|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  15 16 [17] 18 19   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Каде да најдам?
9.5.2012 9:42:45   
Beatris
Во Софиленд тапа, ем немаат бројчиња, ем истите модели од лани, едно две фустанчиња дали личеа на нешто, ама само на лик, материјалите беа никави

Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...

(Одговор на членот Yummy Mammy)
Непосредна врска до пораките: 401
9.5.2012 13:00:41   
Ljubovce
Miana vidi vo okaidi,bev pred nekoj den za A kupuvav nekoi alistenca i se zaljubiv vo bebeskata zenska kolekcija,ima preubavi fustancinja,suknjicki,pantaloncinja,epten ubava kolekcija.Se mislam deka imase i cisto belo fustance taka peperutkasto :)

(Одговор на членот Beatris)
Непосредна врска до пораките: 402
9.5.2012 15:18:28   
miana
Во окаиди бев,ништо - тапа... Бев во неколку бутици и за жал толку мало а свечено фустанче никаде не најдов..Ми преостанува во бисер, и во капиштец ( беверли ) ми рекоа дека има.Сега проблем е бројот...Бебето е мало а фустанчиеата се се поголеми.

(Одговор на членот Ljubovce)
Непосредна врска до пораките: 403
9.5.2012 15:21:36   
Beatris
Мианке оди во Бисер на спрат ти кажав, има малецки фустанчиња, ќе наједеш нешто сигурно, по 1500 ден се фустанчињата со се болеро. Имаш и во Бабел на ул. Македонија ама таму се посоленки

Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...

(Одговор на членот miana)
Непосредна врска до пораките: 404
9.5.2012 15:28:21   
miana
леле супер ,фала ти срцка,...Обавезно ке одам... Уште да ти текне како се вика продавничкава или пак да ми ја опишшеш...

Непосредна врска до пораките: 405
9.5.2012 15:33:32   
Beatris
Кога се качуваш по средните скали во трговскиот, бутикот доаѓа у некој од пролазчињата право каде што излегуваат скалите, на Д нешто е, Дајмонд ли, не знам ќе те излажам. Ќе го најдеш и да свртиш круг не е кузнај колкав трговскиот. Карши него има бижутерија.

И плус сакав да ти дадам друга идеја, ја сега купував за крштевка на А, ама за во црква и земав од Бебел пумпарести бермуди, со маичка и болеро, џабе фустан ако купев ќе го облечеше 15 мин и толку, вака овие ќе си ги носи цело лето, а ептен беше бомбонче. После кумот си ја облече во фустанче (купено од таму)

Непосредна врска до пораките: 406
9.5.2012 16:44:37   
Ring

ИЗВОРНА ПОРАКА: Beatris RR

И плус сакав да ти дадам друга идеја, ја сега купував за крштевка на А, ама за во црква и земав од Бебел пумпарести бермуди, со маичка и болеро, џабе фустан ако купев ќе го облечеше 15 мин и толку, вака овие ќе си ги носи цело лето, а ептен беше бомбонче. После кумот си ја облече во фустанче (купено од таму)

Beatris RR a kade e tocno toj butik Bebel ? jas sum relativno nova mamicka pa malce slabo se snaogam so detski butici ?
bas sakav i jas da kupam takvo nesto za krstevkata , sto ke moze da go iznanosi

Непосредна врска до пораките: 407
9.5.2012 16:47:56   
Beatris
Бабел е на ул. Македонија, до Карес, Ел Камина (за кондури), после иде Плеј кафичот. Има ептен убави работи. Леле ко информативно биро се осеќам денес user posted image user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот Ring)
Непосредна врска до пораките: 408
9.5.2012 17:04:11   
Ring

Бабел е на ул. Македонија, до Карес, Ел Камина (за кондури), после иде Плеј кафичот. Има ептен убави работи. Леле ко информативно биро се осеќам денес user posted image user posted image user posted image user posted image

a da mi tekna , fala Beatris user posted image

A uste nesto da si prasam
Kade ima prodavnica za kozni tasni (osven Mona i gorica trejd vo gtc koja ustvati prodava "nekozni raboti " katastrofa nevidena ) ?
Mi treba ubava kozna maska tasna, nesto kako aktovka za dokumenti ili nemora kozna , samo da e kvalitetna i ubava , za poklon mi e ?

Непосредна врска до пораките: 409
9.5.2012 17:05:46   
Beatris
Во Самсонајт во Рамстор, нема утка, или во продавницата Офис на ул. Македонија, мислам така дека се викаше, има различни модели

(Одговор на членот Ring)
Непосредна врска до пораките: 410
10.5.2012 0:49:39   
miana
хаххаха баш си како информатор ...Фала срцка..Без ваша помош- ништо!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 411
10.5.2012 15:46:30   
miana
Знам дека се соленки малце а точна цена не знам ... Бај д веј знае ли некоја од вас каде можам да најдам тепих за во детска соба? Да биде во форма на круг или овален и да има некои детски слики...Кај пластичарине поминав,нема ништо такво...

(Одговор на членот Annet)
Непосредна врска до пораките: 412
10.5.2012 16:03:21   
Annet
Клик

има тема за комдури за децата ,има многу пишувано,прочитајте таму

< Поракaта ја уредил Snowhite RR -- 11.5.2012 17:59:14 >

(Одговор на членот jagodica)
Непосредна врска до пораките: 413
10.5.2012 16:06:16   
Tanjicka
kade da najdam vrski za pasosko da ne plakam kaznaaa? :))))))

Непосредна врска до пораките: 414
10.5.2012 16:07:09   
Calypso

Миана, имаше еден Тепих Центар или како и да се викаше... е сеа не ми текнува дали беше во Драчево некаде... еднаш сум поминала таму, а се сеќавам дека во близина е фабриката Метро за пакување риба... некој може подетално да објасни? Таму имаше огромен избор, може ќе најдеш нешто.

