Непосредна врска до пораките: 1814
29.3.2012 13:09:13   
ane/
Zenski kaj mene konecno ima isplata kaj mene, do dusa samo za 1 mesec, no sepak ima, inace preku skopsi fond sum user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 1815
29.3.2012 13:18:27   
Ina11
Jas pisav ovde http://www.facebook.com/VladaMK

17.01.2008
26.11.2011

(Одговор на членот ane/)
Непосредна врска до пораките: 1816
29.3.2012 13:31:26   
majmunce
I KAJ MENE IMA ZA EDEN MESEC user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот Ina11)
Непосредна врска до пораките: 1817
29.3.2012 13:59:33   
fila
majmunce kazi od koga si na boleduvanje od koj datum da znam dali i jas da cekam pari ili ne jas sum od 28-mi dekemvri

Непосредна врска до пораките: 1818
29.3.2012 14:01:54   
Anonimen
Pisete ako zeme denes nekoj od Skopje pariuser posted image

(Одговор на членот fila)
  Непосредна врска до пораките: 1819
29.3.2012 14:47:09   
ana bebe
proveriv, nema!!!!! zboram za tie sto trebase da se zgolemat

Непосредна врска до пораките: 1820
29.3.2012 15:21:08   
Anonimen
Strelec 8 se nadevam i denes ke ne informiras:) Koj zede denes zede,koga nie ostanatite?Imase za Skopje denes?Fala sto ne informiras,polesno e koga znaeme.

(Одговор на членот ana bebe)
  Непосредна врска до пораките: 1821
29.3.2012 16:16:09   
libra.n
Jas nemam uste a od Prilep cekam. Eve majmunce od PP dobila a jas ne. Izgleda ne me sakaat meneuser posted image Ajde ke cekam vo tekot na denov.

Непосредна врска до пораките: 1822
29.3.2012 17:03:37   
libra.n
Ej, znaete sto? Me isfrli i elektronskoto bankarstvouser posted image Mi veli :nadminat broj na sesii" i ne saka da me logira. Sum ja preterala denes so proverkiuser posted image

(Одговор на членот libra.n)
Непосредна врска до пораките: 1823
29.3.2012 18:14:01   
minerva
Mene mi stignaa pari za eden mesec (januari). Od Skopje sum, so povisok iznos, koregiran kako sto treba za ovaa godina.

Ina11, sitalia, kako e kaj vas?

(Одговор на членот libra.n)
Непосредна врска до пораките: 1824
29.3.2012 18:56:14   
strelec 8
neznam samo zosto nekoi gradovi zemaa a nekoi ne.ima pari i ke se pustaat od petok za ponedelnik.

(Одговор на членот minerva)
Непосредна врска до пораките: 1825
Страница:   <<   < Претходна страница  71 72 [73] 74 75   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  71 72 [73] 74 75   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

За доилки.
пеперутка16

Малку чудно прашање, но ме интересира: дали мајките доилки пробале сопствено млеко?