|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.

Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  11 12 [13] 14 15   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Полот на бебето
18.8.2012 23:53:27   
AnnaMolly RR
user posted image user posted image user posted image
Супер, Сноувајт! Само нека е здраво и живо бебушко!

Live and let live

(Одговор на членот Maca25)
Непосредна врска до пораките: 301
19.8.2012 16:18:46   
Фиданче
Ja sum 20 nedela i uste neznam kakvo e , se nadevam na skriningot ke mi kazat, edvaj chekam, Najvazno da e zivo i zdravo :)

< Поракaта ја уредил Фиданче -- 19.8.2012 16:21:14 >

(Одговор на членот jasmina1985)
Непосредна врска до пораките: 302
30.8.2012 10:06:00   
babyblue
se sekavam bese lani ova vreme, bev 12 nedela i trebase da odam na 4D kaj dr.Dimcev vo Sistina, so mm bevme mnogu vozbudeni zatoa sto ni kazaa deka dr.Dimcev mnogu cesto go pogagal polot i toa vo rana bremenost. Vecerta pred da odime go prasav mm sto saka, rece seedeno mu e samo da zivo i zdravo, pa go prasav a sto mislis deka e rece: masko. Utredenta doktorot rece MASKO e maz mi ke puknese od sreka, sega za vtoro mi rece deka saka devojce, pa zdravje ke vidime.

(Одговор на членот Фиданче)
Непосредна врска до пораките: 303
31.8.2012 23:53:17   
cucamaca
Уште во 13-та недела сама ја видов „точката“ :) а во 17та потврдивме дека е машко. и во 22-ра на 4Д, и денес (веќе 27-ма) пак user posted image
да сме живи и здрави, претпоставувам дека така и ќе биде user posted image
Што се однесува до желбата, стварно не знам што посакувам повеќе user posted image . ММ само еднаш кажа дека сака женско, а мене некако ми се чини дека многу му се радува на „тулево“ user posted image

*** cucamaca ***

(Одговор на членот babyblue)
Непосредна врска до пораките: 304
19.9.2012 23:46:00   
majka na tri deca
Ajde mamicki neka zazivee povtorno i ovaa tema.Koj pol vi se bebuskite sto gi nosite.Eve mojata rodnina za koja pisuvam cesto ima since user posted image a sega ocekuva kerkickauser posted image

(Одговор на членот cucamaca)
Непосредна врска до пораките: 305
20.9.2012 10:39:51   
Kori
Jas vo 21 na skrining bev vo Remedika, ama bebusov bese so raceto megu noze celo vreme, ama doktorkata rece( mislam deka dzirnav dunda), a jas celo vreme mislev deka e masko, zosto prvoto mi e user posted image , a ova razlicno go nosam, razlicno se osekam. Ama ic nema da mi bide krivo ako kerka mi ima sestra, zosto toa e poseben odnos, znam od licno iskustvo. Samo da se zivi i zdravi pa sto ni smislil dedo boze toa ke bideuser posted image

(Одговор на членот majka na tri deca)
Непосредна врска до пораките: 306
20.9.2012 22:43:13   
JanaMarija
Nas vo 12-ta nedela ni kazaa sto posto masko a posle sekoj nareden pregled zensko( i toa od 3 razlicni doktori).

Sega sum 37 nedela i uste e zensko :)))) kako i da e ima rozovi raboti, pa ako ispadne masko ke bide vo moda so rozovi alista hahahaha

Go sakam zivotot

(Одговор на членот Kori)
Непосредна врска до пораките: 307
4.10.2012 12:03:20   
Kori
Bev na uste eden pregled vcera, i sega bese ubavo namesteno bebence, i definitivno e user posted image , ke imam dve kerki ubavici na mama. user posted image

