|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  87 88 [89] 90 91   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Паричен надоместок
27.6.2012 12:39:16   
Anonimen
Mamicki ke pushtat pari za Sk denes?Shto mislite?Petok e posleden raboten den od mesecov,pa si mislev da ne im se zgrashi den dva porano da pushtat user posted image ,ako nekoj dobie denes neka pishe.

(Одговор на членот Andriance)
  Непосредна врска до пораките: 2201
27.6.2012 15:43:48   
cleo

Andriance, da-bev prethodno na tovar na firma, no sto e mnogu nejasno bev samo 15 dena od maticen, a ne 30 kako sto si e po zakon user posted image I firmata mene mi gi isplati vekje tie 15 dena od 2/05 do 16/05. I posle od 17\05 do 17\06 preminav pod komisisko boleduvanje odnosno pod Fond user posted image Zatoa i jas sum mnogu zbuneta, neznam ni koj treba sega da mi isplakja, ni koga, nisto ne znam... Zosto maticniot mi go izadade prvoto boleduvanje samo za 15 dena koga trebase za 30 i potoa me prati na komisija?? Ili nema vrska negovoto boleduvanje, tuku ednostavno firmata treba da mi isplati plata za 30 dena? I me interesira dali taa isplata e 100% ili 75% plata? Fala mnogu za odogovorot!

[/quote]

Andriance, te molam ti vaka kako poupatena vo ovie raboti odgovori mi na pogorniov post ako si vo moznost, navistina ke mi znaci da go znam odgovorot zasto mnogu se nerviram user posted image Izvni sto te gnjavam i fala mnogu!

(Одговор на членот cleo)
Непосредна врска до пораките: 2202
27.6.2012 16:02:16   
Andriance
ИЗВОРНА ПОРАКА: cleo

Andriance, da-bev prethodno na tovar na firma, no sto e mnogu nejasno bev samo 15 dena od maticen, a ne 30 kako sto si e po zakon user posted image I firmata mene mi gi isplati vekje tie 15 dena od 2/05 do 16/05. I posle od 17\05 do 17\06 preminav pod komisisko boleduvanje odnosno pod Fond user posted image Zatoa i jas sum mnogu zbuneta, neznam ni koj treba sega da mi isplakja, ni koga, nisto ne znam... Zosto maticniot mi go izadade prvoto boleduvanje samo za 15 dena koga trebase za 30 i potoa me prati na komisija?? Ili nema vrska negovoto boleduvanje, tuku ednostavno firmata treba da mi isplati plata za 30 dena? I me interesira dali taa isplata e 100% ili 75% plata? Fala mnogu za odogovorot!

vaka...sto i da trebalo da napravi firmata socijalno kje ti kaze...prvo prasaj si vo firma da ti kazat dali odnele nekakvi dokumenti vo socijalno ( nivna obvrska)..ako da...da ti kazat broj pod koj se primeni...(zadolzitelno inace nema ni da te najdat vo toa nivnite knigi) togas so brojceto put pod noge da si prasas vo socijalno...ja znam deka novinata e taa..30 dena MORA da pokrie firma...kaj nas barem e taka..

ako sum vo pravo...firma kje mora da vrsi korekcii vo plata...

Andriance, te molam ti vaka kako poupatena vo ovie raboti odgovori mi na pogorniov post ako si vo moznost, navistina ke mi znaci da go znam odgovorot zasto mnogu se nerviram user posted image Izvni sto te gnjavam i fala mnogu!

< Поракaта ја уредил Andriance -- 27.6.2012 16:03:18 >

Зборовите и времето користете ги правилно!!! Ни едното ни другото не можете да ги вратите!!!

(Одговор на членот cleo)
Непосредна врска до пораките: 2203
28.6.2012 11:48:33   
Anonimen
Utre e Petok,a seushte nema pari za Sk,ako pushtat nekomu denes pishete info.

Непосредна врска до пораките: 2204
29.6.2012 10:50:02   
bari2
Denes treba da e denot za pushtanje pari na site mamicki od Skopje,pishete ako ima.

(Одговор на членот Anonimen)
Непосредна врска до пораките: 2205
29.6.2012 10:55:05   
fetusce
e neznam bas denes dali e zatoa sto jas gi dobivam posledniot den sekogas na 30 ili 31 zavisno kolku dena ima mesecot.

(Одговор на членот bari2)
Непосредна врска до пораките: 2206
29.6.2012 11:03:41   
bari2
Tokmu taka,no denes e posleden raboten den od mesecov.

(Одговор на членот fetusce)
Непосредна врска до пораките: 2207
29.6.2012 13:48:12   
Andriance
Абе некаде наназад имаше бројче за да се јавиме???
ако некој го знае нека пише ја ќе се јавам да прашам дали денес ќе има исплата за Скопје..

