Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
RE: Кога последен пат си купивте нешто за себе? 16.4.2013 7:43:26
bucko mal
Cekajki da oslabam za da si kupam garderoba ostanav bes nisto i taka za vikendot si kupiv dva para farmerki,dve bluzicki,baletanki,patiki na pluta,papuci za po doma ama ko cizmicki epten mi se ubavi. sledniot vikend prodolzuvam
RE: Кога последен пат си купивте нешто за себе? 16.4.2013 11:39:16
masa
Исто и јас дел од долната облека веќе ми е тесна,особено маиците и си купив две нови и два пара гаки се 4ки си купив и нови балетанки,повисоко догодина сега сум во план да си купам барем две памучни блузи на кратки зошто немам скоро ништо на кратки што би ми го покрил стомакот кој веќе почна да расте и ако има од оние долги фустани пуштени од под гради ако не понатаму.
RE: Кога последен пат си купивте нешто за себе? 19.5.2013 11:10:49
Bethany
Вчера, наидов на убави панталони и блуза за лето во Теранова , уште да најдам некои убави рамни сандалки, ама не многу скапи и каде каде сум опремена за лето.
RE: Кога последен пат си купивте нешто за себе? 19.5.2013 15:25:55
AnnaMolly RR
Вчера шетајќи открив продавница во комшии, каде се е по 300 денари, а има ненормално убави работи. Си купив фустанче, а кога ќе земам плата уште ќе си купам
RE: Кога последен пат си купивте нешто за себе? 21.5.2013 14:24:20
dostickage
Nisto ne sum si kupila, imav vo plana ama me za**a fenot i mi rikna pa parite gi potrosiv na nov fen i cetka A zadutre sum na deset godini od matura pa kje se vadam na lepota i accessories
RE: Кога последен пат си купивте нешто за себе? 24.5.2013 16:00:04
miana
Вчера си бев на шопинг и тоа случајно..Требаше да ја носам золвами на фризер во драчево и додека ја чекам,решив да прошетсам по бутиците...Си купив два пара панталони,еден пар фармерки и шест маички..Многу убаво се чувствував после тоа
RE: Кога последен пат си купивте нешто за себе? 24.5.2013 22:58:41
elenak
ИЗВОРНА ПОРАКА: dostickage
Nisto ne sum si kupila, imav vo plana ama me za**a fenot i mi rikna pa parite gi potrosiv na nov fen i cetka A zadutre sum na deset godini od matura pa kje se vadam na lepota i accessories
Ооооо генерацијо, па ти сигурно вечерва веќе славиш. Добар провод, најбитно е пред се доброто расположение Јас се подновив што би се рекло ,,од глава до пети,, за матура и тоа ми е последното подновување. Сега мм е на ред, тој за 20 год. матура
RE: Кога последен пат си купивте нешто за себе? 27.5.2013 23:56:47
Felly RR
ИЗВОРНА ПОРАКА: miana
Вчера си бев на шопинг и тоа случајно..Требаше да ја носам золвами на фризер во драчево и додека ја чекам,решив да прошетсам по бутиците...Си купив два пара панталони,еден пар фармерки и шест маички..Многу убаво се чувствував после тоа
Па кој не би се чувствувал убаво?
RE: Кога последен пат си купивте нешто за себе? 4.6.2013 12:50:33
miana
ИЗВОРНА ПОРАКА: Felly RR
ИЗВОРНА ПОРАКА: miana
Па кој не би се чувствувал убаво?
Некогаш знам и да претерам и во тој случај.чувствувам грижа на совест а овој пат супер ми беше