|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  17 18 [19] 20 21   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: РР ДрндрнРАЈКИ
2.4.2013 19:01:19   
Felly RR
Браво Мартинс Мам, честитки!!! Ајде почести и тука нешто од твоите креации да видиме.

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

(Одговор на членот Ikana)
Непосредна врска до пораките: 451
2.4.2013 19:07:07   
Maca25
Икана стави за мене едно кафе, не сум за пиќе user posted image ме боли два дена глава, мислам дека ќе полудам. И заврна, и сонце огреа, мене уште ме боли!

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

(Одговор на членот Felly RR)
Непосредна врска до пораките: 452
2.4.2013 20:51:08   
Martins mom

ИЗВОРНА ПОРАКА: Maca RR

Браво Мартинс мам!!! Алал да ти е !!!
Да знаеш дека имаш верна публика и навивачи тука, ако ти затребаат user posted image

Ќе ми требаат на 10мај кога ќе биде републичкиот натпревар.Ќе сметам на вас:)

Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.

(Одговор на членот Maca25)
Непосредна врска до пораките: 453
2.4.2013 22:30:37   
Snowhite RR
Браво Мартинс мам, ја имаш нашата поддршка. сега гледав на фб и стварно си вештаuser posted image

Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away

(Одговор на членот Martins mom)
Непосредна врска до пораките: 454
3.4.2013 0:16:10   
miana
ООО жени кај сте...Мене еве ме,жива сум..Ептен сум бизи денвиве,ке ми простите user posted image Ве гушкам сите user posted image

(Одговор на членот Snowhite RR)
Непосредна врска до пораките: 455
3.4.2013 1:29:25   
elenak
Aj dobro vecer i od mene,ifrit luta,ne mozam ni da spijamuser posted image Si stradam jas od ljubopitnost, i za smetka na toa vecerva mi go haknaa facebook profilot,a dodeka si pravev nov mi go haknaa i tojuser posted image Stvarno ne znam kako e mozno ova?Me otkri po IP adresa ili?Ke mi objasni nekoj?

You don''t have to be perfect to be a perfect parent.

(Одговор на членот miana)
Непосредна врска до пораките: 456
3.4.2013 8:04:26   
Ikana
Elenak, ako si dobivala nekoi mailovi na tvojot e - mail account od FB i ako si klikala na niv i si vnesuvala password togas zatoa te haknale....direknto na fb smeni si go password-ot i ne klikaj na nisto koga ke ti stigne nekoj mail deka navodno si go smenila passwordot. FB ke ti prati eden mail, izvestuvanje deka si go smenila passwordot i tolku. Se drugo e spam ili phishing.

(Одговор на членот elenak)
Непосредна врска до пораките: 457
3.4.2013 8:32:52   
Gardenia
Добро утро,Мартинс мам честитки за наградата,баш ми е мило.Еј Икана добро што кажа за ова и мене ми стигнуваат некои пораки на емаил такви со некое си означување,баш и од Еленак сега видов дека има па ги бришам,само некои вируси шират на фб,се и свашта се клика

Непосредна врска до пораките: 458
3.4.2013 8:36:21   
Mihaela 2010
Aj dobro utro...
Edvaj stanuvam denovive kako utepana sum,pa nemozam da se iznaspijam...
I mene mi stignuvaat u spam demek nesto facebook mi prakja ama se toa brisam...ne ni znaev sto e...

(Одговор на членот Gardenia)
Непосредна врска до пораките: 459
3.4.2013 8:46:55   
Палешка РР
Честитки Мартинс мам, ти навистина ја заслужуваш таа титула!
Рингераја секогаш е тука за поддршка, кога и да ти треба..знаеме ние да се собереме и да навиваме најјако од сите user posted image

Инаку овде е тмурно време, а мене ми се спие леле мајко.
Кафенце е права ствар user posted image

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

(Одговор на членот Mihaela 2010)
Непосредна врска до пораките: 460
3.4.2013 9:21:22   
deluxe
jas veke vtora tura kafe napraviv heheheehe od posabajle sum aktivna kerkami na skolo ja isprativ i sega pijam vtoro kafence user posted image user posted image se rasonuvam

„ Можеш да го извадиш човек од кал,но калта од човекот не!! “

(Одговор на членот Палешка РР)
Непосредна врска до пораките: 461
3.4.2013 9:30:15   
Палешка РР
За сите кои не знаат какви жени има Рингераја, ПОВЕЛЕТЕ

http://www.ringeraja.mk/statija/chlenka-na-ringeraja---veshta-zhena-na-bitola_2834.html

user posted image user posted image user posted image

< Поракaта ја уредил Палешка РР -- 3.4.2013 9:31:02 >

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

Непосредна врска до пораките: 462
3.4.2013 9:39:25   
Calypso
Честитки Мартинс Мам, и јас ги гледав сликите на ФБ, сосема заслужено си го освоила првото место! Стискаме палци за тебе да победиш и на Републичкото натпреварување!

