Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
Lele eli07 koga gi vidov tvoive sliki mi nadojdoa solzi na oci- gi gledam moite za nekolku godini so vakvo edno bebule... Ctct ct kolku ubava gledka... Ke ragam i jas treto pa sto saka neka e Ama za nekolku godini da mozat dadite vaka da go cuvaat,,...Srcinja tie ubavi...
Mianke dusicke trite se na mmbucko, jas imam edno malku pogore e slikata Ali i jas ke guram do tri bogami, more cel fudbalski tim ke praam so mu mater
Lele da izvini ama ete i tvoeto i na mmbucko na site neka se zivi i zdravi..Iskreno solzi mi potekoa,mnogu ubava slika..E toa e bogatsvo... za site majki sto ke rodat poveke od dve deca,sto se hrabri kako mmbucko...