(Одговор на членот JanaMarija)
Непосредна врска до пораките: 308
9.10.2012 0:41:09   
Фиданче
Vo 21-22 nedela mi kazaa devojche i posle 3 nedeli mi potvrdija, dvapati na 4D, ke vidime ponatamu kako ke kazuvaat ama ubavo se vide pa sega si planirame za user posted image . Pozdrav

(Одговор на членот Kori)
Непосредна врска до пораките: 309
21.11.2012 16:39:26   
tantela
Имав некое пречуство дека е машкоuser posted image и на еxо матичниот ми кажа дека еuser posted image и уште се смеам на рекцијата кога го виде онака гласно леле еве му ги јајцата хахаuser posted image а и во петокот бев на 4d и ми потврдија за машкоuser posted image

(Одговор на членот Фиданче)
Непосредна врска до пораките: 310
21.11.2012 19:15:30   
Snowhite RR
Докторкава моја е ептен забегена така, не знам дали дека нема деца нејзини и како гледа во мониторот со каква возбуда, повозбудена беше од мене и го гледа, кажува и едно време вика Мх, лепотица, ти кажав дека е женско? Инаку и претходните два пати ми рече женско, ама не беше 100% сигурна и еве сега потврди, сега можам да почнам по нешто да купувам и да смислуваме име

Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away

(Одговор на членот tantela)
Непосредна врска до пораките: 311
21.11.2012 19:53:19   
Maca25
Супер Сноувајт!! Ќе си имаш и машко и женско. Само да е живо и здраво уствари, тоа е најважно!

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

(Одговор на членот Snowhite RR)
Непосредна врска до пораките: 312
25.11.2012 21:03:58   
Simona_k
16 NEDELA MI KAZAA user posted image I PRVOTO MI E user posted image PA SEGA KE ODAM NA SKRINING INAKU SUM 20 NEDELA MOZEBI KE MI KAZAT user posted image AMA I DA NE KE SI GO SAKAM NAJUMNOGU NA SVET KAKO I PRVOVO

Непосредна врска до пораките: 313
26.11.2012 8:04:27   
Snowhite RR

ИЗВОРНА ПОРАКА: Maca RR

Супер Сноувајт!! Ќе си имаш и машко и женско. Само да е живо и здраво уствари, тоа е најважно!

Фала Маца, да најважно е да е здраво, живо, сепак јас почнав полека да си ја прифаќам бременоста дури откако ми кажа дека е женско, зашто ако за М не ми беше важно што е, ова сакавuser posted image

Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away

Непосредна врска до пораките: 314
26.11.2012 15:28:51   
Anonimen
A sto ako ne bese user posted image Snowhite? Nemase da go prifatis ili ? Ma neka se zivi i zdravi jas toa ednas go pominav.Imam dva prekrasni sina koi se smislata na mojot zivot i ne bi gi menuvala ni za 10000 zenski.Vazno e da e sakano i srekno... Pozdrav user posted image

(Одговор на членот Snowhite RR)
  Непосредна врска до пораките: 315
26.11.2012 16:42:28   
Simona_k
MILO MI E STO IMA I MAZI NA OVIE STRANICI MNOGU E BITNO DA SE SLUSNE I NIVNOTO MISLENJE SE SOGLASUVAM SO ANONIMEN AMA MISLAM DEKA I SNOWWHITE SI IMALA NEKOJA ZAMISLA I ZELBA ZA SVOETO BEBE KOJA MOZE NE SE ISPOLNILA NO NIKAKO NE ZNACI DEKA NEMA DA SI GO SAKA user posted image SONCETO NELI?

