|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  72 73 [74] 75 76   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: РР ДрндрнРАЈКИ
13.7.2013 11:09:16   
sandriana RR
Ај и јас да се пријавам во муабетчилницава и да Ви посакам убав ден на сите user posted image
Ќе подремам на работа до кај 12ипол, па ќе киднам кај мојата нова љубов - велнес клубот user posted image Денес малку ќе учиме теорија, а утре на ФИТ-Камп, на вежбање - едвај чекам user posted image
Имајте убав викенд user posted image

***I'd rather be honest than impresive***

(Одговор на членот mommy_angels RR)
Непосредна врска до пораките: 1826
13.7.2013 13:12:22   
vezilka RR
Женски како сте ми? Арнички? Јас само да ве поздравам ида ве ѕирнам. Да шмркнам едно кафе со вас.

(Одговор на членот sandriana RR)
Непосредна врска до пораките: 1827
13.7.2013 15:41:57   
elenak
Нема кој да тури кафе Везилке? user posted image Ајде попосле, сега е веќе време за ручек. Јас го пратив мм надвор во летната кујна, тој е задолжен денес за ручекот, па да ве ѕирнам дур спие ѕверката. Инаку ние сме вечер на свадба, блиска ни е и моите се поканети и мора да го носиме и опашот, нема кој да го чува. Ќе биде интересно user posted image  

You don''t have to be perfect to be a perfect parent.

(Одговор на членот vezilka RR)
Непосредна врска до пораките: 1828
13.7.2013 15:55:13   
vezilka RR
Лелеее богами напорни се таквите свадби. Ние еднаш сме го носеле и се утепавме трчајќи по него, а само што беше прооден.Туку повеќемина ќе бидете па ќе трчате најизменично.

(Одговор на членот elenak)
Непосредна врска до пораките: 1829
13.7.2013 17:10:04   
Bethany
Е па жени мили, јас со овакво ќе ве послужам.
user posted image

Во моментов се одмарам од чистењето, имав многу продуктивен ден со чистењето. Непланирано, ама така ми некако од
сабајле тргна, и си завршив работите што ги одложував едно време, па посебно пред одмор ништо не ми се правеше... Дури исчистив прозорци, исправ пердиња, направив една генералка, а најмногу ме радува што го исчистив и дезинфицирав фрижидерот, хехе. Тоа ме најмногу мрази да правам кога дојде ред на него, повади работите, одмрзни, исчисти итн. ама еве го сега блиста user posted image Ете така. Браво за мене user posted image

А Сандриана РР, за секоја пофалба за велнес клубот. Само продолжи user posted image

Еленак, убаво да си поминете на свадбата. Ете што вика Везилка, многу вас е па можете на смена да трчате user posted image

" Maturity is knowing more and more what is worth fighting for, and what is not worth fighting for."

Непосредна врска до пораките: 1830
14.7.2013 9:42:09   
elenak
Dobro mamurno utro zeni,kako ste mi?user posted image Mene vo glava mi tatni a muzikalnovo moe covece samo glasna muzika od sabajle mi pusta I igra, ja drzi raspolozenje user posted image Jas pijam kafica ama ne mozam da ve pocastam od mob. Neka stavi nekoj mesto mene,kje se revansiram podocna. Pozdrav I ubav den,iskoristete go pametno,nemojte ni slucajno na cistenjeuser posted image

(Одговор на членот Bethany)
Непосредна врска до пораките: 1831
14.7.2013 10:03:44   
AnnaMolly RR
Добро утрооооооо! Еве сум и јас, дремам на работа. Од 1 до 18 јули без слободен ден user posted image
Филип ми е нешто настинат, па сега го мислам дома со татко му што прават, ама добар бил.
А баш сакав да шетнеме денеска малку попладне, ама изгледа ништо...

