Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
Частам! Денеска е посебен ден за мене. Имам повеќе причини за славење и частење! На денешен ден пред точно 2 години јас и мм се вселивме во нашиот стан. На истиот датум лани, пред точно 1 година, се случи една голема несреќа за мене, бев во 4 месец од бременоста кога наеднаш искрварев и бев итно хоспитализирана во Чаир, каде што со денови се чекаше да го побацам моето бебе. Фала му на Бога тоа не се случи и денес имам едно прекрасно бебенце без кое не можам сега да си го замислам животот. На овој 15 ноември јас и мм решивме да си го осветиме нашиот дом.
Фала ви девојки! Имам уште еден повод за частење, од тој кобен 15 ноември цигара не ставив во уста. Частам за сите по едно вакво кафенце за 1 година непушач!!!
Fala Anet jas kje si zemam od se po nesto,takvo strvle sum stanala co posledno vreme ne mi se veruva:)))So srekja neka im e na mladite,ja vidov nevestata na facebook mnogue ubava.I ti do nea de
< Поракaта ја уредил elenak -- 18.11.2012 21:53:09 >