(Одговор на членот Anonimen)
Непосредна врска до пораките: 316
28.11.2012 13:23:43   
DIDKA
JAS SUM 23 NEDELA,MINATATA NEDELA IMAV PREGLED I MI KAZAAuser posted image
IAKO JAS MNOGU POSAKUVAV user posted image
NO KAKO I DAE DA E ZIVO I ZDRAVO TOA E NAJBITNO user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот AnnaMolly RR)
Непосредна врска до пораките: 317
29.11.2012 16:43:18   
Simona_k
IZGLEDA OVAA E MASKA GODINA A?user posted image
KAKO I DA E NEKA NI SE ZDRAVI I ZIVI KAKO STO KAZAV PREDHODNO IMAM SINCE 2GOD I 6 MESECI PAK MI POTVRDIJA DEKA NOSAM MASKO (21NEDELA) AMA AKO E GOLEMA ZELBATA DA SE IMA ZENSKO I NA TRETA "MAJKA" KE SE ODI NELI?user posted image POZZZZZ

(Одговор на членот DIDKA)
Непосредна врска до пораките: 318
29.11.2012 20:26:53   
Snowhite RR
Па сигурно ќе го сакав, само така го кажав, зашто почетокот некако не можев да си ја прифатам бременоста, иако беше посакувано, кога останав почнав да се предомислувам дека можеби избрзавме, дека требаше покасно и такви некои мисли нон стоп имав и кога на вториот преглед ми рече женско некако се поопуштив, не сум 100% сигурна дека полот беше причината, ама така се почуствував, почнав да си ја прифаќам бременоста, си се утешив дека ќе си имам едно машко и едно женско
Само нека е со живот што се вели и да се сите здрави и живиuser posted image

(Одговор на членот Anonimen)
Непосредна врска до пораките: 319
5.12.2012 21:34:30   
Gaia
Денеска дознав дека носам машко бебенце, на мм многу му се направи меракотuser posted image Јас потајно си се надевав дека ќе биде девојче но најбитно што ми е во моментов е да е здраво и живоuser posted image

(Одговор на членот Sanja)
Непосредна врска до пораките: 320
10.1.2013 15:51:16   
angelce83
Jas sum 16nedela i dr mi rece deka megu nozinja ima nesto, znaci deka kje bide masko:))) A uste koga bev 10nedela i malku prokrvarev i odidovme vo sistina i tamu doktorkata uste togas mi rece deka mozebi e masko no ne bese sigurna, no eve denes mi potvrdija. Jas navivav za zensko a soprug za masko, no sega sum mnogu srekjna, samo neka e zivo i zdravo!

(Одговор на членот Gaia)
Непосредна врска до пораките: 321
15.1.2013 16:41:05   
katalina1
Nie mnogu docna go utvrdivme polot nauser posted image ,na vtoriot skrining se kriese,pa duri vo 25ta nedela user posted image se presrami i se pokaza.So gospod napred ke imame edna slatka princezicka user posted image

(Одговор на членот angelce83)
Непосредна врска до пораките: 322
15.1.2013 17:29:03   
Simona_k
Имаме едно момче и едно девојче во април уште алма да се пофали user posted image па да заокружимеuser posted image

(Одговор на членот katalina1)
Непосредна врска до пораките: 323
1.2.2013 12:54:24   
arh_diz
ИЗВОРНА ПОРАКА: princessa

jas vcera bev na pregled i mi rece ginekologot deka ke e masko izgledauser posted image
imam veke edna zenska doma vekeuser posted image user posted image user posted image
neka ima i od dveteuser posted image

< Поракaта ја уредил arh_diz RR -- 1.2.2013 12:56:46 >

Биди тоа што си

(Одговор на членот Simona_k)
Непосредна врска до пораките: 324
1.2.2013 17:13:56   
Simona_k
Која недела си princessa ?
Браво мешани клинци супер!И ние(мажми) мислевме дека ќе биде девојче второво ама ништо за девојче ќе треба на трето да се идеuser posted image

(Одговор на членот arh_diz)
Непосредна врска до пораките: 325
Страница:   <<   < Претходна страница  11 12 [13] 14 15   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  11 12 [13] 14 15   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

За доилки.
пеперутка16

Малку чудно прашање, но ме интересира: дали мајките доилки пробале сопствено млеко?