|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  1 2 [3] 4   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: О Г Н О М Е Т !!!!!
15.3.2013 23:57:31   
Martins mom
Браво девојки,секоја чест!!!

Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.

(Одговор на членот zozozo)
Непосредна врска до пораките: 51
16.3.2013 3:11:59   
bucko mal
user posted image user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот Martins mom)
Непосредна врска до пораките: 52
14.6.2013 16:01:51   
Carrie RR
РИНГЕРАЈА.МК ОСВОИ ВТОРО МЕСТО НА НАТПРЕВАРОТ!!!

Како никогаш досега бевме сплотени во едно! Нашите срца 5 дена чукаа за нашата Рингераја.мк
Не јадевме, не спиеме, не пиевме, не водевме љубов, не перевме, не пеглавме, не ги прошетавме нашите малечки...
Дадовме се од себе, бидејќи се боревме за нашата најмила Рингераја.
Рамо до рамо со големите држави, извојувавме ВТОРО место на натпреварот “Први меѓу еднаквите”
На неколку часа пред завршетокот на натпреварот ја поминавме големата Рингераја.рс
Ако се земе во предвид дека сме најмлади и најмалку, ние сме МОРАЛНИ ПОБЕДНИЦИ на овој натпревар!

ОГРОМНА благодарност до членовите на Рингераја.мк!!!!
ОГРОМНА благодарност до Модераторите за енергијата која за пренесоа на форумот и Админстраторите кои будно ги следеа и отстрануваа сите неправилности и дадоа се од себе за ФЕР игра!

СИТЕ Вие ја направивте Рингераја.мк посебна и единствена! Заради Вас постои и живее Рингераја.мк!
ДОЈДЕ ЧАСОТ ДА СЕ СЛАВИ!!!

Нека на Рингераја небото се распрснат црвени, зелени, жолти, портокалови ракети! Ајде заедно да ја прославиме оваа заслужена ПОБЕДА на Рингераја.мк!!!

user posted image

ФИУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУ

< Поракaта ја уредил Felly RR -- 14.6.2013 16:04:19 >

(Одговор на членот bucko mal)
Непосредна врска до пораките: 53
14.6.2013 16:04:16   
Snow Queen
Честитки до сите....user posted image БРАВО девојки, тоа е тоа user posted image

07.04.2006........до ден денес со саканиот сме лудо вљубени

(Одговор на членот Carrie RR)
Непосредна врска до пораките: 54
14.6.2013 16:05:24   
Felly RR
БРАВО ДЕВОЈКИ! ! ! ! !

БРАВО РИНГЕРАЈА.МК ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

(Одговор на членот Snow Queen)
Непосредна врска до пораките: 55
14.6.2013 16:06:16   
Палешка РР
ЧЕСТИТКИ, ЧЕСТИТКИ, ЧЕСТИТКИ!!!

И ДОНЕСОВМЕ ВТОРО МЕСТО НА РИНГЕРАЈА.МК!!!

МИ ГО НАПРАВИВТЕ ЖИВОТОТ ПРЕУБАВ ДЕВОЈКИ!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

(Одговор на членот Snow Queen)
Непосредна врска до пораките: 56
14.6.2013 16:06:38   
Bethany
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
БРАВО БРАВО БРАВО! Се разнежив ептен user posted image

(Одговор на членот Felly RR)
Непосредна врска до пораките: 57
14.6.2013 16:07:23   
Annet

Disney World Fireworks Display "Wishes" Magic Kingdom

< Поракaта ја уредил Bethany RR -- 14.6.2013 18:05:02 >

(Одговор на членот Bethany)
Непосредна врска до пораките: 58
14.6.2013 16:08:43   
Melanija RR
БРАВО ЗА РИНГЕРАЈА.МК
user posted image user posted image user posted image

ЧЕСТ МИ Е ШТО СУМ ДЕЛ ОД СЕМЕЈСТВОТО
user posted image user posted image user posted image

3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи,
3 IUI =/, без терапијаuser posted image август 2013г.
user posted image Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни

(Одговор на членот Bethany)
Непосредна врска до пораките: 59
14.6.2013 16:09:45   
sandriana RR
Ете, и мене ме разнежнивте....Пресреќна сум....user posted image Огнометов е врвuser posted image

(Одговор на членот Annet)
Непосредна врска до пораките: 60
14.6.2013 16:09:47   
temjanuska75
БРАВО РР, БРАВО ДЕВОЈКИ.user posted image user posted image
Секоја чест за резултатот.
Каков завршеток на работнава неделаuser posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 61
14.6.2013 16:12:29   
niki
Cestitki zeni!!!!
Odlicna borba!!!!!!
Bravo za postignatiot uspeh!!!!!!!!!!
I LOVE YOU RR.MK