Live and let live

Непосредна врска до пораките: 1832
14.7.2013 10:03:44   
Bethany
Ооо добро утро и од мене. Еве Еленак, јас само овакво признавам за насабајле, па посебно кога се чувствуваш мамурно, овакво ќе ти легне сигурно user posted image
user posted image

Јас денес немам ништо планирано, а посебно не чистење user posted image , ќе одиме спонтано па ќе видиме што ќе испадне.
Убав ден на сите user posted image

< Поракaта ја уредил Bethany RR -- 14.7.2013 10:04:19 >

" Maturity is knowing more and more what is worth fighting for, and what is not worth fighting for."

Непосредна врска до пораките: 1833
14.7.2013 10:07:21   
vezilka RR
Хе, хе, мамурни људи. Добро, тоа е еден од показателите за добро поминато време. Ајде исписи ти кафето и одмори си се денес убаво. Еве јас ветувам денес нема дс чистам, хе, хе, тоа барем лесно ми е да ветам.

Непосредна врска до пораките: 1834
14.7.2013 10:33:40   
Martins mom
Недела денес, удрете жени на шетање !!!

Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.

Непосредна врска до пораките: 1835
14.7.2013 20:14:48   
Snowhite RR
Е ај добро вечер од мене. Имав бизи викенд, вчера шетавме на село, од каде што е свекрва ми родум, а денеска бевме на свадба кај мој колега од работа. Вчера многу убаво ми дојде, се изнадишивме чист воздух одамна не сме биле на село.
А М денеска за прв пат беше на свадба, пошто беше денска решивме да го носиме, ама му беше досадно некако, едвај издржа како и ние
А вие како сте?

Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away

(Одговор на членот Martins mom)
Непосредна врска до пораките: 1836
14.7.2013 20:44:24   
rina13
Како сте девојки?Недела,па сите во шетња се пуштамеuser posted image Таман и времево се погоди.

(Одговор на членот Snowhite RR)
Непосредна врска до пораките: 1837
14.7.2013 22:25:53   
Bethany
Добра вечер женски.
Ние имавме убав ден. Бевме на роденденот (на кои заборавив дека сабајле кажав да немам ништо планирано :)) на едно 3-годишно детенце, и таму бидејќи татко му е од Ел Салвадор, па имаше направено пињата во форма на Нимо рибата, полнета со бомбончиња и чоколотца, па тоа му беше на синко прво искуство со прослава на роденденот на тој начин и ептен му се допадна.
Многу е интересно тоа за дечиња, прво дечиња ја удираат пињатата, па и родителите и тоа со врзаните очи, па сите се забавувавме, и мали и големи. user posted image
Па еве сега седам со ќесето карамели, собрани од пленот нели user posted image и уживам, малиот и онака не ги јаде. Дупла забава за мене user posted image

Прибирате ли се и другите дома лека-полека,а? user posted image Како го поминавте денот?

< Поракaта ја уредил Bethany RR -- 14.7.2013 22:27:46 >

(Одговор на членот rina13)
Непосредна врска до пораките: 1838
14.7.2013 22:32:46   
elenak
Сноу ние обратно од вас, вчера на свадба, денес на село user posted image Цел ден си бев со Ј кај моите во куќата на село, си одморив додека они ја забавуваа, а мм беше да резервира апартман за одмор и ете уште не е дојден. А едвај го чекам да ми раскаже. Битно ми се јави накратко и ми кажа дека нашол многу убав апартман во Полихроно и дека конечно имаме датум, 13 августuser posted image Малце касно ама дури тогаш имало слободно. Е така, изгледа јас последна ќе одмарам.

(Одговор на членот rina13)
Непосредна врска до пораките: 1839
15.7.2013 8:27:45   
Snow Queen
Добро утро на сите....со добро и насмевка да ви тргне неделава....па и убави работи са се изначитаме user posted image

07.04.2006........до ден денес со саканиот сме лудо вљубени

Непосредна врска до пораките: 1840
15.7.2013 8:39:35   
Mihaela 2010
Dobro utro zenski
Srekjna neka vi e nedelava i pobrgu da pomine:))
jas vikendov so gosti celo vreme,pa na rodenden i taka turbo bev,sega ke odmaram malku na rabota:))

Најголемата трагедија во животот не е смртта, туку она што дозволуваме да згасне во нас додека живееме.

