|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  35 36 [37] 38 39   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Каде да најдам?
9.5.2013 22:56:34   
kikicka
Оооо такво нешто да си најдиш некој да ти направи со механизам само за прицврстување можеби и поефтино ке ти се фати. Инаку немам сретнато и јас, јас планирав во корпа да ја ставам user posted image што ми е под количка user posted image

Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."

(Одговор на членот Natasa981)
Непосредна врска до пораките: 901
12.5.2013 9:18:34   
Maca25
Немам видено такво нешто кај нас, додека насекаде во светот се користи тој држач за поголемко дете. Евентуално да побарате кај јужниот сосед user posted image

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

(Одговор на членот kikicka)
Непосредна врска до пораките: 902
12.5.2013 12:55:49   
Natasa981
Nikoj nema videno takvo nesto po podavnici kaj nas ..tuu :( kaj ke akam sega niz Solun :)

Моќните нешта доаѓаат од малите почетоци - Џон Драјден

(Одговор на членот Maca25)
Непосредна врска до пораките: 903
12.5.2013 18:05:25   
maja6252
Zdravo,nova sum na forumov pa Ve molam za pomos.Kerka mi ima 2 meseci i za 1 mesec treba da se vratam na rabota,pa mi treba eletricna pumpa za izmolzuvanje,pa ako nekoja od vas ima za prodavanje moze i koristena da mi pisete .fala Vi odnapred.pozz

Непосредна врска до пораките: 904
12.5.2013 19:43:15   
princessa
znam natasa na sto mislis, ovde vo stranstvo se po 60-70 evra sto e svarno skapo. Eve mojata kerka ima 2 godini, a ke se porodam za max 2 meseci ama nema da kupuvam takvo nesto zasto ona i sega edvaj se vozi vo kolicauser posted image .

(Одговор на членот maja6252)
Непосредна врска до пораките: 905
13.5.2013 14:53:15   
Yummy Mammy

ИЗВОРНА ПОРАКА: Natasa981

Zenski, kade da najdam ( e sega neznam ni dali ubavo ke objasnam) onakva platformicka na dve trkala, sto se montira pozadi na detskite kolicki , da moze dete da zastane na nego i pritoa da se vozi so vozenje na kolickata..? Ako ubavo opisav:) znaci edno bebe u kolicka drugo dete pozadi kolicka i taka dvete da gi turkam:) prasav u edna renomirana prodavnica, rekoa ne gi nosat zasto skapicki bile.. Nemozam sega slika da postiram, se nadevam sfativte sto mi treba

Nato sto ne si prasas na Viber, fino lepo user posted image user posted image

Imas vo Mothercare, vo prodavnicite na Nuk, ima i na web-stranite na Chicco i Bebeconfort, samo ne znam dali oni gi uvezuvaat non stop ili po naracka. A toa sto jas go gledav vo Leptokarija, (vo taa prodavnicata za bebeska oprema, ima reklama na Nuk, lesno ke ja najdes) e za site vidovi na kolicki i se podesuva kolku sto ti treba.

user posted image

There are no strangers, just friends you haven''t met yet!

Непосредна врска до пораките: 906
13.5.2013 15:18:33   
miana
Mamicki ajde ve molam kazete mi dali znaete kade mozam da najdam bebidol za dete od 5 godini,so debeli preramki? po moznost rozevo ili zolto?
Povtorno ni treba za priredba vo gradinka

(Одговор на членот Yummy Mammy)
Непосредна врска до пораките: 907
13.5.2013 15:53:04   
Beatris
Има во Зара, вчера ги гледав, е сега провери како се со броевите. т.е. дали ќе најдеш такво како што ти треба

Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...

