Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
RE: Сакаме две црти!!! - II дел 10.10.2012 15:57:00
Нивеа
ма какво замерување ...ја замолувам да не ни се лути повеќе и да ни раскажува на форумите како ги поминува 9-те месеци, не интересира како ке и биде и уште еднаш за
RE: Сакаме две црти!!! - II дел 10.10.2012 16:21:41
miana
ИЗВОРНА ПОРАКА: bebence19
Da napraviv utrovo test i bese negativen e sega se mislam sto se slucuva?????????duri idnata nedela ke mozam da odam na lekar a do togas ne znam ke se seknam veke iskreno ne se nadevam na bremenost, sega mislite mi odat na site strani i toa e ne sakam da sum negativna no se slucuva nesto a neznam sto i toa me nervira
a i plus nemam nikakiv simptomi osven povremeno posebno nautro bolka vo jajnicite, i belo-bezboen iscedok koj e bez miris ama potset_uva na sluz............znaci ne znam ke moram da odam na lekar idnata nedela
bebence19 - moja drugarka 4 pati pravese test za bremenost i bese negativen ,a taa bese bremena... Takada nekogas ne pokazuvaat tocno testovite kaj nekoi osobi ( nemam poima zosto ) Odi na lekar,napavi si test preku krv i misli pozitivno...Ti posakuvam
RE: Сакаме две црти!!! - II дел 10.10.2012 18:39:40
tace 28
mnogu sum impulsivna.IZVINETE no takva sum vo posledno vreme bidejki so ova se boram veke 8 godini i ne mi se veruva bidejki i jas pred toa napraviv test i bese negativen a sega preku krv pozitiven i napnata sum ne mi se veruva deka ke mi se ostvari sonot a za cistata treba stomakot da te boli narocito na toj jajnik kade sto ja ima ako ja ima.
RE: Сакаме две црти!!! - II дел 10.10.2012 18:46:28
**IRENA
Taceee 28 dojdi da te i primi najiskreni cestitki za ubava vest!!
mislam ili taka e ovoj mesec trgna so bremenost ajde i nas da ne fati majata pa da se vrati i na nasa glava!!lelele mnogu se raduvam taka koga ke procitam nekoj deka si ostanala uh so merka mi se pravi na dusickata!
RE: Сакаме две црти!!! - II дел 10.10.2012 18:51:51
tace 28
fala vi na cestitkide da dade GOSPOD i vie da go pocustvuvate ova no za radost seuste e rano trba da pominat uste 14 dena najmalku daj BOZE uste nekoja da se pofali samo ne veruvajte na testovite ve sakam i ve guskam i jas vas!
RE: Сакаме две црти!!! - II дел 10.10.2012 23:06:30
gina
tace 28 cestitki i od mene imaj lesna i ubava bremenost sto bese kaj tebe problemot bravo mila za tvojata istrajnost mislam procitav deka 8 godini go cekas ovoj moment ako ne se lazam
RE: Сакаме две црти!!! - II дел 10.10.2012 23:25:48
Melanija RR
Sajna ти пуштам најголема среќа
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
RE: Сакаме две црти!!! - II дел 11.10.2012 13:51:57
gina
sajna ti pustam sreka da si gi vidis
ecivi mila mnogi mi e zal jaka ti dusa mila ne gubi nadez i ti ce gi vidis eden den i tebe ti posakuvam mnogu sreka zaedno sme vo ova borba golem e GOSPOD pozzz
RE: Сакаме две црти!!! - II дел 11.10.2012 14:14:15
Emilij@
tace 28 cestitki. znaci jas i ti sme tuka nekade so terminite?! me interesira koga ti potvrdija deka se dve? jas utre vleguvam vo 6 nedela a imam zakazano eho pa se nadevam ke potvrdat deka se dve. sajna ajde i ti da ne izraduvas utre
< Поракaта ја уредил Emilij@ -- 11.10.2012 14:17:52 >
RE: Сакаме две црти!!! - II дел 11.10.2012 14:18:07
Melanija RR
ecivi добре дојде на РР ти посакувам убава дружба и од се срце што поскоро
Се надевам дека низ темите ќе го споделиш своето искуство и со тоа ќе помогнеш на останатите кои чекаме
Сајна???чекаме
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
RE: Сакаме две црти!!! - II дел 11.10.2012 15:49:15
ecivi
vi blagodaram na podrskata...do sega kade ne sme bile i otisle so 3IFV sega se spremam za 4pat so zamrnati embrioni utre odam na eho i da mi kazat koga ke bide transferot poz.
