|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  9 10 [11] 12 13   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: РР Плажа
4.7.2012 13:47:09   
Felly RR
Честитки Андријанче! Нека му се редат бели како бисерчиња.
А честитки и за Михаела, вчера прочитав, ама не стиганав да пишам.

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

(Одговор на членот kikicka)
Непосредна врска до пораките: 251
4.7.2012 13:48:36   
Natuska85
Кико сеа Виктори коа ќе те зајаде ќе видиш тиuser posted image user posted image user posted image

Да ве поздравм женички релакс ми е денес иако имам тон работа, имам нова сукња, на пауза од рамстор си ја земав и убаво ми е беuser posted image . user posted image го однесовме вчера за Гевгелија леле тешко ќе ми е без него знам ама мора да седнам да спремам тоа правосудниотuser posted image

"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."

Непосредна врска до пораките: 252
4.7.2012 13:51:11   
kikicka
Дабе тешко,ако ти е тешко нема да го оставашuser posted image
Те зезам малку.
А Виктори знаеме дека ни е патриота па ке ја чекам сега да ми се нафрли со некој гледајд а биде поблаг коментарот ВИКОС!!user posted image

Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."

(Одговор на членот Natuska85)
Непосредна врска до пораките: 253
4.7.2012 14:10:40   
Pepelaska *
Што прајте бе женски, Икана не се нервирај толку,ке се среди се. Кој патриотизам , која љубов за Македонија?
Море да можам сега одма ќе заминам и око нема да ми трепне ако знам дека поубаво ќе живеам.
Ова е земја на лажови и преваранти, извинете вака, ама изнервирана сум , дознав дека можно е да има вработување од септември ама мора да одам да лижам г....ви

Тоа ти е,
Андрианче, да му се множат запчињата како бисерчиња

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

Непосредна врска до пораките: 254
4.7.2012 15:04:57   
Ikana
Кикичка да полесно е многу со бг пасош, и признавам дека чувството за патриотизам ми е на најниско можно ниво, ама ќе се откажат од мене ако извадам бг пасош и моите и мм. Башка и јас не сакам, кога имам тотално друго потекло и горда сум на тоа. Мое мислење е дека до сега не ми затребал бг пасош, а сега кога треба да аплицирам за вакви зафрканции, па и не ми се прави со сила нешто што не сум, и немам никаква врска со тоа. Башка за таа земја кај што аплицираме, ко букварче ги читаат апликантите, бараат од прва пелена што ти ја има сменето мајка ти до последна чачкалица употребена денес на ручек.

Немој да мислиш дека нема ограничувања за подолг престој со бг пасош, има и те како! Можеш како турист без проблем да влезеш, ама да останеш, мало морген! Ќе те вратат ко попче, моментот кога ќе бидеш трошка нестабилен. Треба работа да имаш, треба стан да имаш, требаат милион работи, што единствена разлика е што ќе ги докажуваш од таму, а не од тука преку амбасада. Моментот кога ќе приметат дека примањата ти се нестабилно и дека имаш потреба од јавни фондови, одма реагираат. Зборувам за Англија конкретно, не за другите еу земји каде што и ние без виза можеме да одиме.
Башка и за Америка и за Канада и за Австралија пак бараат визи и пак истото малтретирање е.

Нема везе, секој како мисли, прави. Очигледно ние сме на потешкиот пат, ако успееме, молам Бога, тогаш супер...ако не бебето може и така кога сакам да го испратам таму, кај татко и, она си е друга прича. Единствен проблем сум јас, како и секогаш! user posted image

< Поракaта ја уредил Ikana -- 4.7.2012 15:09:23 >

(Одговор на членот Pepelaska *)
Непосредна врска до пораките: 255
4.7.2012 15:15:53   
Gardenia
Леле Натушке јас и ти на иста мака сме биле,и јас се спремам правосуден да учам,ама нешто тешко ми оди и тоа јас сум без дете и затоа си викам со време да си ја потерам работата додека не биднало бебеuser posted image ,а ти пак со детенце алал да ти е

Нека му се редат запчињата на синчето Андрианче,бели како бисери да му бидат ,ќе си земам од сутлијашот оти го обожавам

(Одговор на членот Ikana)
Непосредна врска до пораките: 256
4.7.2012 15:25:01   
Calypso
Ни БГ пасош не ви врши секогаш работа, башка што слушам дека мора да се чека долго за да се извади. Како и да е, ако некаде не те сакаат, имај и амерички пасош, нема да те пуштат во земјата и готово.
Да беше толку лесно, сите ќе се селеа по итна постапка, демек за подобро. Да, има подобро, ама никогаш не заборавајте - има и полошо!

All that is gold does not glitter,
Not all those who wander are lost;
The old that is strong does not wither,
Deep roots are not reached by the frost.

