|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.

Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  10 11 [12] 13 14   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Полот на бебето
1.7.2011 14:36:20   
miana
Vcera bev na doktor inace sum 15 nedela i bebeto ubavo gi rasiri nozete ama doktorot kutese..Go prasav - doktore se gleda li polot ? mi vika: aj sega ne preteruvaj rano e :(  Mozno e da e pak zenska ( a znae deka sum izgorena za sin) pa nesakase da mi kaze :) Ma kkavo saka neka e neka mi e zivo i zdravo...Koga ke s evratam od odmor ke odam pak pa ke vidime sto ke mi kaze :) ako ne na skrinikg vo 21va ke moraat da mi kazat inace ke se lutam...

(Одговор на членот KRISTIJANA*)
Непосредна врска до пораките: 276
20.7.2011 12:29:49   
miana
Definitivno devojce :) Ete ne me poslusa dedo boze za polot ...Ajde neka e ziva i zdrava :)

(Одговор на членот miana)
Непосредна врска до пораките: 277
20.7.2011 12:34:19   
Carelija
Neka ni se zivi i zdravi, pa masko ili zensko neli se del od nas, mnogu e jasno deka isto ke ni bide.

"s greatest accomplishment is being a Mom !!!

(Одговор на членот miana)
Непосредна врска до пораките: 278
3.8.2011 22:37:14   
kuklicka26
Iskreno jas celo vreme poveke posakuvav da bide devojce deka mi e prvo ne znaci deka ne sakam i masko.Site koga ke me videa mi velea deka nosam masko.I koga dojde denot da ni ja soopstat glavnata vest...Doktorot veliuser posted image devojce.Ke izletav od krevetot od sreka.Maz mi me cekase doma i cekase nestrplivo da mu ja soopstam vesta.Veli so saka neka bidi samo zdravo i zivo ,no koga m kazav deka e user posted image bese posebno sreken i zadovolen duri zaplace od sreka.Ke bide tatina maza,neli devocinjata se popovrzani so tatkovcite a sinovite za majkite.Toa e taka sto posto zasto i jas sum tatina maza.

(Одговор на членот Еца)
Непосредна врска до пораките: 279
6.8.2011 8:25:35   
Zivka*
Site mi vikaa mene deka masko nosam,no koga dojde denot da mi soopstat, doktorot koga rece deka e devojce mislam deka maz mi ke poletase od radost,a potoa koga ja soopstivme vesta na negovite roditeli epten bea srekni (zatoa sto kaj niv se site maski vo familija ,pa konecno devojce da vidat)mislev deka e greska doktorot ama veke e definitivno devojce :))))))Mene mi e najbitno zdravo i zivo da e user posted image .... user posted image

(Одговор на членот kuklicka26)
Непосредна врска до пораките: 280
14.8.2011 18:38:20   
Fiao

ИЗВОРНА ПОРАКА: Zivka*

Site mi vikaa mene deka masko nosam,no koga dojde denot da mi soopstat, doktorot koga rece deka e devojce mislam deka maz mi ke poletase od radost,a potoa koga ja soopstivme vesta na negovite roditeli epten bea srekni (zatoa sto kaj niv se site maski vo familija ,pa konecno devojce da vidat)mislev deka e greska doktorot ama veke e definitivno devojce :))))))Mene mi e najbitno zdravo i zivo da e user posted image .... user posted image

Lele Zivka i kaj mene identicna prikazna user posted image
Site prognoziraa masko, no vcera konecno utvrdivme devojce, taka sto soprugot i celata negova familija se osobeno srekni bidejki devojce nemalo do sega user posted image

(Одговор на членот Zivka*)
Непосредна врска до пораките: 281
21.8.2011 14:18:26   
Elena Eni
Jas sum 10-ta nedela i seushte e rano, no so netrpenie chekam da vidam shto e. Imam edna kerka i poradi nea posakauvam da si ima sestrichka, da se sakaat i da si delat se. Jas imam i brat i sestra, no muabetetite i blizinata pomegu dve sestri nemozat da bidat isti kako pomegu brat i sestra. Maz mi saka mashko ( iako ne kazuva, ehheeh .. ). Samo zivo i zdravo i voopshto ne e bitno shto e, a i zaludno komentirame, kakvo treba- takvo ke bide, polot ne e e biten. Ubavo e da se znae, da si imame zanimacija, ime, shoping, soba itn.