RE: Сакаме две црти!!! - II дел 11.10.2012 17:06:45
sonce7
zdravoo na site a najprven cestitti i za site so lesno i ubavki meseci pominati so golemi mesinja. Mene dodadete me na spisokot za 25.10. Jas ovoj mesec primam tarapija piev klomifen pa ke go vidime ishodot na krajot se nadevam na Ve gukam i ve baknuvam siteee
RE: Сакаме две црти!!! - II дел 11.10.2012 19:48:15
Melanija RR
Јас не отидов на тест преку крв бидејки чуствувам ќе добијам утре или задутре,леле цела недела ме болат јајниците како ќе поминам којзнае ecivi секако известувај не
За тест чекаме:
bebence19 24 септември Melanija RR 10 октомври emaaaa 20 октомври nataly86 20 октомври **IRENA 21 октомври pozitive 22 октомври sonce7 25 октомври bella80 4 ноември Нивеа 10 ноември
< Поракaта ја уредил Melanija RR -- 12.10.2012 15:08:20 >
RE: Сакаме две црти!!! - II дел 12.10.2012 13:01:24
bebence19
srcka nemam zaboravenmo uste nemam dobieno pravev dva testovi bea negativni planiram vo ponedelnik da odam na lekar a vo nedela da napravam uste eden test pa stitkajte palci
RE: Сакаме две црти!!! - II дел 12.10.2012 14:43:50
Anne^
Еве ме мене повторно! Јас длабоко се извинувам што од мене немаше ни траг ни глас 2 месеца :/ многу се извинувам, но со причина не бев активна, -проблеми и тн. Не е битно. Минатиот месец бев на гинеколог во период пред циклус. Ми препиша Reciprox и polygynax вагиналетки поради некоја инфекција, плус Clomifene ми рече да пијам 5 дена од 3тиот ден на циклусот. Ок, сето тоа го завршив како што треба. Пред 7 дена бев на контрола и ми рече дека имам 4 плодни фоликули, сеуште беа мали, по 14мм. овие денови сме МНОООГУ активни со мм али морам да ви кажам дека имам многу болки во јајниците, дури и ме фаќа страв да не е нешто опасно на 15 треба да одам пак за да види дали ми прснале фоликулите, паа пуштајте ми среќаа поздрав
RE: Сакаме две црти!!! - II дел 12.10.2012 15:12:00
Melanija RR
Anne^ за фоликулите ,јајници те болат цело време или деновиве?Веројатно кога порасне и пукнале,штом си била пред 1 недела тие веќе се пукнати,за 2-3 дена била 18 значи веќе пукнале со среќа мила па да не израдуваш Ах бебенче не пукна пуштам среќа за до понеделник
За тест чекаме:
bebence19 24 септември Melanija RR 10 октомври emaaaa 20 октомври nataly86 20 октомври **IRENA 21 октомври pozitive 22 октомври sonce7 25 октомври bella80 4 ноември Нивеа 10 ноември
RE: Сакаме две црти!!! - II дел 12.10.2012 18:49:17
tace 28
nivea fala ti mnogu no denes pocnav da idam na rabota i odma me boli meseto se plasam.Gina mojot problem bese maski faktor kpj mnogu docna go otkrivme bidejki znaes kakvi se mazive so toa nivno GOLEMO EGO.najubavo se proveruva preku krvta.Emilij@ toa mi go kaza doktorkata so betehcg kolkavo e na toj den sto si go pravela ona ne mi kaza deka e 100% sigurna i ne znam tocno kako se brojat tie nedeli dali od transverot ili od koga si dobila posleden pat ako znaes kazimi sramota ne znam a i sram mi e nekogo da go prasam.Ecivi jas posle transverot lezev samo 3 dena pota niz kuka najnormalno plus11 dena no zakonsko pravo imame uste 15 dena ne znam dali znaete no mojov gazda ne mi dozvoli da si gi iskoristm me ucenuvase glupakot deka ke me otpustel ako ostanam 1 den doma poveke od toa.RR vie znete kako trebaat pari vo ovoj moment.cao ve sakam site.