|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  84 85 [86] 87 88   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Паричен надоместок
31.5.2012 16:31:44   
julija.r
Ima i kaj mene za april user posted image

(Одговор на членот anaana)
Непосредна врска до пораките: 2126
31.5.2012 16:33:41   
livi
MOZNO LI E POKASNO DA STIGNAT?JAS SEUSTE CEKAM ZA JANUARI PRVA ISPLATAuser posted image

(Одговор на членот julija.r)
Непосредна врска до пораките: 2127
31.5.2012 16:49:12   
anaana

ИЗВОРНА ПОРАКА: livi

MOZNO LI E POKASNO DA STIGNAT?JAS SEUSTE CEKAM ZA JANUARI PRVA ISPLATAuser posted image

jas mislam deka treba da im pises mail, za skopje cekas?
jas pisav vcera mail i mi odgovorija, jas go pisav na toj od fondot pa od tamu me izvestija deka go prepratile vo podracna skopje i posle toa mi odgovorija deka ke ima isplata denes posle 16h. i stvarno dobiv pari. iako ne znam za koj mesec se sepak pari se pari :)))
taka da ako ne dobies denes najdobro e da si pises mail ili da se javis na tel. jas nemav uspeh so telefoni bidejki nikoj ne mi se javi.
navistina e mnogu da cekas od januar do sega

(Одговор на членот livi)
Непосредна врска до пораките: 2128
31.5.2012 17:27:04   
julija.r
NEznam dali ima vrska Resenieto..mene mi stigna resenie za porodilno otsustvo doma i pocnaa da mi gi pustaat zadocneto od 2 meseci no sepak mi pustija. denes zedov za april.
Sepak treba da se prasa nekako , bilo telefonski ili preku mail.

Непосредна врска до пораките: 2129
31.5.2012 17:45:34   
anaana
mene ressenie ne mi stigna. mi stigna samo deka ima nekoj problem od kaj mene na rabota deka mi platile za 3 dena namesto za 2 (jas otvoriv porodilno na 5ti mart) i tolku. drugo od fondot ne mi e stignato. denes mi prefrlile pari ama ne znam za koj mesec - verojatno e za mart. prva isplata mi e. ama po moi presmetki ako bese za mart trbase pomalku pari da mi stignat. pojma nemam. ke vidime kako ke odi

(Одговор на членот julija.r)
Непосредна врска до пораките: 2130
31.5.2012 18:49:55   
bari2
I kaj mene e isplaten april user posted image

Непосредна врска до пораките: 2131
31.5.2012 19:53:38   
livi
firmata e od kocani taka da neznam oni koga pustaat inace mi stigna i resenie i presmetkite mi bile napraeni

(Одговор на членот bari2)
Непосредна врска до пораките: 2132
31.5.2012 22:54:35   
Andriance
kaj mene reshenieto nemase nikakva vrska...prvata isplata ja dobiv za mesec i 4 dena a reshenieto go dobiv posle 3 meseci

Зборовите и времето користете ги правилно!!! Ни едното ни другото не можете да ги вратите!!!

(Одговор на членот livi)
Непосредна врска до пораките: 2133
31.5.2012 23:00:42   
Ring
kaj mene taka e komlicirano so toa sto morav da menjam maticen 5 dena pred da otvoram porodilno so ne znam koga ke se sredi , tri meseci sum bez denar user posted image .... uf tesko bez pari user posted image

(Одговор на членот Andriance)
Непосредна врска до пораките: 2134
31.5.2012 23:31:46   
anaana
ni jas nemam resenie nitu presmetki, ne ni znam dali mi platija za mart. a moze li da ima greska vo ispata? ima nekoj iskustvo so toa?

(Одговор на членот Ring)
Непосредна врска до пораките: 2135
1.6.2012 10:33:29   
bari2
anaana zemi izvod od banka pa ke vidish na izvodot za koj mesec ti platle.

