Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
Mimiiiii odlicno! Sega opusti si se i spremna da si gi precekas embrioncinjata
Skopjance ke bide edno, ama uspesno!
Inaku devojki jas od denes pocnuvam da se bockam so suprefakt! Za prv pat sama! Se nadevam deka ke znam kako Melanija, mozes da me stavas na spisokot! Ufff se nadevam ovoj pat ke stignam do najdolniot del na listata
Lina mila kako mozeme da bidime,cekame da pominat 14 dena i da si gi vidime broime sitno kako vojnicite ,simptomite za dobivanje seuste gi imam i taka.....a za castenje ke ima baklava neli procka e za vikendot kolachence ajde so sreka so bockanjeto i ovoj pat da bide uspesna cela postapka
Kolavhence mila so sreka da ti e pocetokot na terapijata a jas ke ti cuvam mesto do mene na krajot na listata ama ke se podsoberime da ima mesto za site.ama e vesela stranava...koj broi denovi...koj se bocka....super,samo naped i hrabro
Zenski mnogu sum nestrpliva denes mi e 9 den od ET moze da napravam test ili da ostavam uste nekoj den. Znam rano e no epten sum nestrpliva. Sto vikate, znam isto moze da se dobie lazno pozitivna i lazno negativna crtka no...
Jas go napraviv na 10 dena od transfer ama posle 5 dneven transfer,znaci i toa menuva i bese edvaj vidliva crtata znaci moj sovet e da pocekas uste nekoj den pa da si vidis ubavi
15.02. -cacisk-почеток со терапија 19.02. -skopjance -почеток со терапија mimiiiiiiiiiiiii -почеток со терапија 13.03. -Kolachence -почеток со терапија ==========================
===================== 2013 година Ema$ nadezda Lina*
< Поракaта ја уредил Melanija RR -- 14.3.2013 15:54:11 >
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
Lina* ќути ќе те карам Знаеш ли што е тоа со прегратките???За среќа незнаеш и си трудно
Секако за сите а најмногу за тие во групата прегратки кои имаат неуспешно ИФВ за нив тродупло
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
Lele,jas se izvinuvam ama pojma nemav deka e toa,ehhhehehe lele za stramota,ako se brisi nekako izbrisete go da ne mi se smeat i drugite ccccccccc tesko mene ....
Со најдобра намера си кажа тоа ми се допаѓа кога и бремените се тука за поддршка
ајде позитивна енергија за сите кој почнуваат со терапија, чекаат за пукција или ги чека трансфер ајде девојки само позитивно главата горе за едно вреди да се бориме
cacisk kako si, sto se sluci, napravi li test? mimiiiii,skopjance sto ima kaj vas,se javija li od bolnica? koki12 kade si, sto se slucuva?
Nemam uste napraveno strav mi e Si vikam da ne bide lazno negativen. Ce pocekam do Petok iako ce poludam dotogas Ti do kaj si? Sto ima novo, uste kolku ti ostana? Osekas nesto, peckanje vo jajnicite ili povremeni grcevi? Jas denes i vcera osekam kako da imam vnatresna temperatura, merev okolu 37.2 mi e Samo so Gospod napred!!
Skopjance ti posakuvam mnogu,mnogu sreka utre,daj boze za petnaeset dena da ne izraduvas so dobri vest,P uterka13 dobredojde na forumot.Mene mi javija deka mi se oplodile i 5 folikuli i utre ke cekam da javat kako napreduvaat i da mi zakazat transfer.ve pozdravuvam site
Devojki, iscekuvalki , novi clenovi...site koi ste vo procedura i site onie koi doprva ke pocnat..Posakuvam samo ubavi vesti da kazuvate , mnogu zreli JK, mnogu ...site da si vidite i naskoro da se priklucite na dolniot del od spisokot...Vi ja pustam celata srekja ! ! Ajde , samo pozitivno i smireno . Ako sum zdebelena , Vi napraviv mesto na site na spisokot . Ve guskam site...ke Ve sledam i cekam mnoguuuu novi da se prijavat
RR, sakav da ve prasam ddali tie sto ste pravele ivf preku fond vo plodnost bitola ili imate slusnato dali nesto se naplaka plus od toa sto ti sleduva od fondot Ajde da slusneme deka ima nekoj
jas pravev vo Plodnost i se doplaka ako nesto treba plus od toa sto e pisanoto sto go odobruva fondot.na pocetok ti ja davaat listata da znajs so ti sleduva i posle i sama znajs kolku si imas iskoristeno.jas doplativ mnoooogu ama toa e....barem sega si se raduvam na mesko moj