(Одговор на членот Fiao)
Непосредна врска до пораките: 282
2.9.2011 19:46:54   
jasmina1985
veke sum vo 35 nedela i nikako ne moze da go vidat polot,maticniot doktor mi veli deka 1:1000 bebinja vaka bile postaveni i ne se gleda,a imam otideno i na 4D,i uste kaj nekolku doktori i nikoj ne moze da vidi kakvo e,dali mu se ima ne nekoj ova sluceno ,ili jas sum navistina 1 vo 1000

Непосредна врска до пораките: 283
3.9.2011 7:52:59   
fila
jas sum 25-ta nedela i na 4-de na klinika i re medika mi kazaa zensko i mnogu sum srekna i vcera bev kaj maticniot i toj isto taka mi kaza zensko i sega sum sigurna a ne mi se veruvase zatoa sto prv pat vo 16-ta nedela mi rece maticniot masko i zatoa sega non stop samo prasuvam kakvo e za da se uveram deka e zensko zatoa sto premnogu sakav zensko bidejki prvoto mi e masko isega normalno e da sakam razlicno

Непосредна врска до пораките: 284
4.9.2011 13:00:30   
Andriance
jasmina985...kako be ni vo 35 nemozat da vidat?? bozeee,pa sigurno do sega si bila najmalku 5 pati na eho od koga moze da se vidi..ili barem da ti kazele da izedes blago pred da dojdes ahhaha taka barem kje go razmrdate...lelle ja bi puknala da sum na tvoe mesto..ne deka neli e tolku mng bitno ama sepak sekoja mamicka saka da si znae..pa ti kaj i da e treba da pocnes da se spremas..jas vo 17 nedela koga bev kaj mojot ginekolog..mi rece ajde denes bi treblo da ni kaze shto e..ama stvarno racinja megju nodzinja i ne se vide..ama mama i tato ne bea strplivi..oa si otidov privatno kaj uste eden ginekolog,em za vtoro mislenje em za da vidi i on..i op ete vika ubavo masko bebe
ne znam so drugo da ti kaze

(Одговор на членот jasmina1985)
Непосредна врска до пораките: 285
28.9.2011 14:28:02   
kuklica
moeto 99% e kurtale user posted image zivo i zdravo samo da e i so mnogu k'smet user posted image

(Одговор на членот Andriance)
Непосредна врска до пораките: 286
1.10.2011 18:03:13   
cece81
kolku ubavo sto znaete sto nosite! Jas ke doznaam se nadevam duri vo 20 -ta nedela, na posledniot pregled od vozbuda koga go gledav bebeto zaboraviv da ja prasam dr.user posted image . Bliskite samo me zamaraat po nosenjeto nosis masko nekoj vikaat zensko me zbrlavija. No site ke go cekaat poroduvanjeto ne im kazuvame so soprugotuser posted image user posted image .....

(Одговор на членот kuklica)
Непосредна врска до пораките: 287
1.10.2011 19:17:23   
Ikana
Kaj mene zensko se pogodi, vo 15 nedela mi rekoa masko i posle vo 20 nedela vidoa deka e zenskouser posted image Maz mi ne sakase da znae, ama koga dojde vreme za pregled kako se okokori pred aparatot mislis ke vleze vo nego, skoro i da ja podbutna doktorkata user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот cece81)
Непосредна врска до пораките: 288
8.11.2011 10:00:53   
boni25
Iskreno mnogu sakam devojce no neli sto i da e , neka e zivo i zdravo,Minatata nedela bev na pregled , me gledaa na 4d ali maloto se kriese a inaku togas bev kraj na 16ta nedela,taka da sega najverojatno na skriningot na 20,21 nedela ke mozat da mi kazat tocno. mm vika od sto se nadevas premnogu na user posted image  ke izleze momce na kraj, ali pak vikam sto i da e , samo zivo i zdravo neka e

(Одговор на членот Ikana)
Непосредна врска до пораките: 289
28.11.2011 12:40:32   
ivana28
Јас искрено не се оптеретувам со полот,само нека ми е здраво и живо и со лесно да си го износам user posted image  И,мислам дека ќе сакам да е изненадување,да не ми го  кажат полот до крај user posted image  Плус сега и од мачниниве не мислам на тоа user posted image

(Одговор на членот boni25)
Непосредна врска до пораките: 290
13.2.2012 11:01:15   
boni25
Mnogu me interesira dali na nekoja od vas i imaat zgreseno, na primer celo vreme da vi kazuvaat zensko se gleda i na kraj da iskoci masko i obratno? Mene do sega nekolku pati mi kazaa zensko i na 4d mi kazaa zensko ama site od strana me ubeduvaat deka e masko i iako veruvam deke e zensko cisto meinteresira dali na nekoja i imaat zgreseno?

(Одговор на членот ivana28)
Непосредна врска до пораките: 291
13.2.2012 11:08:26   
AnnaMolly RR
Бони, иако ретко, сепак тоа може да се случи. На братучетка ми до 8 месец и на 4д и во Систина и секаде и кажуваа дека е машко. Се изнакупија се сино, доби многу работи од јатрва и што изнакупила од странство. Кога беше некаде 8 месец и 1-2 недели и рекоа дека е женско user posted image
Па се јово на ново купување. И навистина женско се роди.

