|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  10 11 [12] 13 14   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Вештачко оплодување IV дел
29.1.2013 18:24:18   
bubble

ИЗВОРНА ПОРАКА: daniva

Samo nekolku reda za podrska.....Jas sum in vitro mama na bliznaci -momce i devojce, uste malku ce polnime 4 godini!!!! NIKOGAS NE SE OTKAZUVAJTE I VERUVAJTE ZATOA STO VERBATA E POSILNA OD SE!!!! SAMO SO POZITIVNI MISLI CE DOJDETE DO USPEH!!! Ne kukajte vrz sopstvenata sudbina posle sekoj neuspesen obid, ZA SE IMA DEN! Strplivo cekajte go VASIOT DEN zatoa sto toj ce dojde koga najmalku ce ocekuvate!!!ZELBATA DA SE BIDE MAJKA E NAJSILNA OD SE!!!! I pobeduva sekogas!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот daniva)
Непосредна врска до пораките: 276
29.1.2013 21:59:41   
Ema$
Devojki moi najmili ....mi treba odgovor...testot za bremenost SureCheck stvarno e 90% tocen vo rezultatite uste posle 5-ti den i vo bilo koe vreme na denot ? Ne sum go koristela, cisto informativno . Ve gushkam siteeeee user posted image

(Одговор на членот bubble)
Непосредна врска до пораките: 277
29.1.2013 23:28:00   
Melanija RR
Јас последно го правев овој тест но се право по задоцнување и е 99% точен,се прави во било кој ден од денот и е околу 140 денари.Јас го правев во 22:30 и аптекарката ми кажа 2-3 саати да не мокрамuser posted image
Тој што се прави после 5 дена но од оплодување се вика поинаку и е нешто поскап.

< Поракaта ја уредил Melanija RR -- 29.1.2013 23:29:53 >

3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи,
3 IUI =/, без терапијаuser posted image август 2013г.
user posted image Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни

(Одговор на членот Ema$)
Непосредна врска до пораките: 278
29.1.2013 23:32:42   
Ema$

ИЗВОРНА ПОРАКА: Melanija RR

Јас последно го правев овој тест но се право по задоцнување и е 99% точен,се прави во било кој ден од денот и е околу 140 денари.Јас го правев во 22:30 и аптекарката ми кажа 2-3 саати да не мокрамuser posted image
Тој што се прави после 5 дена но од оплодување се вика поинаку и е нешто поскап.

user posted image hrabro i pozitivno mu pristapiv na testot,go zamoliv da vidam user posted image user posted image denes posto do sabajle i onaka nisto nema da se smeni se nadevam ....i ...... po se izgleda deka sum user posted image user posted image Uste utre da vidam kako stoi Betata so moite molbi i ke vidam konecno na sto sum. Se nadevam ne e do tolku testov user posted image pa da pokazal netocno user posted image

(Одговор на членот Melanija RR)
Непосредна врска до пораките: 279
29.1.2013 23:40:20   
Melanija RR
Ema$ user posted image утре за бетата одма да пишеш а сега почни да размислуваш од каде ќе нарачаш торта user posted image
леле пред спиење сега кој ќе чека до утре официјално user posted image
user posted image user posted image user posted image

user posted image Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни

(Одговор на членот Ema$)
Непосредна врска до пораките: 280
29.1.2013 23:40:26   
Anonimen
POZZ SAKAM DA ZNAM ZA VESTACKO OPLODUVANE KAKO ODAT TARAPIITE POZZ

< Поракaта ја уредил Melanija RR -- 29.1.2013 23:51:55 >

(Одговор на членот Melanija RR)
  Непосредна врска до пораките: 281
29.1.2013 23:42:22   
Anonimen
POZZ SAKAF DA VE PRASAM KAKVA TERAPIJA PRIMAS I DALI SEGA BESE NA VESTACKO OPLODUVANE POZZ

(Одговор на членот Ema$)
  Непосредна врска до пораките: 282
29.1.2013 23:43:21   
Ema$
Tortata e najmal problem....racunaj deka e naracana Melanija RR :) Samo smislete kade ke ja jademe user posted image user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот Anonimen)
Непосредна врска до пораките: 283
29.1.2013 23:45:31   
Melanija RR
Во слаткара user posted image мислам најдобро е и голем е изборотuser posted image

(Одговор на членот Ema$)
Непосредна врска до пораките: 284
29.1.2013 23:50:33   
Инес
Ema CESTITKI!!! Imaj lesna i ubava bremenost i najubavi user posted image user posted image ako ne se lazam ti si prva in vitro trudnica ovaa godina pa neka prodolzi taka cela godina samo pozitvna egergija i sekako pozitivenuser posted image .