Како сте ми денес, драги мои? Не знам како се справувате со ова тмурново време, ама мене ми се спие, ептен. Ни кафе не ме расонува (кога сме кај кафето, престанав да го пијам, веќе некое време го заменив со зелен чај). Ама затоа вас ќе ве почестам вака посабајлечки user posted image

user posted image

All that is gold does not glitter,
Not all those who wander are lost;
The old that is strong does not wither,
Deep roots are not reached by the frost.

(Одговор на членот Палешка РР)
Непосредна врска до пораките: 463
3.4.2013 9:43:59   
Mihaela 2010
Bravo martins mom user posted image user posted image ,navistina pre ubavo....cestitki

Uf uf jas ke si zemam od lokumceto...epten merak mi prai..user posted image

(Одговор на членот Calypso)
Непосредна врска до пораките: 464
3.4.2013 10:00:37   
Pepelaska *
Мартинс мам честитки најпрво и браво за успехот, да победиш и во Тетово.Битола треба да се гордее што има ваква снаа :) .
Ајде идај на 13 април Кичево на вешта жена, да се дружиме user posted image

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

(Одговор на членот Mihaela 2010)
Непосредна врска до пораките: 465
3.4.2013 10:07:13   
miana
Cestitki i od mene za martins mom....user posted image
Tuku ajde neka se prijavi koja od RR-ki ja ima vo spisanieto Torti i kolaci? Mislam deka e Pepelaska? Vidov slika i znam deka e RR-ka ama neznam koja- neka mi prosti..Mnogu sme,ne mozam da pamtam i likovi user posted image
Jas eve cela sum utremena,za 5 min iskacam da odam na ispit...Pustete mi sreka!!!! Ke vi pisam kako ke pominam..Uffffffffff mi se place,cela nok ne sum spiena..Moeno malo zverce se budi nekolku dena u sred nok,i nesaka da spie.....user posted image
Ajde pustajte sreka...user posted image user posted image

(Одговор на членот Pepelaska *)
Непосредна врска до пораките: 466
3.4.2013 10:13:52   
Pepelaska *
миана, во старото ме имаше мене да,да не ме има и во новото? Тука не е дојдено уште, инаку Слаѓана Арсоска сум јасuser posted image

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

(Одговор на членот miana)
Непосредна врска до пораките: 467
3.4.2013 10:55:55   
deluxe
user posted image user posted image martins mom prekrasni dela sega gi vidov me voodusevi.
Miana ti pustiv edeen voz so sreka dda ne izraduvas so ubavi vesti
Blagodaram Calipso na kafeto so lokuce ubavo ti teknalo posno blacko da pocestis i da znaes ke si zemam dve user posted image user posted image Obozavam lokumce

„ Можеш да го извадиш човек од кал,но калта од човекот не!! “

(Одговор на членот Pepelaska *)
Непосредна врска до пораките: 468
3.4.2013 12:10:17   
AneLav RR
Здраво и јас да ве почастам со едно попладневно кафенце, ѕверчињава спијат па да се помуабетам малку. П.С. Дај нека ми казе некој како се ставаа слики на форумиве да ве почестам со едно кафенцеuser posted image

Не плаши се од бавниот чекор, плаши се од стоење во место!

(Одговор на членот deluxe)
Непосредна врска до пораките: 469
3.4.2013 15:22:16   
elenak
ИЗВОРНА ПОРАКА: Ikana RR

Elenak, ako si dobivala nekoi mailovi na tvojot e - mail account od FB i ako si klikala na niv i si vnesuvala password togas zatoa te haknale....direknto na fb smeni si go password-ot i ne klikaj na nisto koga ke ti stigne nekoj mail deka navodno si go smenila passwordot. FB ke ti prati eden mail, izvestuvanje deka si go smenila passwordot i tolku. Se drugo e spam ili phishing.

