Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
RE: Што ви се јаде во овој момент? 22.10.2012 14:07:03
Annet
ama za jadenje ne pravam muabet ,mnogu jadam vo posledno vreme,aiii eve sega se iznajadov nekoi blagca tuka,sega mi se jade pita pastrmajlija uffffffffffffffffffffff,od koga ja mislam
RE: Што ви се јаде во овој момент? 22.10.2012 14:09:22
miana
ИЗВОРНА ПОРАКА: Annet
ama za jadenje ne pravam muabet ,mnogu jadam vo posledno vreme,aiii eve sega se iznajadov nekoi blagca tuka,sega mi se jade pita pastrmajlija uffffffffffffffffffffff,od koga ja mislam
e jas vikendov pravev pastrmajlii - mm izjavi zelba i taka zasukav rakavite i bidnaa super pastrmajlii...mh mh mh annet dobro e srcka - si smenila od pizza na pastrmajlija....Mene uste mi se jade gulash so spageti
RE: Што ви се јаде во овој момент? 23.1.2013 15:40:33
princessa
mi se jade se sto nema ovde da se kupi. Ama od sabajle mi se jade burek so meso, mi se place od sto tolku mi se jade. Izgleda do septemvri ke si cekam . Na trudna zena mnogu raboti i se jadat za zal
RE: Што ви се јаде во овој момент? 8.3.2013 1:24:52
bucko mal
Mi se jade mnogu eden hamburger od sedmica,burek od vegera,ligi mi protekoa leleeeee otidov spagetite so baloneze da si gi jadam isto kako hamburger ili burek neli?