(Одговор на членот miana)
Непосредна врска до пораките: 908
13.5.2013 16:36:22   
Natasa981

ИЗВОРНА ПОРАКА: Yummy Mammy

Zenski, kade da najdam ( e sega neznam ni dali ubavo ke objasnam) onakva platformicka na dve trkala, sto se montira pozadi na detskite kolicki , da moze dete da zastane na nego i pritoa da se vozi so vozenje na kolickata..? Ako ubavo opisav:) znaci edno bebe u kolicka drugo dete pozadi kolicka i taka dvete da gi turkam:) prasav u edna renomirana prodavnica, rekoa ne gi nosat zasto skapicki bile.. Nemozam sega slika da postiram, se nadevam sfativte sto mi treba

Imas vo Mothercare, vo prodavnicite na Nuk, ima i na web-stranite na Chicco i Bebeconfort, samo ne znam dali oni gi uvezuvaat non stop ili po naracka. A toa sto jas go gledav vo Leptokarija, (vo taa prodavnicata za bebeska oprema, ima reklama na Nuk, lesno ke ja najdes) e za site vidovi na kolicki i se podesuva kolku sto ti treba.

user posted image

Ejj od kade pa se pojavi ti??! ..Ima li be nesto sto neznaes..??? user posted image Fala ti

Моќните нешта доаѓаат од малите почетоци - Џон Драјден

Непосредна врска до пораките: 909
14.5.2013 11:30:51   
Yummy Mammy

ИЗВОРНА ПОРАКА: Yummy Mammy

user posted image

Ejj od kade pa se pojavi ti??! ..Ima li be nesto sto neznaes..??? user posted image Fala ti

Samo sum mnogu temelna koga baram nesto user posted image
A i posle 2-3 deca i ti se ke znaes user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 910
15.5.2013 22:51:13   
miana

ИЗВОРНА ПОРАКА: Beatris RR

Има во Зара, вчера ги гледав, е сега провери како се со броевите. т.е. дали ќе најдеш такво како што ти треба

Уф баш ке проверам и ке видам како им се цените,искрено немам намера да давам многу пари за едно облекување...Па до сега знаете дека постојано купувам за приредбите и тоа за по едно облакање речиси,особено па бебидол,незнам дали ке го облече некогаш повторно...Фала за одговорот во секој случај,ке проверам и се надевам дека ке најдам.

(Одговор на членот Beatris)
Непосредна врска до пораките: 911
21.5.2013 14:32:32   
miana
Не најдов бебидол,тие во Зара беа 8-9 години а мене ми треба 5-6
Да не сте загледале некаде?

Непосредна врска до пораките: 912
21.5.2013 14:41:55   
Natuska85
Во стружанка виде?

"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."

Непосредна врска до пораките: 913
21.5.2013 22:31:20   
miana

ИЗВОРНА ПОРАКА: Natuska85 RR

Во стружанка виде?

Vidov,nema user posted image Duri razmisluvam goren del od kupaci da i oblecam ili ke zemam od nekoja maicka ke i napravam - drugo care nema..user posted image

(Одговор на членот Natuska85)
Непосредна врска до пораките: 914
28.5.2013 20:49:46   
AnnaMolly RR
Дали знаете каде можам на големо да купам бомбони (карамели), чоколатца, лижавчиња и слично? На пример цела кутија чоколатца. Ваљда така поевтино ги дават отколку што се на парче?

Live and let live

Непосредна врска до пораките: 915
28.5.2013 22:19:59   
miana
Срцка,зависи какви бомбони сакаш..Инаку на кванташки во магацините продаваат на големо,а ако не си во можност да видиш таму,можеш да видиш во слатка кукичка( swisslion ),онаа што се наоѓа кај пазарчето буњаковец iили Европа,краш..Поздрав

(Одговор на членот AnnaMolly RR)
Непосредна врска до пораките: 916
29.5.2013 9:16:20   
Yummy Mammy

ИЗВОРНА ПОРАКА: AnnaMolly

Дали знаете каде можам на големо да купам бомбони (карамели), чоколатца, лижавчиња и слично? На пример цела кутија чоколатца. Ваљда така поевтино ги дават отколку што се на парче?