(Одговор на членот Gardenia)
Непосредна врска до пораките: 257
4.7.2012 15:28:20   
ivoni4ka
cestitki adrijance za zabceto da vi se redat mnogu beli biseri

p.s. ti pisav i na fb da znaes deka e od mene

(Одговор на членот Calypso)
Непосредна врска до пораките: 258
4.7.2012 15:32:20   
Ikana
Ако ми веруваш Калипсо сега пишував пример за една познаничка што се не требаше да направи за да остане таму со БГ пасош, 7 години работеше како бебиситерка, и секоја минимално платена работа. Значи странец кога си не е битно каков пасош имаш, пак си странец. И јас живеев во странство неколку години, на месец дена не проверуваа од работа, стан до оценки во школо и какви луѓе сме ( од добар карактер, да немаш ни паркинг казна). Башка што бевме на спонзориран престој од институција државна. Поентата ми е, да БГ пасош, ама секаде е иста борбата, дали си од МК или си од Германија. На нивните државјани им поставуваат невозможни услови па не на нас.

Непосредна врска до пораките: 259
4.7.2012 15:44:34   
Calypso
Јасно ми е, сега е уште потешко, порано може беше полесно да се снајдеш со бг пасош, ама сега ситуацијата е поинаква, секаде владее криза, а освен тоа, сега и на странците не гледаат благонаклоно. Особено во земји како Англија. А да не зборувам за Америка и Австралија. Како и да е, и со МК пасош може да се направи нешто иако тоа е потешкиот начин. Каде и да одиш, никаде не те чека мед и млеко, сам треба да се снајдеш. И секогаш ќе бидеш странец.

All that is gold does not glitter,
Not all those who wander are lost;
The old that is strong does not wither,
Deep roots are not reached by the frost.

Непосредна врска до пораките: 260
4.7.2012 15:53:56   
Viktori

ИЗВОРНА ПОРАКА: kikicka RR

А Виктори знаеме дека ни е патриота па ке ја чекам сега да ми се нафрли со некој гледајд а биде поблаг коментарот ВИКОС!!user posted image

Ne be Kikicka, tvoja licna rabota si e. Da ne si mi doma i u familija so bg pasos. Vaka forum/facebook drugarka, so sakas praj si - oko ne mi trepnuva. user posted image user posted image user posted image

Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ...
Мај нејм ис лукс. Жито лукс.

Непосредна врска до пораките: 261
4.7.2012 16:00:42   
kikicka
user posted image
user posted image
ИЗВОРНА ПОРАКА: Viktori RR

ИЗВОРНА ПОРАКА: kikicka RR

Ne be Kikicka, tvoja licna rabota si e. Da ne si mi doma i u familija so bg pasos. Vaka forum/facebook drugarka, so sakas praj si - oko ne mi trepnuva. user posted image user posted image user posted image

Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."

(Одговор на членот Viktori)
Непосредна врска до пораките: 262
4.7.2012 16:01:03   
Ikana
Сега си се смеев сама со себе...на Британски државјани, кои сакаат да се вратат по подолг престој во странство во својата матична држава (акцент на тоа дека ова важи и за вистински англичани и за оние кои имаат на било кој начин стекнато државјанство) според новиот закон, треба да имаат потврдена понуда за работа со која ќе започнат работен однос во временска рамка од 3 месеци по пристигнувањето во Велика Британија. Ако сакаат да си го донесат партнерот треба во изминатата година да имале минимум 18 600 годишна плата, во која земја и да работел.....хахахахаха user posted image Каква шала.....

Непосредна врска до пораките: 263
4.7.2012 16:05:28   
arh_diz
Amdriance cestitki za zabceto da mu se nizat kako bisercinja , so leso da gi vadi ostanatite
Jas nikako da pisam , denovive imam mnogu rabota

Биди тоа што си

Непосредна врска до пораките: 264
4.7.2012 19:14:26   
AneLav RR
Кај сте бе женски? Гледам од тераса на плажа сте се префрлиле, блазеси ви. Јас се борам со бебушиве, заборавив што е спиење, а на плажа 2-3 пати прошетавме со количката и низ нос ми излезе. Морам да носам шишиња со мене зошто мажево ми се коле од плачење, а девојцицата си спие. Аман како да ги навикнам да си шетаме. Поздрав до сите, ве читам редовно,ама со две бебиња ретко останува време за други работи.

Не плаши се од бавниот чекор, плаши се од стоење во место!