имам еден другар што работи таму ама не ми крева user posted image

< Поракaта ја уредил Andriance -- 29.6.2012 13:49:08 >

Зборовите и времето користете ги правилно!!! Ни едното ни другото не можете да ги вратите!!!

Непосредна врска до пораките: 2208
29.6.2012 13:58:33   
bari2
andrijance i jas se mislev istoto,no na rabota sum,pa nekako ne e zgodno.Brojot e 3164848.Pishi ako ti dadat odgovor.

Непосредна врска до пораките: 2209
29.6.2012 14:29:25   
Andriance

ИЗВОРНА ПОРАКА: bari2

andrijance i jas se mislev istoto,no na rabota sum,pa nekako ne e zgodno.Brojot e 3164848.Pishi ako ti dadat odgovor.

лелеллелеееееееееееееееееее една тетка од фонд после 10 минути слушање музика ме израдува дека за Скопје пари ќе има после 17h
јухууууууу user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 2210
29.6.2012 15:34:31   
leona7
Andrijance..mi dojde da ti stisnam LIKE na postot ..ama nema opcija :))) pa resiv vaka da like-nam :))) pozdravceuser posted image

Непосредна врска до пораките: 2211
29.6.2012 17:15:41   
ane/
kaj mene nema ni posle 17h. user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот leona7)
Непосредна врска до пораките: 2212
29.6.2012 20:13:55   
Ina11
Nekoj od Skopje zema?! Kaj mene uste nema :(

17.01.2008
26.11.2011

(Одговор на членот ane/)
Непосредна врска до пораките: 2213
29.6.2012 21:33:26   
bari2
Nema nitu kaj mene,jas posledno proveriv vo 19h,no nemashe.Od Ponedelnik da se nadevame.

ИЗВОРНА ПОРАКА: Ina11

(Одговор на членот Ina11)
Непосредна врска до пораките: 2214
29.6.2012 22:10:52   
Andriance

ИЗВОРНА ПОРАКА: bari2

Nema nitu kaj mene,jas posledno proveriv vo 19h,no nemashe.Od Ponedelnik da se nadevame.

ИЗВОРНА ПОРАКА: Ina11

C c c kje ja iskaram tetkata sto me izlaza..nema ni kaj mene user posted image

Непосредна врска до пораките: 2215
29.6.2012 23:37:59   
anaana
nisto ni kaj mene :(((

Непосредна врска до пораките: 2216
1.7.2012 12:03:26   
fetusce

ИЗВОРНА ПОРАКА: anaana

nisto ni kaj mene :(((

jas vcera proveriv i nisto nemase. Sigurno od ponedelnik da se nadevame.

(Одговор на членот anaana)
Непосредна врска до пораките: 2217
2.7.2012 14:34:55   
*Elena*
i denes od parive nisto ili pokasno user posted image

(Одговор на членот fetusce)
Непосредна врска до пораките: 2218
2.7.2012 15:41:59   
Ina11
Ima pari za Skopje za majjjjjj!!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

17.01.2008
26.11.2011

(Одговор на членот *Elena*)
Непосредна врска до пораките: 2219
2.7.2012 15:55:22   
*Elena*
Ima i za Juni user posted image

(Одговор на членот Ina11)
Непосредна врска до пораките: 2220
2.7.2012 15:59:01   
Andriance
user posted image user posted image user posted image user posted image

јухуууууууууу имаааааа паичкии

Непосредна врска до пораките: 2221
2.7.2012 15:59:40   
Andriance

ИЗВОРНА ПОРАКА: *Elena*

абе за мај ваљда??? од возбуда ова а??

Непосредна врска до пораките: 2222
2.7.2012 16:04:49   
*Elena*

ИЗВОРНА ПОРАКА: Andriance

ИЗВОРНА ПОРАКА: *Elena*

абе за мај ваљда??? од возбуда ова а??

kuti user posted image , ova presmetkava moja...jas znam deka na kraj na mesec zimam za prethodniot, ova juli-vo me zbuni user posted image

Непосредна врска до пораките: 2223
2.7.2012 17:01:35   
Anonimen
kaj mene nema user posted image
ne znam dali ima vrska sto mi e nadomest za posledniot mesec od boleduvanjeto ... user posted image

Непосредна врска до пораките: 2224
2.7.2012 17:01:37   
Anonimen
kaj mene nema user posted image
ne znam dali ima vrska sto mi e nadomest za posledniot mesec od boleduvanjeto ... user posted image

Непосредна врска до пораките: 2225
Страница:   <<   < Претходна страница  87 88 [89] 90 91   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  87 88 [89] 90 91   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

За доилки.
пеперутка16

Малку чудно прашање, но ме интересира: дали мајките доилки пробале сопствено млеко?