|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  37 38 [39] 40 41   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Каде да најдам?
28.7.2013 10:11:11   
Annet
Каде да најдам од оние фигури за торта ,пластични?
Од цртаните филмови ги има секакви,ама кај што побарав потрошени биле? Ми требаат Мики,Мина,Пајо,пата......user posted image

(Одговор на членот Yummy Mammy)
Непосредна врска до пораките: 951
28.7.2013 10:16:15   
Martins mom
Не знам од кој град си, ама за во Штип знам ги има во Туш, во Битола ги има во Веро и провери низ продавниците за играчки...Или дојди, јас рачно ќе ти ги направам фигурчињатаuser posted image user posted image

Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.

(Одговор на членот Annet)
Непосредна врска до пораките: 952
28.7.2013 11:41:16   
Hunny
Анет јас гледав во Рамстор , ама пред некој месец. Дали уште има не знам.

(Одговор на членот Martins mom)
Непосредна врска до пораките: 953
28.7.2013 13:05:05   
miana
Anet,vo slatkarnicite prodavaat..

(Одговор на членот Hunny)
Непосредна врска до пораките: 954
28.7.2013 17:16:02   
Annet
oo martins mom ti blagodaram,isto kako da si gi napravila:))) jas sakam da i ostanat da si igra,zatoa baram takvi,ne se momnevam deka racno se poubavi,ama ete zaradi toa bas:)) ke vidam i vo Velesov ima Tus,vi blagodaram,vo veles nema slatkari salam:((

(Одговор на членот miana)
Непосредна врска до пораките: 955
3.8.2013 23:18:10   
Melanija RR
Да не видел некој некаде апликација штрк?user posted image Сериозна сум,сакам на врата да залепат ако е апликацијата плус со бебе уште поубавоuser posted image

3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи,
3 IUI =/, без терапијаuser posted image август 2013г.
user posted image Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни

Непосредна врска до пораките: 956
4.8.2013 0:08:19   
Annet
https://www.facebook.com/aplikaciizazid izrabotuvaat kakvi sakasuser posted image
ИЗВОРНА ПОРАКА: Melanija RR

Да не видел некој некаде апликација штрк?user posted image Сериозна сум,сакам на врата да залепат ако е апликацијата плус со бебе уште поубавоuser posted image

(Одговор на членот Melanija RR)
Непосредна врска до пораките: 957
4.8.2013 13:02:44   
Melanija RR
Annet ги имам на фб ама таква апликација немаат, викаш по нарачка ако најдам на нет ја изработуваат?

user posted image Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни

Непосредна врска до пораките: 958
4.8.2013 18:27:31   
Annet
mislam deka DA:)

Annet ги имам на фб ама таква апликација немаат, викаш по нарачка ако најдам на нет ја изработуваат?

Непосредна врска до пораките: 959
5.8.2013 9:52:46   
Yummy Mammy
Za kakva aplikacija strk pravite muabet? user posted image
Ja ko padnata od Mars user posted image user posted image

There are no strangers, just friends you haven''t met yet!

Непосредна врска до пораките: 960
5.8.2013 21:39:54   
3srca
dali nekoja mamicka bi znaela da mi kaze kade mozam da najdam dozer za cuvanje mleko vo prav??user posted image

(Одговор на членот malobebe)
Непосредна врска до пораките: 961
5.8.2013 21:55:03   
Annet

ke si odberes i ke si prasas dali mozat da ti izrabotat a mislam deka moze:)))pozdravce

< Поракaта ја уредил rina13 RR -- 14.8.2013 8:29:53 >

Непосредна врска до пораките: 962
6.8.2013 0:27:04   
Melanija RR
Фала Annet user posted image
Yummy Mammy за штрк кој носи бебињаuser posted image сакав апликација за на врата ете идеја и за тебе user posted image

Непосредна врска до пораките: 963
6.8.2013 9:13:27   
Felly RR

ИЗВОРНА ПОРАКА: 3srca

dali nekoja mamicka bi znaela da mi kaze kade mozam da najdam dozer za cuvanje mleko vo prav??user posted image

Најверојатно по аптеките има, не сум купувала и не можам за сигурно да те упатам во некоја, но ако ти е за една употреба еве како совет - доколку не можжеш да најдеш, можеш точната мерка АД млеко да ја ставиш во измиено и исушено шише, па по потреба да додадеш само превриена вода.
Се надевам дека ти помогнав, во секој случај, ти посакувам убава дружба на Рингераја, и се надевам дека тука ќе најдеш одговор на многу прашања.