(Одговор на членот arh_diz)
Непосредна врска до пораките: 265
5.7.2012 9:11:09   
temjana
хохохох девојки сончеви ајде на кафе мафе. Инаку да ви се пофалам добивме клима на подарок од другарчиња златниuser posted image Не можело трудна жена на жешко да седи, и така вчера дојдоа мајстори ни ја наместија и јас како мајмун некој висев под неа цела вечерuser posted image Ова ми е еден од тие периоди кога што и да помислам ми се исполнува и уживам, додека трае траеuser posted image

(Одговор на членот AneLav RR)
Непосредна врска до пораките: 266
5.7.2012 9:24:43   
sandriana RR

ИЗВОРНА ПОРАКА: temjana RR

хохохох девојки сончеви ајде на кафе мафе. Инаку да ви се пофалам добивме клима на подарок од другарчиња златниuser posted image Не можело трудна жена на жешко да седи, и така вчера дојдоа мајстори ни ја наместија и јас како мајмун некој висев под неа цела вечерuser posted image Ова ми е еден од тие периоди кога што и да помислам ми се исполнува и уживам, додека трае траеuser posted image

Со здравје да си ја служите user posted image Е да....дур трае-трae, гледај да го пролонгираш периодот и коа ќе дое бебе-и на млада мајка и, се угодува се....user posted image
Еве,ај по нешто освежително
user posted image

(Одговор на членот temjana)
Непосредна врска до пораките: 267
5.7.2012 10:39:40   
Ikana
Браво Темјанче, уживкај си на ладничко сега !!!
Те гушкам!!!!

(Одговор на членот sandriana RR)
Непосредна врска до пораките: 268
5.7.2012 10:48:41   
temjana
Иканке ајде кажуј кога ќе ни дојдете на гости? Сега сме климатизирани и можеме на раат да си седиме а и таман М ќе си игра со џукацот мојuser posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 269
5.7.2012 18:23:46   
kikicka
Ауу ти Темјанооо мории што не се пофали за климата денес лично на мене user posted image user posted image Јас си дојдов ,ете така завршена работа ,уште одмбрана ми остана а тоа во Петок среќен 13 user posted image и доста од мене сега за сега ...за надаље не гарантирам ништо!

Кај сте жениии испаревате од воа жешкото и вие!!!

(Одговор на членот temjana)
Непосредна врска до пораките: 270
5.7.2012 19:02:55   
vanessa30
zdravo zenski, na site da cestitam, zapcinja, diplomiranje...., me nemase nesto, pocnav na rab i nikako da najdam vreme da pisam, na rabota edno brdo zaostanata rabota, glavava neznam kaj mi e, a odozgora na toa i nervozi so pravnikot kaj mene na rab, zato ve molam ako nekoj ima odgovor na moeto prasanje (staveno vo rubrika sovet od pravnik)http://www.ringeraja.mk/forum/m_22421/mpage_6/tm.htm#257731
ve molam da mi pisete.

Непосредна врска до пораките: 271
5.7.2012 21:45:16   
Luci
Женски јас само да ве поздравам на кратко и успатно едно кафенце донесов user posted image Ме нема деновиве и ќе ме нема зашто се преселивме(со работа) и сеуште не ми е средено со телеком и цркам без интернет значи уффффффффф

< Поракaта ја уредил luci -- 5.7.2012 21:46:21 >

Рани куче да те лае!!!

(Одговор на членот vanessa30)
Непосредна врска до пораките: 272
6.7.2012 8:49:07   
temjana
Абе спанки многу нешто почнавте да си поспивате посабајлечки и тоа во работни деновиuser posted image Ајде станувајте ставајте кафе, сладолед и сокuser posted image и нека започне денот, зошто денес не е обичен ден, денеска е ПЕТОККККuser posted image user posted image user posted image
Кикичка кога можев да ти се пофалам? Кога ти како фурија дојде си пополни пријавите и исчезна со брзина на светлинатаuser posted image

(Одговор на членот Luci)
Непосредна врска до пораките: 273
6.7.2012 8:59:28   
AnnaMolly RR
Добро утро, добри луѓе user posted image

Многу сум расположена вака петочки, денес ми е 12 ден на работа без слободен ден. Го носам вечер Филип кај моите и има да се наспијам вечерва, а утре ме чека луда и незаборавна забава - средување алишта! Кој сака да се забавуваме заедно, слободно нека ми се придружи user posted image

Live and let live

(Одговор на членот Luci)
Непосредна врска до пораките: 274
6.7.2012 9:02:38   
Mihaela 2010
Dobro utro i od mene,da i jas raspolozena bidejki e petok..
AnnaMolly ako ti e uteha jas pokraj toa stoi imam alista za sreduvanje imam i ceeeelaaaa kukja za sreduvanje,stvarno neznam od kaj da pocnam,i krivo mi e sto vikendov ke treba da mi pomine u sreduvanje,ama toa e...ke najdeme nie i vreme za porsetka

(Одговор на членот AnnaMolly RR)
Непосредна врска до пораките: 275
Страница:   <<   < Претходна страница  9 10 [11] 12 13   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  9 10 [11] 12 13   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

За доилки.
пеперутка16

Малку чудно прашање, но ме интересира: дали мајките доилки пробале сопствено млеко?