Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
lele devojki i jas edvaj ceka so radost da pocnam od sreda so terapija oa i ivf da pravam osekam deka ovoj pat ke ima nesto, mislam 2 ili 3 [sm=duda.gif ke bidat ahaha mala sala samo gospod znae sto ke bide
Sto se desi ? zosto od cetvrtok ili petok,,,neli sreda...ajde so lesno i mnogu uspeh !
pa vo sreda idam ba eho da me vidi doktorot sema da mi dade i da pocnam so terapija cetvrtok petok pa dalje
a nie pak ti isprakjame Eden kup gushkanja I baknezi... Leleee shto ubavo vaka... devojki navistina od srce vi kazuvam najiskreno... Mnogu mnogu polesno go pominuvam periodot, so vas... Kako nikogash dosega... Vi blagodaram od srce... I ete pak mi dojde za plachenje AMA od ubavo... Boooooo hormonive strashna rabota se...
POZZ KAKO ODI ZA CENA VESTACKOTO OPLODUVANE VO MAKEDONIJA POZZZ
od 2000 evra dp 3000 evra privatno a preku fond so dokumenti 100 evra participacija plakas 30 inekcij osiguranjeto ti gi pokriva a sve ostanatoto e plus tvoe plakanje
chekam barem dve mazoretki za timot... Ili fudbaleri nema problem...
ИЗВОРНА ПОРАКА: Lina*
ИЗВОРНА ПОРАКА: bubble
inaku jas utre odam da merat hormoni i da vidime dali utre ke ja primam stop inekcijata ...dosta e mislam...veke takva tezina osekjam na janikot shto koga odam go osekjam kako da ripka i nego mu se smachi sigurno....
Lele bubble i mene mi e taka,mislam ke mi pukne stomakot,jas vecerva imam zakazano i jas se nadevam deka ke da e pri kraj rabotava.Veke se cuvstvuvam kako reseto ineksii vo butovite,ineksii vo stomakot,bockanje sekoj vtor den za krv,seta sum dupki,mi e strav voda da se napijam da ne isteci od site strani Samo da bidi pa se ke se izdrzi i ke se zaboravi
Prifakjame... Ubav pozitiven menadzer... AMA pod Eden uslov...da gi pushtish vo timot
ИЗВОРНА ПОРАКА: Ema$
@ Kolachence....ma nema problem,moze uste sega da me bukiras za vo tvojot tim ,ako treba i ke povezbam za mazoretka ti samo opusti se i za nisto ne se sekiraj @ Bubble......ajde so lesno i posto znam deka ke se mnogu, ako nemas menager za fudbalskiot tim , jas nemam dogovor potpisano so nikogo . Te cekam so ubavi vesti mila ! @nadezda...smireno i opusteno...mozes slobodno da si ja pees pesnata na Slatkar i Ace NL "Opusti se " ....ajde mozes ti...bidi jaka @kapina...istoto vazi i za tebe ...opusteno i Ve cekam da mi se pridruzite
Bubble ....... ke bidat sigurno vo timot , ama ako se fudbaleri na klupa ke gi cuvame...em ke lapaat premii em majkata nema da im ja pcujat na utakmica ( mala shala , iako od sekogas sum vikala deka ako imam maski ova ke im se desi :)))))))) Te
A kako da ne sum pozitivna , koga olku guskanje i cestitki ne sum imala od svadbata ?! Ama nikogas nema da Vi zaboravam za podrskata sto mi ja davavte i se uste ja imam , site ste vie del od mojata beskrajna radost . Ve guskam site moi .
Imase i edno smajli po greska,ama se snajdov da ne zamaram da go brisat adminite .Pozdrav i do niv od nas trojca
< Поракaта ја уредил Bogdancanka RR -- 3.2.2013 17:46:52 >
ne ne sum sega sasega pijam flobijan apcina vo avgust pravef transvert vo italija i sega zasega samo tableti i caj pijam geranium akaj tebe sto ima kolku god si vo brak i sto imas problem pozz
Mnogu sum srekna,folikulcinata konecno porasnaa,vecerva ja primiv stop ineksijata i za vo nedela imam zakazana punkcija.Sega gospod neka ni e na pomos se da bide vo red,da ima dobri jajce kletki pa i
Mnogu sum srekna,folikulcinata konecno porasnaa,vecerva ja primiv stop ineksijata i za vo nedela imam zakazana punkcija.Sega gospod neka ni e na pomos se da bide vo red,da ima dobri jajce kletki pa i
Leleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eteeeeeeeeee !!!! bravos ......mnoguuuuuuu me izraduva . Ajde sega znaes kako treba so mislite neli ?
Lina* supeeeeeeeeeeeer So Gospod napred vo nedela da si imas mnooooooooogu zdravi j.kletki i sto pobrzo vo redot do Emce kaj