Не добивав никакви мејлови, туку синоќа во известувања на Фејсбук имав дека некој пријател ме означил во свој пост каде имаше линк со некое видео кое потрчав да го видам, радознала еднаuser posted image И со самото кликнување на линкот ја зафркнав работата. Истиот тој линк беше пратен после и кај сите мои пријатели, се надевам дека не наседна и некој друг (ако воопшто има уште такви како мене). Туку ми е чудно зошто после и нов фејсбук кога отворив со друг мејл нели, и тој ми го хакнаа одма. Најверојатно е некој вирус преку пребарувачот, т.е Хром. Ќе се консултирам попладнево со стручни лица за да ја опраиме некако оти пукнав денес без фејсбукчеuser posted image

You don''t have to be perfect to be a perfect parent.

Непосредна врска до пораките: 470
3.4.2013 15:36:34   
hopeless
user posted image

Да ве почестам за наградатаuser posted image user posted image

< Поракaта ја уредил hopeless -- 3.4.2013 15:37:48 >

Непосредна врска до пораките: 471
3.4.2013 20:08:12   
Ikana

ИЗВОРНА ПОРАКА: elenak

Не добивав никакви мејлови, туку синоќа во известувања на Фејсбук имав дека некој пријател ме означил во свој пост каде имаше линк со некое видео кое потрчав да го видам, радознала еднаuser posted image И со самото кликнување на линкот ја зафркнав работата. Истиот тој линк беше пратен после и кај сите мои пријатели, се надевам дека не наседна и некој друг (ако воопшто има уште такви како мене). Туку ми е чудно зошто после и нов фејсбук кога отворив со друг мејл нели, и тој ми го хакнаа одма. Најверојатно е некој вирус преку пребарувачот, т.е Хром. Ќе се консултирам попладнево со стручни лица за да ја опраиме некако оти пукнав денес без фејсбукчеuser posted image

И мене истото ми се случуваше, како да ме тагнал некој пројател во пост ама јас одма репорт му давав и го отстранував тагот и ги известив ФБ.

Непосредна врска до пораките: 472
3.4.2013 22:34:59   
Felly RR
И мене ми стигнуваат такви тагови - ама јас прво одам на профил, ако вистински некој ме тагнал, ќе ми стои на профил, а ако нема ништо тогасш е некој вирус. (што и всушност Е во 99% случаи)

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

Непосредна врска до пораките: 473
4.4.2013 1:18:57   
Snowhite RR

ИЗВОРНА ПОРАКА: elenak

И мене сношти ми стигна истото, а се си мислам дека беше баш од кај тебе, го нема повеќе во нотификации за да видам, мислам дека не кликнав на линкот. И сега што ми се случи, се штрекнав и јас, помислив дека и мене ме хакнале. Го читам твојов пост и не бев сигурна дали кликнав или не на линкот и реков ај да проверам, отворам фб и пишувам пасворд и не ми отвора и Ете, помислив, и мене ме хакнале, кога после гледам со мак. поддршка сум пишувала пасвордuser posted image ух ми олесна, демек ќе пропаднеше светот, посекако не го користам многу, а сепак ми застана срцевоuser posted image

Туку да ви кажам пред некој ден една смешка, бевме до кај моите на гости и сега викаме такси да си одиме и јас ја носам Јана во корпа за бебина и корпава ја носам за рачки и таксистот излезен беше надвор од кола и ми вели Дај ми ја торбата назад ќе ја ставиме, и го отвора багажникот, јас се чудам која торба и му викам НЕ немаме торба, Ааа, вика, бебе билоuser posted image Така ќе ми ја ставеа Јана в багажник хихи, додуша темно беше не виде човекот

Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away

Непосредна врска до пораките: 474
4.4.2013 13:37:09   
miana
Здраво девојки....
Јас на рапортuser posted image
Вчера требаше да полагам и отидов и си се вратив назад - професорот не ми беше таму ( ме заборавил user posted image ) и така еве сега се вратив од полагање..Положив со 10 ка да ви се пофалам user posted image
И еве да се заблажите за мојот успех

user posted image

(Одговор на членот Snowhite RR)
Непосредна врска до пораките: 475
Страница:   <<   < Претходна страница  17 18 [19] 20 21   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  17 18 [19] 20 21   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

iminja
acka p

dali vi se dopaga imeto Pavel

da (65%)

ne (35%)

Број на сите гласови: 54

Фала на гласовите. Гласавте веќе на сите актуелни анкети. Можеш да направиш своја анкета!