Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
аа јас реков дека вечер ке си спијам во друга соба..ма ајде ме угушија синока, на спалната јас во средина, од една страна Лука си легнал попреку- значи зафака повеке од пола кревет, од другаа страна мм си се оптегнал и јас стуткана на средина, со цело кебе врз мене и дебели пижами, умрев..вечер ако планираат пак така да спијат ке си одам од кревет
Само да не биде како мене... леле не можев да си дојдам при себе, абе тоа хормоните тотално ми беа пореметени, никаква желба да се нема од моја страна... уфф... мм мораше да причека 2-3 месеци
аа мислиш сама си била..мојот чекаше 3 месеци..душичка, којзнае колку му било тешко, јас имав желба, не дека немав, ама кога ке дојдеше моментот да влезе во мене се кочев..толку беше, неможев понатаму, мислев дека пак ке ја имам онаа болка како при породувањето...ама после веќе немаше смисла и морав- па малку винце, малку романтики,малку болка првите неколку пати, ама затоа после...ммммммм