Непосредна врска до пораките: 2136
2.6.2012 4:29:48   
anaana
jas na int. si proveruvam i pisuva samo fond za zdravstveno deka mi prefrlil pari no ne za koj meseci. ajde ke vidam od pon. vo banka

(Одговор на членот bari2)
Непосредна врска до пораките: 2137
3.6.2012 11:23:11   
livi
ima li sansa utre da pustat nekoja para?

Непосредна врска до пораките: 2138
5.6.2012 11:06:31   
livi
Mamicki abe site zedovte pari izgledasamo jas cekamuser posted image

(Одговор на членот livi)
Непосредна врска до пораките: 2139
5.6.2012 13:34:58   
libra.n
Ливи, не си самаuser posted image и јас сум тука, за март чекам последна исплата

(Одговор на членот livi)
Непосредна врска до пораките: 2140
5.6.2012 13:36:42   
livi
sega zvonev vo fondot vo kocani posto sum preku toj fond presmetkite bile napraeni se cekalo pari samo da se pustat hahha pa da cekame

(Одговор на членот libra.n)
Непосредна врска до пораките: 2141
6.6.2012 13:25:26   
Lara2224
i jas cekam za april samo (barem taka mislam) posledna isplata.... izgleda i so poslednite isplati pravat frki kako so prvite......

* you are my hearthbeat *

(Одговор на членот livi)
Непосредна врска до пораките: 2142
6.6.2012 13:37:06   
sandriana RR
Hmmmm...mene mi bese posledna isplata za April-mi prefrlile uste vo ponedelnikot

(Одговор на членот Lara2224)
Непосредна врска до пораките: 2143
6.6.2012 20:29:54   
livi
Nema li be nekoj informacija koga ke pustat pari user posted image

(Одговор на членот sandriana RR)
Непосредна врска до пораките: 2144
6.6.2012 21:12:55   
strelec 8
zavrsi veke procesot na pustanje pari.sega posle 20 juni.ili ako pa kocani tolku kasni sto ne e mozno

(Одговор на членот livi)
Непосредна врска до пораките: 2145
6.6.2012 21:22:25   
livi
NE MI E JASNO MI REKOA DEKA PRESMETKITE MI BILE NAPRAENI SO E TOA SEGA SAMO TREBALO PARI DA SE PUSTAT

(Одговор на членот strelec 8)
Непосредна врска до пораките: 2146
6.6.2012 21:28:35   
mama_sk
Добив информација од ФЗО дека исплата ќе има за 2-3 дена, тоа значи петок или понеделник најдоцна.

(Одговор на членот livi)
Непосредна врска до пораките: 2147
6.6.2012 21:30:52   
livi
lele mama_sk mi dojde dusata aj belki ke bidam vo ovaa grupa jas seuste cekam prva isplata za januaruser posted image

(Одговор на членот mama_sk)
Непосредна врска до пораките: 2148
7.6.2012 8:29:57   
Lara2224
e aj i jas da bidam vo niv.... :D pocnav na rabota, i dve plati vekje zemav, ama ke me opravat uste malku :p

* you are my hearthbeat *

(Одговор на членот livi)
Непосредна врска до пораките: 2149
7.6.2012 11:23:49   
mama m
eve me i mene da se nadovrzam na temava na porodilno sum od januari i se uste cekam isplata dobiv resenie ama isplata nema bev u fond i mi rekoa slednata nedela ke mi isplatat dva mesece pa posle uste dva ama ima eden mal problem zamislete mal problem e za niv toa sto mi ja zgresile presmetkata i ke mi pustat pomalku po 7000 denari za ovie dva meseca pa jas treba da se zalam pa da mi odobruvaat za da mi gi isplatat pa kakvi lige rabotat tamu kako moze da gi zgeasat koga imam i resenie i se na koja suma zemam mislam totalno nepismeni ocigledno koga edna presmetka ne mozat da napravat,mnogu se iznervirav cekas 4 meseci isega gi zgresile

(Одговор на членот Lara2224)
Непосредна врска до пораките: 2150
Страница:   <<   < Претходна страница  84 85 [86] 87 88   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  84 85 [86] 87 88   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

За доилки.
пеперутка16

Малку чудно прашање, но ме интересира: дали мајките доилки пробале сопствено млеко?