(Одговор на членот Ema$)
Непосредна врска до пораките: 285
30.1.2013 1:24:04   
Didi80
ИЗВОРНА ПОРАКА: Ema$

user posted image hrabro i pozitivno mu pristapiv na testot,go zamoliv da vidam user posted image user posted image denes posto do sabajle i onaka nisto nema da se smeni se nadevam ....i ...... po se izgleda deka sum user posted image user posted image Uste utre da vidam kako stoi Betata so moite molbi i ke vidam konecno na sto sum. Se nadevam ne e do tolku testov user posted image pa da pokazal netocno user posted image

So betata uste poubavo da pomines da bide mnoooooogu visoka user posted image user posted image user posted image za nasata nova user posted image Se raduvam za tebe Ema da si znaes user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот Ema$)
Непосредна врска до пораките: 286
30.1.2013 10:13:29   
Kolachence
Ema$ user posted image user posted image user posted image user posted image
Ajde ocekuvame vesti za Betata i da mozeme soodvetno da proslavime! user posted image
Kolku ubavo vaka da pocne denot so ubavi vesti (iako ova e od vcera vecer pisano)user posted image

(Одговор на членот Didi80)
Непосредна врска до пораките: 287
30.1.2013 10:51:54   
bubble

ИЗВОРНА ПОРАКА: Ema$

ИЗВОРНА ПОРАКА: Melanija RR

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ema...ti posakuvam user posted image user posted image user posted image se raduvame site za tebe, ni vlevash nadez....i jas taka raspolozena od preubava vest polna so nadez, odam da vidam kako napreduvaat folikulite....inache 5 ti den na stimulacija so 4 fostimoni na den...ve gushkam vas, ema i maliot borec ili borci vo stomacheto na ema user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот Ema$)
Непосредна врска до пораките: 288
30.1.2013 10:59:24   
iviv
pffffffff kolku bev sigurna deka si bremena ma toa e toa ako imalo bilo kakva crtka nema nikakvi sansi da bide netocen jas ne ni cekam beta taka i jas se napnav beta kolku ke bide kako ke bide ma sve si bese vo red ic da ne mu ja mislis uzivaj si i imaj lesna bremenostuser posted image user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот Ema$)
Непосредна врска до пораките: 289
30.1.2013 12:07:57   
cacisk
EMAAAA kade sii?? Ajde cekame visoka beta!!user posted image

(Одговор на членот iviv)
Непосредна врска до пораките: 290
30.1.2013 12:26:01   
Ema$
Mili moi...moze ke zvucam kako govor na nekoj parlamentarec ili osvojuvac na titula user posted image , no najprvin bi sakala da Vi se zablagodaram na site za ogromnata podrska sto mi ja pruzivte , za pozitivnosta koja mi ja vlevavte...bez Vas nemase se da bide isto . Mi pomognavte mnogu i Vi se zablagodaruvam od se srce. Na sekoja od Vas posakuvam da si docekate da se raduvate na najubavoto , da si vidite user posted image user posted image , a na onie koi veke uspeaa , im posakuvam uste ednas ubava , lesna i srekjna bremenost !!!
Dragi moi RR , uste sum mnogu zbuneta....user posted image . I vtoriot test e POZITIVEN...ostanuva za rodendenot na 6-ti da vidime samo kako napreduvaat bebuskite user posted image . I da ne zaboravam ...nema taka lesno da se otkacite od mene , ke sledam se sto se slucuva na forumov. Ve sakam site i Ve guskammmmm. Ne zaboravajte deka polovina od uspehot e pozitivnosta i verbata vo uspehot user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот cacisk)
Непосредна врска до пораките: 291
30.1.2013 12:36:00   
Bogdancanka
јухууууууууууууууууууууууууuser posted image user posted image user posted image честитки срцка имај си убава и лесна бременост user posted image user posted image user posted image мила ти си надеж за сите кој се во исчекување наuser posted image цртки....зрачиш со позитивна енергија која ни е потребна на сите нас...ајде срцка ве гушкам тебе и кираџиитеuser posted image user posted image user posted image

< Поракaта ја уредил Bogdancanka RR -- 30.1.2013 12:41:17 >

Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........

