Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
Ceswtitki *devojce* i neka e ziv i zdrav , golem da rasti.. Cestitki i za mama i tato..
ИЗВОРНА ПОРАКА: bik4e
devojce neka ti e zdravo i zivo sinceto Menada blagodaram na odgovorot
ИЗВОРНА ПОРАКА: Didi80
Честито *devojce*нека е здраво и среќно бебенцето,а и вие околу него
ИЗВОРНА ПОРАКА: bubble
devojche.... chestitam.... mnogu mi e milo...da e zdravo i zivo...golemo da rasti....da ve pravi gordi roditeli....pozdrav i do celoto semejstvo
ИЗВОРНА ПОРАКА: kate..
cestitki da e zivo i zdravo
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
I jas da se prijavam ovde na spisokot na porodeni. Konecno na 16juli eden den posle termin na svet dojde moeto since, najprekrasniot podarok na svetot. Se zapocna i zavrsi brzo vo sporedba so prvoto poroduvanje. So lesno na site ostanati koi se vo iscekuvanje na svoite
< Поракaта ја уредил Felly RR -- 19.7.2013 9:14:45 >
I jas da se prijavam ovde na spisokot na porodeni. Konecno na 16juli eden den posle termin na svet dojde moeto since, najprekrasniot podarok na svetot. Se zapocna i zavrsi brzo vo sporedba so prvoto poroduvanje. So lesno na site ostanati koi se vo iscekuvanje na svoite
SREKNO, SREKNO, NAJSREKNO! Samo radost i nasmevki da vi nosi!
Devojki Vi pisuvam od bolnica denes se porodiv mnogu lesno i brzo i go imam najubavoto bebe na cel svet. Na site mamicki sto cekaar im posakuvam so lesno Da si go docekaat najmilite na svet. Pozdrav do site , za detali po nekoj den Se nadevam ke iam vreme da spodelam.
< Поракaта ја уредил Felly RR -- 23.7.2013 13:19:31 >