Ikana
|
Е па криво ми е ама болни се Луци, што да правам. Ако нејзе ја фатило и свекор ми ќе го фати и внуците и тако даље...Не идеме никаде, дома ќе си седиме. Јас би ја однела, ама и мм рече не, јас реков ајде не е битно, нема да и јадаваме да ја држи и милува, ама он пресече и рече не. И сега најглупо е јас испаѓам крива, а ептен ми е криво што се разболе, не дај боже нема ни кој да ми ја причува овие денови, моите во Маврово ќе си одат, а мм е на работа во петок и сабота. Ќе пукнам. Татко ми исто настина и со цел памет кога се враќаше од Маврово дојде демек да ја види, а мајка ми ми кажа дека е болен, и јас не го ни пуштив да влезе во куќа, од прозор ја виде М и си отиде. Така да нека се лутат колку сакаат ама има ред некој. ИЗВОРНА ПОРАКА: luci Добро утро и од мене. Јас си станав сабајлечки во 4 да офарбам 3 јајца и дур легнам ме фати 05,30...сега сум успана ама се надам кафево од Маки ќе ме расони а за сендвичот од Анамоли no thanks пошто на кардиолошка сум нали Икана ептен сте и го накршиле ќеифот на свеки што нема да одите со М. за првиот Велигден кај нив
< Поракaта ја уредил Ikana -- 12.4.2012 9:42:26 >
|