(Одговор на членот Ema$)
Непосредна врска до пораките: 292
30.1.2013 12:50:45   
Ema$

ИЗВОРНА ПОРАКА: Bogdancanka RR

јухууууууууууууууууууууууууuser posted image user posted image user posted image честитки срцка имај си убава и лесна бременост user posted image user posted image user posted image мила ти си надеж за сите кој се во исчекување наuser posted image цртки....зрачиш со позитивна енергија која ни е потребна на сите нас...ајде срцка ве гушкам тебе и кираџиитеuser posted image user posted image user posted image

Cela energija Vi ja pustam srcko... user posted image Znaes sto ti posakuvam da ne se povtoruvam,ne menjam mislenje i zelbi...Te guskam silnoooooooo

(Одговор на членот Bogdancanka)
Непосредна врска до пораките: 293
30.1.2013 12:55:14   
mesecina83
ema cestitki za bremenosta ajde ti vlea nadez ajde ovaa godina da ima polno trudnici i bebinja pozdrav do site rr

(Одговор на членот Bogdancanka)
Непосредна врска до пораките: 294
30.1.2013 13:18:22   
skopjance
Ema$ user posted image user posted image CESTITOuser posted image user posted image
Mi go razubavi denot!!!!
Neka e so lesno pa da povleces noga ovaa godina i site da bideme so pozitivni misli i ovaa godina da bideme user posted image

(Одговор на членот mesecina83)
Непосредна врска до пораките: 295
30.1.2013 13:18:46   
Ema$

ИЗВОРНА ПОРАКА: mesecina83

ema cestitki za bremenosta ajde ti vlea nadez ajde ovaa godina da ima polno trudnici i bebinja pozdrav do site rr

Fala ti mesecina83...iskreno osekjam deka ovaa 2013 -ta ke bide so mnoooguuuuu RR user posted image i RRuser posted image user posted image

(Одговор на членот mesecina83)
Непосредна врска до пораките: 296
30.1.2013 13:21:32   
Ema$
Ema$ user posted image user posted image CESTITOuser posted image user posted image
Mi go razubavi denot!!!!
Neka e so lesno pa da povleces noga ovaa godina i site da bideme so pozitivni misli i ovaa godina da bideme user posted image

Ajde skopjance site Ve cekam najskoro so ubavi vesti , user posted image i user posted image . user posted image

(Одговор на членот Ema$)
Непосредна врска до пораките: 297
30.1.2013 14:12:52   
cacisk
user posted image user posted image user posted image EMA$ CESTITKI user posted image
Sega ENJOY vo bremenosta!!

Jas denes gi zedov brisevite i spermokulturata od MM se bese cistno nemavme niedna infekcija i bakterija.
Jas utre ke gi pracam dokumentite za IVF preku fondot, no sega slucajno vidov deka na HSG doktorot zaboravil da stavi negov potpis. Ima pecat od ordinacijata no nema od doktorot Toloski.user posted image user posted image

Mislite li deka ke mi pravat problem za vaucerot? HSG mi e praveno vo Juni, i plus ne sum od Sk da odam da mi stavi potpis DR. Moze da mi kazete nekoj sovet?

(Одговор на членот Ema$)
Непосредна врска до пораките: 298
30.1.2013 14:39:03   
nadezda
cestiti ema d mne...
user posted image na koj den od punkcija go napravi testot
mene mi e dees 11 den pa se mislam koga da go napravam.pisii pozz

(Одговор на членот cacisk)
Непосредна врска до пораките: 299
30.1.2013 14:54:03   
cacisk
Mislam posle 13 den tocen e rezultatot. Pocekaj uste 1-2 dena barem. Ajde ti ja pustam celata sreka!!user posted image

(Одговор на членот nadezda)
Непосредна врска до пораките: 300
Страница:   <<   < Претходна страница  10 11 [12] 13 14   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  10 11 [12] 13 14   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Расположението во бременоста.
Admin

Дали сте имале ненадејни промени во расположението за време на бременоста?