(Одговор на членот Snow Queen)
Непосредна врска до пораките: 1841
15.7.2013 9:13:55   
Bethany
Добро утро и од мене, денес многу ми се спиеее user posted image
Дајте некој кафенце бе луѓе... мене ме мрзи, ништо не ми се прави денес....

Не знам што му бидна на синко, стана уште во 5 user posted image Отидов до него и му викав да спие уште, да не станува.
Тој по некое време станал, отидел во дневна, јас после некое време одам по него да видам што прави, а тој седнал на каучот со шише вода и далински во рака и мирен, да не ги буди мама и тато user posted image Многу ми сладок беше. user posted image

Имајте убав ден и успешен почетокот на неделата. user posted image

(Одговор на членот Mihaela 2010)
Непосредна врска до пораките: 1842
15.7.2013 12:29:26   
sandriana RR
user posted image
За кафе нема време за варење, од мене шејк со вкус на капучино, па и овошните - кој што милува user posted image
Мене вчера денот ми беше екстра - прво целодневка на Велешко Езеро, со пријатни луѓе, па екстра време во вежбање со уште поубави луѓе user posted image
Сиротка Т, за Велешко вели - Мамо, мамо, еве го морето, јас пивам морето user posted image . За неа постои само река и море, езеро е непознат поимuser posted image Наместо во "морето", се прошлапка во базен, до колена user posted image , ама и тоа е одлично, со оглед дека досега немала можност за брцкање во голема водна површина.
Денес понеделнички со нови сили да исполниме работни задачи, а попладне резервирано за дружба со другарчињата на Т.
Имајте сите успешна недела user posted image

***I'd rather be honest than impresive***

(Одговор на членот Bethany)
Непосредна врска до пораките: 1843
15.7.2013 13:11:09   
Melanija RR
Од мене добар ден user posted image
Зимам од шејкот на sandriana RR ммммм

Ми следи недела по лекари и контроли во претпоследнава недела од 8ми месец user posted image

3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи,
3 IUI =/, без терапијаuser posted image август 2013г.
user posted image Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни

(Одговор на членот sandriana RR)
Непосредна врска до пораките: 1844
15.7.2013 13:36:20   
Палешка РР
Жени, јас честам Мохито денес, ете имам некоја убава причина user posted image

user posted image

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

(Одговор на членот Melanija RR)
Непосредна врска до пораките: 1845
15.7.2013 13:42:38   
Bethany
Палешка РР, со задоволство ќе се послужам од мохито, посебно оти е од добра причина user posted image
Само нека се редат убавини, ајде живели! user posted image

(Одговор на членот Палешка РР)
Непосредна врска до пораките: 1846
15.7.2013 13:44:04   
elenak
Ајде частам јас кафенце, должам од вчера.
user posted image
Долгот никогаш не си го заборавам, ама ете денес имам и јас причина само ќе си ја напишам во друга темаuser posted image

(Одговор на членот Палешка РР)
Непосредна врска до пораките: 1847
15.7.2013 15:32:45   
deluxe
Здраво девојчиња !! како ми сте?/ ме нема цела недела бев зафатена со крштевката наuser posted image ,ајде сега да ве почестам торта user posted image
user posted image

„ Можеш да го извадиш човек од кал,но калта од човекот не!! “

Непосредна врска до пораките: 1848
15.7.2013 16:22:52   
AneLav RR
Кај сте бе женски како сте ми? Јас еве на кратко да ѕирнам што има ново и пак да си ринтам.Поздрав до сите.
Со среќа крштевката и вечно нека му е името на бебето ДеЛукс...

Не плаши се од бавниот чекор, плаши се од стоење во место!

(Одговор на членот deluxe)
Непосредна врска до пораките: 1849
16.7.2013 9:09:09   
Yummy Mammy
user posted image
Aj dobro utro!

There are no strangers, just friends you haven''t met yet!

(Одговор на членот AneLav RR)
Непосредна врска до пораките: 1850
Страница:   <<   < Претходна страница  72 73 [74] 75 76   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  72 73 [74] 75 76   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Расположението во бременоста.
Admin

Дали сте имале ненадејни промени во расположението за време на бременоста?