Sometimes two people have to fall apart to realise how much they need to fall back together

(Одговор на членот temjanuska75)
Непосредна врска до пораките: 62
14.6.2013 16:12:53   
mama_06
Б Р А В О !!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот temjanuska75)
Непосредна врска до пораките: 63
14.6.2013 16:13:38   
vezilka RR
Браво девојки user posted image user posted image user posted image user posted image . Супер бевте, одлично се држевте, силно се боревте, и не се предадовте. Такви жени има Македонија, и сите нека знаат!!!! Јас сум горда што сум дел од ова семејство. Почестена сум што имам можност да го градам ова семејство!

Честитки и едвај чекам една журка да истераме!

Непосредна врска до пораките: 64
14.6.2013 16:18:28   
Палешка РР
Одлични 5 дена, прекрасна дружба, прекрасни жени, БРАВОООООООО!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

(Одговор на членот vezilka RR)
Непосредна врска до пораките: 65
14.6.2013 16:20:40   
rina13
Браво и од мене девојки,секоја чест.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Јас идам да чистам бомба падна овие 5 дена кај нас. Ако има журка доаѓам обавезно да ве упознаам.

Непосредна врска до пораките: 66
14.6.2013 16:22:00   
Еки82
Една ГООООЛЕМА ДРУЖБА со винчини, сепак они го помогнаа сето ова хихихи user posted image user posted image
САКАМЕ ДРУЖБА user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 67
14.6.2013 18:56:03   
caciana
Bravo user posted image

(Одговор на членот Еки82)
Непосредна врска до пораките: 68
14.6.2013 19:00:39   
Octavia
Oва беше добро user posted image

(Одговор на членот caciana)
Непосредна врска до пораките: 69
14.6.2013 19:06:22   
miana
ГОООЛЕМО БРАВО ЗА СИТЕ РИНГЕРАЈКИ .... РИНГЕРАЈА УШТЕ ЕДНАШ ДОКАЖА ДЕКА ИМА ВЕРНИ ЧЛЕНОВИ.Многу ми е мака што неможев да се посветам како што добро знам и умеам,но сепак дадов се од себе и секој слободен момент го искористив да се посветам на натпреваров.Рингераја денес се увери дека си сакана и дека вреди твоето постоење. БРАВО,БРАВО,БРАВО - УРААААААААuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот Octavia)
Непосредна врска до пораките: 70
14.6.2013 23:02:29   
Snowhite RR
БРАВО БРАВО БРАВО

УСОЕАВМЕ УСПЕАВМЕ

СЛЕДНИОТ ПАТ НА САМИОТ ВРВ

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away

(Одговор на членот miana)
Непосредна врска до пораките: 71
14.6.2013 23:43:02   
deluxe
Браво девојчиња!!!!user posted image
Стварно покажавте и докажавте дека Рингераја е во нашите срцаuser posted image
Од срце се боревте и успеавте,и што е најважно им докажавме која е Рингераја.МКuser posted image user posted image user posted image

„ Можеш да го извадиш човек од кал,но калта од човекот не!! “

(Одговор на членот Snowhite RR)
Непосредна врска до пораките: 72
15.6.2013 1:13:22   
Pepelaska *
Честитки и браво, иако овој пат не можев да бидам активна како минатиот.Ми се чини оттогаш уште не можам куќата да ја средам user posted image .Сепак многу ми е мило.

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

(Одговор на членот deluxe)
Непосредна врска до пораките: 73
15.6.2013 8:13:28   
Mihaela 2010
Sega otvaram i sto da vidam ...vtoro mesto woooow
Bravo RR Mk navistina ova e super .bravo za site user posted image user posted image

(Одговор на членот Pepelaska *)
Непосредна врска до пораките: 74
15.6.2013 9:38:30   
mommy_angels RR
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image браво за нас....мојот придонес ептен е слаб ...ама комбинација мајстори,болно дете ,куќа и работа user posted image ете само толку можев....ама следен пат свечено ветувам дека ќе кликам и со раце и нозе

(Одговор на членот Mihaela 2010)
Непосредна врска до пораките: 75
Страница:   <<   < Претходна страница  1 2 [3] 4   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  1 2 [3] 4   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Возачка дозвола
predrag

Имате ли возачка дозвола

ДА (81%)

НЕ (19%)

Сега полагам (0%)

Број на сите гласови: 37

Фала на гласовите. Гласавте веќе на сите актуелни анкети. Можеш да направиш своја анкета!