Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
RE: Кога повторно би се зачленил/а на форумот... 2.4.2012 22:20:31
kikicka
Би била со друго име и не би поставувала толку слики од себе зошто има некои кои не се членови а не познаваат и само гледаат тоа што сме напишале т.е нашиот живот. Скорото се случи ситуација ,моја другарка барала нешто на гугл и испаднала сликата од мене што ја имав поставено на темата големина на стомакот а девојчето барала фустани Ситуациине би избегавала и би била иста како и до сега.
RE: Кога повторно би се зачленил/а на форумот... 2.4.2012 22:29:57
mamicki
Потполно исто би се однесувала. Слики не ставам ниту сега, ни овде, ни било каде на нет, отворено зборувам и на форум и во секој момент од животот... значи, се би било како и сега.
RE: Кога повторно би се зачленил/а на форумот... 2.4.2012 22:44:13
Bogdancanka
se zacleniv nabrzina i prvo ime sto mi padna napamet toa i go pisav koga bi se zaclenila povtorno sigurno bi izbrala drugo korisnicko ime ova malku mi e glupo
RE: Кога повторно би се зачленил/а на форумот... 2.4.2012 23:28:04
Cooper
interesna tema ..ne bi smenila nishto..ne stavam sliki,se zacleniv najmnogu zaradi temite invitro..mene mn mi pomognaa i sakav i jas da pomognam so podrshka i so soveti...ne bi bila pootvorena...i ne sakam da go otkrivam mojot identitet..
RE: Кога повторно би се зачленил/а на форумот... 3.4.2012 9:36:10
AnnaMolly RR
Никот сигурно би ми бил ист, со години така се потпишувам и многу си го сакам
Што знам... Мислам дека се би било исто. И идентитетот би си го открила и слики би ставала... Па гајле ми е ако некој ме шпионира. Кој си нема друга работа, нека повели.
RE: Кога повторно би се зачленил/а на форумот... 3.4.2012 10:50:20
Annet
nisto ne bi menuvala,jas sum taa sto sum,imam podatoci ostaveno,nema maski nema licemerie.blagodarna sum na site tuka steknati prijatelki za nivnata iskrenost.mislam i jas deka sum korektna
RE: Кога повторно би се зачленил/а на форумот... 3.4.2012 14:49:32
mamicka77
ИЗВОРНА ПОРАКА: AnnaMolly RR
Никот сигурно би ми бил ист, со години така се потпишувам и многу си го сакам
Што знам... Мислам дека се би било исто. И идентитетот би си го открила и слики би ставала... Па гајле ми е ако некој ме шпионира. Кој си нема друга работа, нека повели.
RE: Кога повторно би се зачленил/а на форумот... 15.10.2012 14:47:21
Melanija RR
Потполно исто би било,и за ник и стојам зад секој мој пост.Оваа анонимност без фб ми одговара,засега,имам неубаво искуство во смисла дволични луѓе па после ми е глупо да правам дилит на фб
Што се однесува до дружби сум за не сакам да сум анонимна,а и несум познавам 4-5 рингерајки
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни