|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  32 33 [34] 35 36   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Што купивме денес?
11.11.2012 13:03:28   
penelopa
ЦЦЦЦ кога како- јас ретко носам високи чевли али овие пошто се на платформа ич не се осека, супер се дури и за трчање по син миuser posted image
ИЗВОРНА ПОРАКА: kikicka RR

user posted image Пенелопа, тренди МАМА си ти!!
И јас планирам од високите да си купам.

"When planning for a year, plant corn. When planning for a decade, plant trees. When planning for life, train and educate people."- Kuan Tzu

(Одговор на членот kikicka)
Непосредна врска до пораките: 826
11.11.2012 23:59:06   
Bilence2

ИЗВОРНА ПОРАКА: elenak

Денес купив само кашички и сокчиња. Ама затоа пак го добив задоцнетиот поклон за годишница. Касни 3-4 дена ама оправдано user posted image   Еве го моето ново милениче. Конечно и јас влегов во ,,touch,, шема 

Cestito, e sega ke pocnes i ti ko mene da pisuvas so mnogu pecatni greski:) na laptop kooga pisuvam se e vo red, ama ova so telefonov...kako me nervira pisuvanjeto...pa nemam MK poddrshka...ima nekoja ruska.kiriloca ama izmeshani bukvite 2 saati da kuckash.
Inaku ok e telefonot, poveke e mini kompjuter.

A baby makes love stronger, the days shorter, the nights longer, savings smaller and a home happier.

(Одговор на членот elenak)
Непосредна врска до пораките: 827
13.11.2012 15:45:34   
Beatris
Две нови миленичиња за прошетка:

user posted image
user posted image

Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...

(Одговор на членот Bilence2)
Непосредна врска до пораките: 828
13.11.2012 16:35:53   
kikicka
Брее бреее сите шопингхоличаркиuser posted image
Честито Беатрис,убави се !!

Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."

(Одговор на членот Beatris)
Непосредна врска до пораките: 829
13.11.2012 16:40:28   
Beatris
Со кого ги бирав, МОРА да се убави user posted image

Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...

Непосредна врска до пораките: 830
13.11.2012 16:43:38   
kikicka
Оууу одма да кажеш со кој си била нареден пат со мене да го земам !!
ИЗВОРНА ПОРАКА: Beatris RR

Со кого ги бирав, МОРА да се убави user posted image

Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."

(Одговор на членот Beatris)
Непосредна врска до пораките: 831
13.11.2012 17:42:45   
Ikana
Наздравје шопинг Беатрисче!!! Асистентката за шопинг ќе ти ја позајмам и јас деновивеuser posted image

Непосредна врска до пораките: 832
13.11.2012 19:36:55   
penelopa
user posted image

< Поракaта ја уредил penelopa -- 13.11.2012 19:42:49 >

"When planning for a year, plant corn. When planning for a decade, plant trees. When planning for life, train and educate people."- Kuan Tzu

(Одговор на членот Ikana)
Непосредна врска до пораките: 833
17.11.2012 12:06:14   
Luci
Се подновивме со нови постелнини за нас и за бебе од органски памук на Тач, за мене и перница зашто таа Миа од Дормео ама ич не ми се погоди, 2 пара фармерки, пижами, козметика и нескафе долче густо кафемат

Рани куче да те лае!!!

(Одговор на членот penelopa)
Непосредна врска до пораките: 834
17.11.2012 12:34:07   
Kockicka
Bela kosula i crni hulahopki spremna za rabota od Ponedelnik

(Одговор на членот Luci)
Непосредна врска до пораките: 835
17.11.2012 13:35:59   
Andriance
Еве го моето ново другарчееееее

user posted image

а за следната недела го таксав ова

user posted image

Зборовите и времето користете ги правилно!!! Ни едното ни другото не можете да ги вратите!!!

(Одговор на членот Kockicka)
Непосредна врска до пораките: 836
17.11.2012 15:51:19   
kikicka
Е сеа ќе видете вие што пазар сум направила денес...
Патлиџани,тиквички,модар патлиџан,целер,мандарини,цитрони,јаболки,чоколадо,овошен јогурт,пилешко и телешко месо,леб,млеко,путер,боранија,рексона,крем за лице,пелени,каши,средство за чистење.
user posted image

Е воа е пазар а не ко вас,постелнини,креми за нозе,ташни,кошули user posted image user posted image

(Одговор на членот Andriance)
Непосредна врска до пораките: 837
17.11.2012 16:00:09   
Cipi Ripi
Така бре Кико, и јас си бев на пазарче и сум си купила гајба патлиџани за 100 денари јухууuser posted image

Непосредна врска до пораките: 838
17.11.2012 16:13:54   
elenak
ИЗВОРНА ПОРАКА: luci RR

Се подновивме со нови постелнини за нас и за бебе од органски памук на Тач, за мене и перница зашто таа Миа од Дормео ама ич не ми се погоди, 2 пара фармерки, пижами, козметика и нескафе долче густо кафемат

Луци user posted image добар шопинг сте направиле. Ајде сега тури по едно кафе од новиот кафемат user posted image

You don''t have to be perfect to be a perfect parent.

(Одговор на членот Luci)
Непосредна врска до пораките: 839
17.11.2012 19:59:04   
meU87
3 лигавчиња, 1перничка шарена за бебуш и еден бетмен за поклон user posted image

(Одговор на членот elenak)
Непосредна врска до пораките: 840
17.11.2012 20:30:38   
Pepelaska *
Бре брее жени , шо е ова пари трошењеuser posted image .
Ја денес си купив хеланки конечно најдов дебели како панталони, шаршаф за на маса, корпа за леб која ке ја користам за шминки user posted image ,
рибино масло и цедевита.user posted image

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

(Одговор на членот meU87)
Непосредна врска до пораките: 841
18.11.2012 1:04:32   
kikicka
Чек ин уште нешто, на шопингот му нема крај:)) Бодиња и Пижами за Л од Mothercare. Тралалаллаа

(Одговор на членот Pepelaska *)
Непосредна врска до пораките: 842
18.11.2012 9:12:08   
Ikana
Vcera si kupiv pudra i korektor od Clinique i fustance za bebeto od Benetton.

user posted image

user posted image

Непосредна врска до пораките: 843
18.11.2012 13:16:34   
penelopa
Од Понедлникот навака: 3/4 сатенска кошула за мама од GDM, во Петокот мини шопинх во Грац- пижами, штосни црвени фармерки и каиш за син ми, за мама ролка црна со точки од Pimke, od Muller нешто козметика и чоколадца, вчера 2 маички од Okaidi за син ми плус намирници за дома, денес сиви тренерки за мама од New yorker.

Непосредна врска до пораките: 844
18.11.2012 19:56:45   
kikicka
Икана денес имаше промоција на Клиник кремите , во Сити Мол за купена една крема , добиваш гратис уште една.
Инаку пак да се пофалам каков шопинг сум напраила и денес во Зара user posted image , мм ќе ме убиеше!
ИЗВОРНА ПОРАКА: Ikana

Vcera si kupiv pudra i korektor od Clinique i fustance za bebeto od Benetton.

user posted image

user posted image

Непосредна врска до пораките: 845
18.11.2012 20:57:57   
KALA84
Eve i jas da se pridruzam kon temata, vo petokot si kupiv farmerki od Mango i kebence za user posted image od Mothercare.

(Одговор на членот penelopa)
Непосредна врска до пораките: 846
19.11.2012 8:54:42   
Felly RR
Леле, што ќе беше ова трошаџики на форумов. Јас па лично за мене одамна си немам купено нешто. Ама на список ми стојат - чизми за мене, и зимска јакна за М.
Инаку да пишам и јас, си купивме кола минатата недела. Не нова, де, ама од таа што ја имавме далеку понова и поубава.

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

(Одговор на членот KALA84)
Непосредна врска до пораките: 847
19.11.2012 9:11:12   
Ikana
Честито Фели, да си имате среќни патувања!!!

(Одговор на членот Felly RR)
Непосредна врска до пораките: 848
19.11.2012 9:30:42   
sandriana RR
Ај со здравје да си носите и трошите се што сте се подновиле user posted image
Со здравје да си ја возите колата Felly RRuser posted image .
Во саботата на Т и купив зимска јакна од Бисер, и сега не личи на бебе веќе, туку на право девојче user posted image .

Непосредна врска до пораките: 849
9.12.2012 18:59:47   
penelopa
user posted image
Најшизичките чизми што можев да ги најдам user posted image за син миuser posted image

(Одговор на членот sandriana RR)
Непосредна врска до пораките: 850
Страница:   <<   < Претходна страница  32 33 [34] 35 36   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  32 33 [34] 35 36   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

За доилки.
пеперутка16

Малку чудно прашање, но ме интересира: дали мајките доилки пробале сопствено млеко?