Live and let live

Непосредна врска до пораките: 292
13.2.2012 11:10:19   
AnnaMolly RR
Инаку мене во 13 недела ми рекоа дека најверојатно е машко. Докторката рече дека така мисли оти бешиката на машките им била повисоко од женските. Не гледаше по полов орган, туку местоположба на внатрешни органи. И погоди, се роди маже user posted image

Live and let live

(Одговор на членот AnnaMolly RR)
Непосредна врска до пораките: 293
13.2.2012 11:37:28   
Luci

ИЗВОРНА ПОРАКА: AnnaMolly RR

Инаку мене во 13 недела ми рекоа дека најверојатно е машко. Докторката рече дека така мисли оти бешиката на машките им била повисоко од женските. Не гледаше по полов орган, туку местоположба на внатрешни органи. И погоди, се роди маже user posted image

Потполно исто и кај менеuser posted image

Рани куче да те лае!!!

(Одговор на членот AnnaMolly RR)
Непосредна врска до пораките: 294
13.2.2012 12:09:12   
boni25
Anna Molly fala na odgovorot, ne e deka ne veruvam na doktori i na 4d , ama nikoj ne moze da ti garantira 100 posto sigurnost za polot, najbitno mi e fala bogu da e zivo i zdravo, ama veke pocnav da kupuvam raboti normalno prilagodeni za devojce a site znaeme kolku bebeskite raboti ne se evtini i sega se zamisliv pred nekoj den koj e procentot da zgreasat, jas uste nekoj den vleguvam vo 8 mi, a bidejki ima sansi i porano da se porodam sakam da sum spremna i sega se zamisliv malku za polot pa zatoa me interesirase dali na site tocno im pogoduvaat:)

(Одговор на членот Luci)
Непосредна врска до пораките: 295
13.2.2012 12:39:37   
Natasa981
na 4d skrining retko koga gresat... Jas veruvam deka ako si bila na skrining kaj Dimcev vo Sistina, nema utka, toa e toa, duri i da ti kaze `mi lici na ` masko /zensko , ne gresi covekot. Taka bese i so mene, jas bev kaj nego mnogu rano 11,12ta nedela i mi go kaza polot.Ama demek ne e so sigurnost,jas pak ke recam sigurno e :) epten kaj nekoi poneiskusni doktori, znae da se utne

Моќните нешта доаѓаат од малите почетоци - Џон Драјден

Непосредна врска до пораките: 296
1.3.2012 13:59:06   
MAMI28
vlegov vo 10 nedela za 2 nedeli ke odmam kaj dr.petrovska vo sistina na pregled,taa e nasta dokork so prvoto mi pogodi deka emasko i izleze masko a sega sakamm user posted image :))))))))))))))) uf nemozam da docekam a inaku dr.petrovska is the best

(Одговор на членот Natasa981)
Непосредна врска до пораките: 297
23.3.2012 13:48:33   
Љубов
Zdravo:) prv pat se vklucuvam na forumot na Ringeraja i mnogu se raspolozuvam koga citam komentari. Ziveam vo stranstvo i nemam mnogu prijatelki ovde bremeni ili so decinja pa koga citam ovde milina mi e. Inace sum 25ta nedela i nosam devojcence user posted image user posted image . I jas se mislev dali tocno mi kazale, bidejki vo 11ta nedela mi kazaa deka e masko ama deka e mnogu rano da se kaze, bas Dr. Petrovska od Remedika mi kaza, ama i sama kaza deka e prerano da se kaze. I otposle koga vekje se gledase ovde mi kazaa deka mi e devojcence i deka mi e prvo mnogu se izraduvav. Samo neka e zivo i zdravo i da si go iznosam bebcevo so lesno i da si se rodi zdravo. Toa e najvazno:). Pozdravce do site majkicki na forumot user posted image

(Одговор на членот MAMI28)
Непосредна врска до пораките: 298
18.8.2012 15:50:52   
Snowhite RR
Јас вчера бев на преглед и најверојатно М ќе си добие сестричеuser posted image

Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away

(Одговор на членот Љубов)
Непосредна врска до пораките: 299
18.8.2012 15:57:10   
Maca25
Ајде честито Сноувајт! user posted image user posted image user posted image

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

(Одговор на членот Snowhite RR)
Непосредна врска до пораките: 300
Страница:   <<   < Претходна страница  10 11 [12] 13 14   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  10 11 [12] 13 14   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

За доилки.
пеперутка16

Малку чудно прашање, но ме интересира: дали мајките доилки пробале сопствено млеко?