Ne znam kolkava kolicina ti treba, ama Kras, Evropa... tie site prodavaat i refus i vo kutii. Jas ednas i vo Tinex im pobarav cela kutija pop-kejk za da ne im gi sobiram site od polici, i mi donesoa od magacin nova neotvorena. A za cenata, istata ti e (na golemo oni racunaat 10 kutii i slicno). Mozes po pazarite da proveris, na kvantaski na primer, ama jas licno sum skepticna za tie proizvodi zatoa sto koj znae od kade gi nabavuvaat i vo kakvi uslovi gi cuvaat, na sonce, na dozd, i uste ako se raboti za deca pa, pred se bi kupila od Evropa.

Непосредна врска до пораките: 917
30.5.2013 11:24:13   
Melanija RR
Каде во Скопје да најдам убави детски ѕидни стикери освен во Џамбо?
Во стилот на мики маус, шиљо, бродови и сл значи за машко user posted image

3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи,
3 IUI =/, без терапијаuser posted image август 2013г.
user posted image Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни

Непосредна врска до пораките: 918
30.5.2013 12:35:56   
AnnaMolly RR
Каде да најдам стапчиња дрвени за сладолед? Дали сте виделе во Веро, Рамстор и слично? Барав по специјализирани продавници за слаткарски работи, немаат user posted image

Live and let live

(Одговор на членот Melanija RR)
Непосредна врска до пораките: 919
30.5.2013 12:40:14   
rina13
Јас пластични калапи за сладолед со пластични стапчиња имам видено на пластичарска, ако неможеш да најдеш тогаш по аптекиве сигурно има онакви докторски дрвени стапчиња за преглед на грло би завршиле работа мислам.Поздав

Непосредна врска до пораките: 920
30.5.2013 13:06:17   
AnnaMolly RR
Рина фала многу, ќе проверам во аптека. Не ми требаат за сладолед, туку за нешто друго си имам некоја луда идеја. Кога ќе ја реализирам, ќе ви пуштам фотки :)

Live and let live

(Одговор на членот rina13)
Непосредна врска до пораките: 921
4.6.2013 9:36:17   
Malecka23
znae li nekoj kade da najdam ubavo integralno brasno i koja cena e?So mm resivme da kupime aparat za leb samo sakam da pravam so integralno brasno i na M da i davam po malku

Непосредна врска до пораките: 922
4.6.2013 9:51:06   
dostickage
Vero, DM, Ramstore. Go kupuvam edno isto od site ovie mesta. Makedonsko e, ambazalata mu e vo platnena torbicka vrzana so konop. Na platnenata torbicka imas napisano so sini bukvi za tipot na brasnoto. Imas od site vidovi i cini stotina denari za kilogram. Veruvam deka kje dobies i recepti so aparatot , no vnimavaj na soodnosot  integralnite brasna - belo brano bez razlika dali gi mesis na raka ili ne. Na samata torbicka ima zakaceno nalepnica kade pisuva kolku so kolku odi. Vo princip gi slusam sto velat zasto sekogas koga sum stavila povekje integralno brasno sum se pokajala zasto testoto e leplivo, nedopeceno i brzo se rasipuva. 

(Одговор на членот Malecka23)
Непосредна врска до пораките: 923
4.6.2013 12:20:06   
Malecka23
blagodarime za odgovorotuser posted image posto imas iskustvo so ova koe tip mi preporacuvas?

(Одговор на членот dostickage)
Непосредна врска до пораките: 924
4.6.2013 12:52:49   
dostickage
Jas najmnogu upotrebuvam r'zanouser posted image

(Одговор на членот Malecka23)
Непосредна врска до пораките: 925
Страница:   <<   < Претходна страница  35 36 [37] 38 39   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  35 36 [37] 38 39   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

predlozi
cacko5

maksim nikolas dino

1 (57%)

1 (43%)

Број на сите гласови: 37

Фала на гласовите. Гласавте веќе на сите актуелни анкети. Можеш да направиш своја анкета!