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

(Одговор на членот 3srca)
Непосредна врска до пораките: 964
6.8.2013 9:16:59   
Yummy Mammy

ИЗВОРНА ПОРАКА: 3srca

Jas sum kupuvala vo Jumbo vo Grcka, bi trebalo i ovde da najdes nesto slicno. Izgleda kako pogolemo plasticno kutivce sto vnatre e podeleno so pregradi i vo niv stavas kolku sto ti e potrebno.
Iskreno, ic ne bese prakticno, mene mnogu mi bese polesno vaka ko sto ti vika Felly, vo sisinja da ja stavam tocnata doza i posle samo voda dodavam. E treba poveke da se mucka za da nema grutki ama toa e...

(Одговор на членот 3srca)
Непосредна врска до пораките: 965
6.8.2013 14:25:30   
miana
Vo golemive marketi ima..Neznam tocno vo koj od marketive vidov ama mislam vo my market bese iliidi prvo vo vero,tamu kade sto im stojat plastikite...

Непосредна врска до пораките: 966
12.8.2013 15:43:43   
RedRain
Добар ден РР user posted image
Каде можам да најдам ваква мрежа за плодови?
user posted image

< Поракaта ја уредил rina13 RR -- 14.8.2013 8:26:50 >

(Одговор на членот miana)
Непосредна врска до пораките: 967
13.8.2013 10:05:17   
Yummy Mammy
Vo aptekite na Zegin. Jas imav i stvarno mnogu ja koristevme.

(Одговор на членот RedRain)
Непосредна врска до пораките: 968
13.8.2013 12:16:53   
bucko mal
Zeni denes dobiv idea,mi treba nekoe mashince za seckanjeuser posted image
cvekloto,morkovot gi rendam I race me bolat isto taka I za kromidot mi treba.
nekoj predlog?

Непосредна врска до пораките: 969
13.8.2013 12:40:26   
Yummy Mammy
Majka mi me umre ama seriozno na glava mi se kaci da sum si kupela na Mulinex masinceto za seckanje, bas zaradi cvekloto i zelkata (a btw i za mnogu drugi raboti go koristi ona). Eve go, kaj nas e okolu 3.000 den, majka mi vika deka vredelo za site pari.

user posted image

(Одговор на членот bucko mal)
Непосредна врска до пораките: 970
13.8.2013 12:48:39   
bucko mal
Istovo go gledav za melenje orevi mi trebashe ama nemi izgledashe bash za oreviuser posted image
Go ima I kaj nas ke si go kupam vikendov,neznam sto marka ama eftino beshe okolu 20evra.
fala Yummy Mammy
ИЗВОРНА ПОРАКА: Yummy Mammy

Majka mi me umre ama seriozno na glava mi se kaci da sum si kupela na Mulinex masinceto za seckanje, bas zaradi cvekloto i zelkata (a btw i za mnogu drugi raboti go koristi ona). Eve go, kaj nas e okolu 3.000 den, majka mi vika deka vredelo za site pari.

user posted image

Непосредна врска до пораките: 971
13.8.2013 13:24:31   
Yummy Mammy
E ne znam za orevi dali ima del user posted image Ama zatoa kaskavali i parmezan secka ko ludo.

(Одговор на членот bucko mal)
Непосредна врска до пораките: 972
13.8.2013 15:28:29   
masa
А каде може да се најде ова машинче и дали е рачно или на струја?И јас зелка избегнувам дома баш заради сецкањето,а ми е вкусна салата,само кога друг ќе ми ја исецка user posted image

Непосредна врска до пораките: 973
13.8.2013 15:30:06   
Yummy Mammy
Vo Tehnomarket i slicni prodavnici. Za u struja zenska zborime, ne mi paga na pamet zelka i cveklo da rendam na rende. Nemet rende! user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот masa)
Непосредна врска до пораките: 974
19.8.2013 13:33:47   
nadica
можеби и имам пишано ама ај пак оти имам голема мака
моето омилено црно бело фустанче заврши во перална несакајќи и белото стана сиво user posted image да не знаете каде да си купам боја за да го направам барем црвено бидејќи бело нема шанса пробав со се што видов слушнав и прочитав

Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа...
Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

Непосредна врска до пораките: 975
Страница:   <<   < Претходна страница  37 38 [39] 40 41   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  37 38 [39] 40 41   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Dali gi razgaluvate vasite deca?
Jana9

Dali gi razgaluvate vasite deca?

Da (100%)

Ne (0%)

Ponekogas (0%)

Број на сите гласови: 4

Фала на гласовите. Гласавте веќе на сите актуелни анкети. Можеш да направиш своја анкета!