Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
eve me mene konecno i jas go doznav polot na mojot bebus nosam devojce i iskreno od sekogas posakauvav prvoto da mi bide moma taka da moze da me oboite so rozovo i edno prasanje zosto mojot termin e na 4 juli greska vi e napisano ili.. inace terminot mi e na 24 juli poz do site mamicki i so lesno neka vi e na site
moe_bebe i jas nosam i plus mnogu malku sme razlika vo terminite . A jas pa se cudev na spisokot vo juli zosto ima dve pod ist nik edna so termin na 4ti a druga na 24ti
kako i da e nebitno inace i jas sum rodena na 4 juli pa malku se zacudiv zosto taka dve so isti nik a tebe princeza ti posakuvam lesna bremenost i se najdobro :D
I jas tuka da se prijavam i nova sum na ovaa strana i milo mi e sto moze da se porazgovara na sekakva tema so vas. I sega doznav deka sum bremena.I terminot mi e nekade na 14.11.2013
Ајде мешковци да се пријавам и јас терминот мие 26 09 и го чекам моето трето бебе, на сите ви посакувам убава и лесна бременост,и да си ги видиме нашите души здрави и живи
ajde i jas :))) mene termin mi e na 06-09-2013 a polot seuste ne go znam 19 nedela sum i ovie denovi ke go doznaam se nadevam ..:))Veke imam devojce pa sega ke vidime za vtorovo pozz do site
Искривените заби кај децата и кај возрасните се честа појава која може...
Анкета
Дали ви се менструации болни? пеперутка16
Во последно време имам толку болни периоди што дури и се онесвестувам..итно е, ми дава инекција и толку..А сега кога стареам како што стареам. Имам 29 години, уште не сум се породила итн.