|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  66 67 [68] 69 70   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: РР тераса
25.5.2012 23:17:44   
kikicka

ИЗВОРНА ПОРАКА: Pepelaska RR

ИЗВОРНА ПОРАКА: Andriance

ИЗВОРНА ПОРАКА: Maca RR

Темјана, јас се мислам дека бебулето ти е машко. некако трудниците со девојчиња се шират околу стомакот и струкот, а кај тебе само меше мало има...што знам.

Macooooo srce...ja sum ziv dokaz za sprotivnoto...bev ogromna,...znachi i od Beatris pogolema user posted image
a bebe imase kure i se rodi 3440 user posted image

И јас бев истата , мајка ми ми вели страшна беше пред пораѓај , па машко родивuser posted image абе што и да е нека е здраво и право а за розово и плаво нема врска.
Кикичке аман не ми спомнувај пеглање, до пред малку се дружев со пеглата ги дотерував моите мажулиња , сега си стајв маска малку на лице да се пролепшамuser posted image , дај нешто жестоко оти многу сум ем нервозна ем тажна и се ми се плаче јас незнам што ми стана.

Леле не спомнувај такви филинзи јас одма ке почнам како тебе,плачкаа сум голема (по потреба)user posted image

Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."

(Одговор на членот Pepelaska *)
Непосредна врска до пораките: 1676
25.5.2012 23:29:59   
elenak
Здраво женски и од мене. Сон не ме фаќа, во недела е крштевката на Ј и се нешто се мислам како ќе биде, си го замарам мозокот. Мажле си излезе со другари, user posted image си нана, баш ги брига нив за организација user posted image А ова времево за никаде за викендов, катастрофа, а баш така одбрав крај на мај, си викам нема шанси да е лошо, секако топло ќе биде туфффф. Нема да може во бавча да се седи надвор... Туку ајде си легнувам до душичката моја имам уште цел еден ден за думање. Ви посакувам добра ноќ со чаша млекце со Несквик, јас мојата ја испивuser posted image

(Одговор на членот Pepelaska *)
Непосредна врска до пораките: 1677
26.5.2012 9:47:03   
kikicka
Ајде спанки кафее!!!
user posted image

Надвор конечно се помоча и време ,а вчера што убаво бешее,ама ако ајде нека истера оваа недела па после хоуп со конечно сонце ке биде.

Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."

(Одговор на членот elenak)
Непосредна врска до пораките: 1678
26.5.2012 10:09:51   
Felly RR
Леле Кикичка, јас од 7 сум станата, само немав време за кафе. А времево за никаде. user posted image Јас веќе и не се надевам на сонце, се навикнав вака.

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

(Одговор на членот kikicka)
Непосредна врска до пораките: 1679
26.5.2012 10:18:27   
Џесика
јас да ви кажам уште во кревет сум не ми се станува, жабецов ме гњави. а шубаво било вака од кревет, ќе му го крадам мобилниов на мм кој го тркала. инаку кикичке, ќе се пушиш за понеделник, да знаеш. ама морам да се ископам овој пат.

Жената по природа е АНГЕЛ, но ако и ги скршат крилата таа лесно ќе научи да лета на метла!!!

(Одговор на членот Felly RR)
Непосредна врска до пораките: 1680
26.5.2012 10:21:42   
Yummy Mammy
Dobro utro, dajte kafe, ke mi treba, denes imam pun raspored... Uste da ne vrne bi bila presrekna.

There are no strangers, just friends you haven''t met yet!