Аннет, мора ли да биде на Тач постелнината? И Гонитекс имаат солидна детска постелнина, за малку пари.

< Поракaта ја уредил Snowhite RR -- 11.5.2012 17:56:58 >

All that is gold does not glitter,
Not all those who wander are lost;
The old that is strong does not wither,
Deep roots are not reached by the frost.

(Одговор на членот mamymamy)
Непосредна врска до пораките: 415
10.5.2012 16:24:15   
Calypso
Имало тука цела тема за детска постелнина, и испадна дека на Гонитекс е поскапа отколку од Тач?!user posted image
Еве, прочитај
http://www.ringeraja.mk/forum/m_89199/mpage_2/key_/tm.htm[/url]]Клик

< Поракaта ја уредил Snowhite RR -- 11.5.2012 18:04:16 >

All that is gold does not glitter,
Not all those who wander are lost;
The old that is strong does not wither,
Deep roots are not reached by the frost.

Непосредна врска до пораките: 416
10.5.2012 17:18:33   
Natuska85

ИЗВОРНА ПОРАКА: miana

Знам дека се соленки малце а точна цена не знам ... Бај д веј знае ли некоја од вас каде можам да најдам тепих за во детска соба? Да биде во форма на круг или овален и да има некои детски слики...Кај пластичарине поминав,нема ништо такво...

Миана доле во продавниците на мојата зграда има салон за теписи и се мислам дека имам видено округол со детски мотиви.За сигурно ќе ти кажам еве утре

"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."

Непосредна врска до пораките: 417
10.5.2012 17:20:13   
Natuska85

ИЗВОРНА ПОРАКА: Ring

A uste nesto da si prasam
Kade ima prodavnica za kozni tasni (osven Mona i gorica trejd vo gtc koja ustvati prodava "nekozni raboti " katastrofa nevidena ) ?
Mi treba ubava kozna maska tasna, nesto kako aktovka za dokumenti ili nemora kozna , samo da e kvalitetna i ubava , za poklon mi e ?

И во офис плус во гтц можеш да видиш.

"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."

(Одговор на членот Ring)
Непосредна врска до пораките: 418
10.5.2012 18:24:43   
Annet
fala zenski mnogu mi pomognavte;-)))

(Одговор на членот Natuska85)
Непосредна врска до пораките: 419
10.5.2012 19:09:15   
Andriance

ИЗВОРНА ПОРАКА: Calypso

ИЗВОРНА ПОРАКА: mamymamy

Ve molam da mi kazete kakvi konduri  da kupam za bebco -9 meseci skoro, saka da patka.
Jas mislam deka e mal za odenje ama aj.
E sega neznam kakvi konduri da kupam, a me  faka misla i deka se stopluva ke mu se svari nodzetouser posted image

Lele kolku prasanjauser posted image ....znaci ako imate iskustvo  kazete kade da kupam.
Fala.

Најдобро е меки патичиња, што можат целосно да се виткаат. Скоро сите познати марки на спортска опрема прозведуваат такви патичиња, сигурна сум дека ќе најдеш - види и во аутлетот во Борис Трајковски, таму може да најдеш по пониски цени.

Миана, имаше еден Тепих Центар или како и да се викаше... е сеа не ми текнува дали беше во Драчево некаде... еднаш сум поминала таму, а се сеќавам дека во близина е фабриката Метро за пакување риба... некој може подетално да објасни? Таму имаше огромен избор, може ќе најдеш нешто.

Аннет, мора ли да биде на Тач постелнината? И Гонитекс имаат солидна детска постелнина, за малку пари.

Ova se naoga kaj Vlada..ili potocno sproti Soborna

Зборовите и времето користете ги правилно!!! Ни едното ни другото не можете да ги вратите!!!

(Одговор на членот Calypso)
Непосредна врска до пораките: 420
14.5.2012 16:47:52   
Yummy Mammy

Каде да најдам џампер за на врата?

< Поракaта ја уредил Yummy Mammy -- 14.5.2012 16:48:50 >

There are no strangers, just friends you haven''t met yet!

(Одговор на членот Andriance)
Непосредна врска до пораките: 421
14.5.2012 22:30:11   
miana
јами мами,кај пластичарите се по 1500 денари... Инаку најдов фустанче во бутикот во бисер кој што ми го кажа Беатрис..А инаку го свртев цел град...Таму има многу избор...

(Одговор на членот Yummy Mammy)
Непосредна врска до пораките: 422
15.5.2012 9:57:12   
Beatris

јами мами,кај пластичарите се по 1500 денари... Инаку најдов фустанче во бутикот во бисер кој што ми го кажа Беатрис..А инаку го свртев цел град...Таму има многу избор...

Ете, нели ти реков! user posted image

Непосредна врска до пораките: 423
15.5.2012 13:25:48   
amateuress
девојки, ако имате број на проверено добар мајстор за плакари со лизгачки врати, пишете пп.
ви благодарам однапред user posted image

Непосредна врска до пораките: 424
15.5.2012 15:09:13   
miana

Ете, нели ти реков! user posted image

Fala ti mnogu..Navistina tamu imase mnogu ubav izbor,koe od koe poubavo. I mngou guzva imase sto znaci deka navistina ima najubav izbor

Непосредна врска до пораките: 425
Страница:   <<   < Претходна страница  15 16 [17] 18 19   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  15 16 [17] 18 19   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Расположението во бременоста.
Admin

Дали сте имале ненадејни промени во расположението за време на бременоста?