|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  44 45 [46] 47 48   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: РР ДрндрнРАЈКИ
10.6.2013 17:28:36   
Melanija RR
Сори Миана сум ја пропуштила частенката ај ќе свртам лист да се почастам
Ти иди фаќај се за книгата и со лесно утре па врати се на собирањаuser posted image

3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи,
3 IUI =/, без терапијаuser posted image август 2013г.
user posted image Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни

(Одговор на членот Calypso)
Непосредна врска до пораките: 1126
10.6.2013 17:32:04   
Felly RR
Честитки Калипсо! Со здравје да си ја возите колата!!!

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

(Одговор на членот Melanija RR)
Непосредна врска до пораките: 1127
10.6.2013 17:46:42   
Џесика
Мианке, речи му утре на професорот „Професоре, за учење- учев, ама една крава што сум кликнала- НААААА... еден куп поени ми донесе“ user posted image

Жената по природа е АНГЕЛ, но ако и ги скршат крилата таа лесно ќе научи да лета на метла!!!

(Одговор на членот Felly RR)
Непосредна врска до пораките: 1128
10.6.2013 17:51:16   
elenak
ИЗВОРНА ПОРАКА: Џесика

Мианке, речи му утре на професорот „Професоре, за учење- учев, ама една крава што сум кликнала- НААААА... еден куп поени ми донесе“ user posted image

Хахах Џес ме изнасмеаuser posted image Уште чоколадно млеко да давашеuser posted image

You don''t have to be perfect to be a perfect parent.

(Одговор на членот Џесика)
Непосредна врска до пораките: 1129
10.6.2013 17:51:47   
miana

Кај си ма Џеси ма? Па знаеш ли колку ми фалиш?
Туку испитов требаше да го полагам уште пред 10 дена и тогаш го спремав и сега не ми се отвара да го повтарам - ми се повраќа..Економска криминалистика user posted image Белки нема и утре да ме зезне професоров и да не се појави - ке плачам жими се user posted image
А на кравчево абе ептен му се радувам user posted image
Џеси не се губи ти,потребна ми е твојава енергија user posted image

Непосредна врска до пораките: 1130
10.6.2013 17:54:53   
Џесика
Тука сум, прошлава недела бев турбо на работа, додека се распуштиме, ама сега сум на порелакс user posted image

Жената по природа е АНГЕЛ, но ако и ги скршат крилата таа лесно ќе научи да лета на метла!!!

(Одговор на членот miana)
Непосредна врска до пораките: 1131
10.6.2013 17:56:58   
miana
Идам јас да фатам книга - попосле пак ке наминам да кликнам некое колаченце user posted image

Непосредна врска до пораките: 1132
10.6.2013 18:05:33   
Bethany
Калипсо, честито кола, со здравје да си ја возите и само на убави места до одите user posted image

Дајте пивце од Меланија user posted image

Непосредна врска до пораките: 1133
10.6.2013 18:19:14   
Martins mom
Џесике...и мене ми фалиш. Ај, стај си едно нес кафе сега!

Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.

(Одговор на членот Bethany)
Непосредна врска до пораките: 1134
10.6.2013 18:20:32   
mommy_angels RR
Ова кремчево со лебче ме принуди да изедам една баагичко голема кифла со крем ,ах рингераја ти си крива за моите вишок килца

Непосредна врска до пораките: 1135
10.6.2013 19:11:12   
blond
Калипсо, честитки за колата, се надевам веќе ќе ти помине стравот и ќе возиш подобро од мт.
Туку, и јас сакам да ми купи мм кола за мене спешл, ама сега за сега нема шанси. Има некој да подарува, макар и фичо? user posted image

(Одговор на членот Calypso)
Непосредна врска до пораките: 1136
10.6.2013 19:13:09   
miana
еее мене мм ми обеќаше пред да се земеме дека мини купер ке ми купи и тоа два да си ги менувам - па ништо.Калипсо со среќа срцка да си се возитеuser posted image

(Одговор на членот blond)
Непосредна врска до пораките: 1137
10.6.2013 19:44:48   
Bethany
Zeni ajde na brzina po edno kratko kafe, pa da prodolzime user posted image user posted image

user posted image

A i po nesto blago da ni digne sekerot user posted image

user posted image

Непосредна врска до пораките: 1138
10.6.2013 20:28:30   
Mihaela 2010
dobro vecer zenski,jas sama so M pa kolku imam vreme me ima...ajde se nadevam ko za prv den sme dobri

Непосредна врска до пораките: 1139
10.6.2013 22:09:30   
bucko mal
Dobro utro zeni!!!!
kako si pominavte denes?
jas samo shto satnav da spremem dete za shkolo,pijam kafe I klikamuser posted image

(Одговор на членот Mihaela 2010)
Непосредна врска до пораките: 1140
10.6.2013 22:12:14   
Џесика

ИЗВОРНА ПОРАКА: Martins mom RR

Госпожа... посегнав неколку пати по мобилниот да те побарам, ама сменет телефон, немам твој број... Само во Битола кога идам ме сакаш, иначе- Ц... Од 1ви Јули ќе ти дојдам на кафе...

(Одговор на членот Martins mom)
Непосредна врска до пораките: 1141
10.6.2013 22:23:45   
Felly RR

ИЗВОРНА ПОРАКА: bucko mal

Dobro utro zeni!!!!
kako si pominavte denes?
jas samo shto satnav da spremem dete za shkolo,pijam kafe I klikamuser posted image

Ооооооо добро утро буцко мал, Имаш уште два саати за денес, Искористи ги максимално!!!

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

(Одговор на членот bucko mal)
Непосредна врска до пораките: 1142
10.6.2013 22:31:27   
elenak
Ај да ве прашам што денес кај вас ,,трпеше,, заради РР?
Јас направив неколку пропусти самоuser posted image Сабајле го истеков кафето, после додека со телефонот во рака правев тарана за user posted image и кликав и направив мала доза, кутро дете ми остана недојаденоuser posted image И потоа варев шпагети за ручек и откако ги сварив ми текна дека не ставив ни сол, ни зејтин во водата па им ставав накнадно. За среќа мм не примети разлика. Ете толкуuser posted image

You don''t have to be perfect to be a perfect parent.

(Одговор на членот Felly RR)
Непосредна врска до пораките: 1143
10.6.2013 22:36:26   
Палешка РР

Госпожа... посегнав неколку пати по мобилниот да те побарам, ама сменет телефон, немам твој број... Само во Битола кога идам ме сакаш, иначе- Ц... Од 1ви Јули ќе ти дојдам на кафе...

Славна ни е сега Џесика...вешта жена на Македонија чунки. user posted image
Па кога ќе одиш Битола помини и накај Прилеп user posted image

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

Непосредна врска до пораките: 1144
10.6.2013 22:37:35   
Палешка РР

ИЗВОРНА ПОРАКА: elenak

Јас направив неколку пропусти самоuser posted image Сабајле го истеков кафето, после додека со телефонот во рака правев тарана за user posted image и кликав и направив мала доза, кутро дете ми остана недојаденоuser posted image И потоа варев шпагети за ручек и откако ги сварив ми текна дека не ставив ни сол, ни зејтин во водата па им ставав накнадно. За среќа мм не примети разлика. Ете толкуuser posted image

Децата јадеа џанк фуд user posted image на моја тага, а нивна радост user posted image

(Одговор на членот elenak)
Непосредна врска до пораките: 1145
10.6.2013 22:39:50   
Bethany

Јас добра сум била user posted image
Дури и ручек направив user posted image И со детето малку прошетав и така, добро е се на се. user posted image

Непосредна врска до пораките: 1146
10.6.2013 22:42:02   
Џесика

ИЗВОРНА ПОРАКА: Палешка РР

Славна ни е сега Џесика...вешта жена на Македонија чунки. user posted image
Па кога ќе одиш Битола помини и накај Прилеп user posted image

Едвај чекам... ништо чудно, од Кичево ќе фатам кај Пепелашка, па во Битола и Прилеп за финале user posted image

(Одговор на членот Палешка РР)
Непосредна врска до пораките: 1147
10.6.2013 22:44:05   
miana
Aj jas uste ednas da si go pominam materijalov za ispit - nema smisla..Polagam vo 09 h nautro pa ke nemam vreme za povtaranje -Aj klikajte i za mene..Dobra noook

Непосредна врска до пораките: 1148
10.6.2013 22:45:40   
miana

Trpea decava user posted image
malono padna se udri na masata i ima ogromna zmucka na celo..Sram da mi e user posted image

Непосредна врска до пораките: 1149
11.6.2013 6:46:22   
Палешка РР
Добро утро во новиов работен ден user posted image

буцко мал, ајде на кафе

user posted image

Непосредна врска до пораките: 1150
Страница:   <<   < Претходна страница  44 45 [46] 47 48   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  44 45 [46] 47 48   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Дали ви се менструации болни?
пеперутка16

Во последно време имам толку болни периоди што дури и се онесвестувам..итно е, ми дава инекција и толку..А сега кога стареам како што стареам. Имам 29 години, уште не сум се породила итн.