(Одговор на членот Џесика)
Непосредна врска до пораките: 1681
26.5.2012 10:33:34   
Maca25
Јас едвај станав значи. што покасно ја легнам нина толку порано ми станува. А вчера сум и објаснила дека за викенд се спие многу...башка што се успав вчера со неа и не излегов. да си пукнеш од мака!
Сега со кафето во рака го гледам детево како ми се разболува, шмрка, кива, поткашлува, а не знам кој ќе ја чува од следната недела. user posted image

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

(Одговор на членот Џесика)
Непосредна врска до пораките: 1682
26.5.2012 10:43:25   
Yummy Mammy
Isto i jas sum primetila, kolku pokasno legne S. tolku porano stanuva, ne spie mirno od sto e premorena izgleda. A be isto kako vozrasen covek, koga si umorna ne mozes ubavo da spies, imas kosmari, te bolat muskulite... Jas sekogas insistiram da si ,egne porano pa makar i da ne i se spie vo momentot, ke zaspie i ke ostane vo krevet do kasno sabajle user posted image

There are no strangers, just friends you haven''t met yet!

(Одговор на членот Maca25)
Непосредна врска до пораките: 1683
26.5.2012 11:44:56   
mamicki
Добро утро и од мене... К е болен, кашла корне, веќе два дена сме ред солзи, ред мрсули, и по цел ден е в раце. Жал ми е за мравчето, се изнамачи од кашлање. Што може на бебуле да му се даде за да му олесне малку, не хемија, доволни му се антибиотикот и антипиретикот со кои го колкаме user posted image

(Одговор на членот Yummy Mammy)
Непосредна врска до пораките: 1684
26.5.2012 11:54:45   
Natuska85
Времето е утепувачка,не го можам значи ама ичuser posted image .Ние сме во Ге. од синоќа,мажуле и бебе нанаат јас да видам што сум испуштила user posted image .Чекам 4, брат ми да се врати од работа па ќе одиме до кај "соседиве" на гироuser posted image

"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."

(Одговор на членот mamicki)
Непосредна врска до пораките: 1685
26.5.2012 12:44:37   
Andriance

ИЗВОРНА ПОРАКА: Natuska85 RR

Времето е утепувачка,не го можам значи ама ичuser posted image .Ние сме во Ге. од синоќа,мажуле и бебе нанаат јас да видам што сум испуштила user posted image .Чекам 4, брат ми да се врати од работа па ќе одиме до кај "соседиве" на гироuser posted image

Блазеси ти Нато..не заборавај да видиш за мартини user posted image мене бебе ми нанаше севкупно 25 мин user posted image а шо убаво реков сега има одморам пошто обично спие по 2часа..

сега со мм се думаме кај да му ја здувнеме..кај мама посекако не ни бега..па викенд е треба да се иде на ручок нали...него
вечер евровизија а??

абе до лани не пропуштав а сега не ја ни гледав ни нашата...

ајде кафенце да дрманам и то user posted image

Зборовите и времето користете ги правилно!!! Ни едното ни другото не можете да ги вратите!!!

(Одговор на членот Natuska85)
Непосредна врска до пораките: 1686
26.5.2012 13:12:16   
Ikana
OOOO Андрианче кирилица хахахахаuser posted image user posted image user posted image

Ние вчера си имавме квалитетно време со мм, бебето си заспа во 9 а ние со винце си седнавме на тераса, муабети, смеење, комедии бевме....
Али затоа бебево од сабајле ни го расплака мамето....те во раце, те во релаксатор, па млекце, па каша, па ајде кенка па сега прета....5 минути не застанаuser posted image

(Одговор на членот Andriance)
Непосредна врска до пораките: 1687
26.5.2012 17:59:46   
arh_diz
I  kaj nas vremeto e za nikade veter ,i ladno samo sto si rekov se stopli ke setameuser posted image  i kratko traese eden den

Биди тоа што си

(Одговор на членот Ikana)
Непосредна врска до пораките: 1688
26.5.2012 23:20:33   
kikicka
Аууу Руските бабички што се убави user posted image

(Одговор на членот arh_diz)
Непосредна врска до пораките: 1689
27.5.2012 0:14:04   
nadica
eeee kako ste ima li nekoj tuka da posluzi so nesto slatko za pred spienje?
gledase li nekoj evrovizija kako bese jas se bezdelnicev ama zaboraviv deka na kliopi i treba poddrska, kao pominavme?

Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа...
Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

(Одговор на членот kikicka)
Непосредна врска до пораките: 1690
27.5.2012 0:23:47   
Melanija RR
Да наздравиме за Калиопи,завршивме 13ти user posted image

3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи,
3 IUI =/, без терапијаuser posted image август 2013г.
user posted image Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни

(Одговор на членот nadica)
Непосредна врска до пораките: 1691
27.5.2012 0:34:46   
nadica
user posted image user posted image user posted image bravo za nasata Kaliopi

Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа...
Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

(Одговор на членот Melanija RR)
Непосредна врска до пораките: 1692
27.5.2012 0:50:22   
Maca25
Завршивме на среќниот број 13 user posted image
Добра беше Калиопи, ама оној Зелко не го можам више!! Ај нека се повлече више од Евровизија, досаден стана веќе! Све исти жалопојќи!!

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

(Одговор на членот nadica)
Непосредна врска до пораките: 1693
27.5.2012 14:11:13   
Ikana
Јас и мм се потресовме од настапот на Калиопи...нормално не следиме евровизија, ама ај од љубопитност гледавме, и навистина беше одлична....Нема потреба од други зборови. Е сега народов наш ме нервира, ама па тоа отсекогаш било така....Останува само да ги едуцираме луѓево....задача која ни ВМРО, ни Латас, ни цело население да го вратиме во основно нема да заврши работаuser posted image

(Одговор на членот Maca25)
Непосредна врска до пораките: 1694
27.5.2012 15:07:42   
temjana
Шо бе не победивме вчера???user posted image user posted image user posted image Калиопи беше супер си отпеа за сите пари, ама заспав за гласањето и еве сеа дознавам дека не сме победилеuser posted image Може и подобро кај ќе правевме сала ќе требаше некој споменик да срушиме за да направиме место, па трошок пак, па пак ќе пееја оние од хорот на Соња Исмаил па тууу многу заебанцииuser posted image user posted image Туку шала на страна кажете некој лек за болки во желудник и вртоглавица, ова времево ме уништи ти еuser posted image мајов

Непосредна врска до пораките: 1695
27.5.2012 15:13:42   
Ikana
Железо за главоболките земај и магнезиум помага многу....друго не знам што смееш, јас за киселини пиев едни за џвакање таблети како рупурут беа нешто, а за болки, чај од нане.

(Одговор на членот temjana)
Непосредна врска до пораките: 1696
27.5.2012 15:25:27   
Ikana
Уствари ни нане не знам дали е дозволено, мислам дека не еuser posted image

Непосредна врска до пораките: 1697
27.5.2012 15:33:29   
temjana
Фала миличка, рупурут пиев на времето пред да останам бремена , незнаев дека можат бремени да ги конзумираат ајде ќе видам дали ми остнало некое. А за нането мислам дека смее да се пие ама незнаев дека смирува болкиuser posted image

Непосредна врска до пораките: 1698
27.5.2012 15:40:44   
Ikana
Рутацид се викаа таблтите за киселини сега ми текнаuser posted image

(Одговор на членот temjana)
Непосредна врска до пораките: 1699
27.5.2012 19:30:05   
mamicka77
dobar den konecno i jas na rr,samo sto si dojdovme od gosti od kaj moite ,kako sam se odmorila M celo vreme so baba i i tetkite a mama samo kafe i noga preko nogauser posted image ...... i i izleze prvoto zapce na M pa ajde da pocas_tam
user posted image

user posted image

< Поракaта ја уредил kikicka RR -- 27.5.2012 23:56:17 >

Непосредна врска до пораките: 1700
Страница:   <<   < Претходна страница  66 67 [68] 69 70   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  66 67 [68] 69 70   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Расположението во бременоста.
Admin

Дали сте имале ненадејни промени во расположението за време на бременоста?