|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  8 9 [10] 11 12   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Бремена сум!!!
1.8.2013 14:55:46   
LoveableMe RR

ИЗВОРНА ПОРАКА: kapina

Jas po se izleda ke go izgubam bebeto beta hcg bese mnogu nizka Sega no plodot se vide na eho

Капина имало случаи со низок Бета ХЦГ, со добра бременост, немој одма да очајуваш. Преземи мерки на контрола, лежи и слушај го докторот, се ќе биде во ред. Ајде, те бодриме!!!!

(Одговор на членот kapina)
Непосредна врска до пораките: 226
1.8.2013 16:11:41   
miana
Капина,немој со негативни мисли. Мисли само на убаво.Стискаме палци за тебе user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот LoveableMe RR)
Непосредна врска до пораките: 227
1.8.2013 16:21:18   
Felly RR
Kapina не се разочарувај, размислувај само позитивно!!! Ние ти ја испраќаме сета среќа за во вторник да слушнеш убави вести, а и ние да се радуваме со тебе!!! user posted image user posted image user posted image

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

(Одговор на членот miana)
Непосредна врска до пораките: 228
1.8.2013 16:40:18   
vezilka RR
Ти немој да мислиш на тоа, само слушај го докторот шро ри кажува, лежи, одмарај, опушти се и мисли позитивно. Прави нешто што те смирува и релаксира. Ние стискаме палци, и со тебе сме да знаеш. Те чекаме во вторник со убави вести.

(Одговор на членот Felly RR)
Непосредна врска до пораките: 229
1.8.2013 17:18:28   
kapina
Edinstvena nadez mi e sto go vidovme na ehoto a doktorot vikase nema sansi da se vide no se vide I gi Imam simptomite na bremenost

(Одговор на членот vezilka RR)
Непосредна врска до пораките: 230
1.8.2013 17:37:23   
vezilka RR
user posted image user posted image user posted image ќе биде се во ред.

Непосредна врска до пораките: 231
1.8.2013 19:59:42   
Bethany
Ах Капина, можам да замислам како се чувствуваш сега, ама се молам се да биде во ред! Штом постојат случаеви со ниска Бета, тогаш опушти се и верувај во најдоброто! user posted image

" Maturity is knowing more and more what is worth fighting for, and what is not worth fighting for."

Непосредна врска до пораките: 232
1.8.2013 20:38:03   
kapina
Gotovo e mojata bremenost zavrsi prokrvarivprimiv progesteron inekcija se vide plod na ehoto krvarenjeto malku podsopre I sega pak prokrvariv

(Одговор на членот Bethany)
Непосредна врска до пораките: 233
1.8.2013 21:12:35   
Bethany
Капина, знам трудници кои крвареа многу и пак плодот им останал.
Ако викаш дека е се уште таму, тогаш ништо не е изгубено. Не се предавај!

" Maturity is knowing more and more what is worth fighting for, and what is not worth fighting for."

Непосредна врска до пораките: 234
17.9.2013 9:09:10   
Gardenia
Женски себајлево направив тест со еден ден каснење и ми покажа одма две црти,бремена сум user posted image ,морав со вас да ја споделам веста никој незнае,незнам дали да правам уште еден тест user posted image

Непосредна врска до пораките: 235
17.9.2013 9:11:08   
sandriana RR
Гардениаааааааааа user posted image user posted image user posted image
И оди преку крв да ти проверат.
Прекрасен почеток на денов - поубава вест неможеше да слушнам user posted image

***I'd rather be honest than impresive***

(Одговор на членот Gardenia)
Непосредна врска до пораките: 236
17.9.2013 9:15:34   
deluxe

ИЗВОРНА ПОРАКА: Gardenia

Женски себајлево направив тест со еден ден каснење и ми покажа одма две црти,бремена сум user posted image ,морав со вас да ја споделам веста никој незнае,незнам дали да правам уште еден тест user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Гарденија ти честитам од срце,ти посакувам лесна и прекрасна бременост,и здраво и живо бебенце што ќе те направи најсреќна мама на цел свет!!!!user posted image user posted image
П.с штом тестот еднаш покажал позитивно не ми се верува дека е лага Бремена си,ама да си се осигураш направи преку крв и правец на гинекологuser posted image user posted image

„ Можеш да го извадиш човек од кал,но калта од човекот не!! “

Непосредна врска до пораките: 237
17.9.2013 9:16:44   
rina13
Честитки Гардениа

(Одговор на членот sandriana RR)
Непосредна врска до пораките: 238
17.9.2013 9:29:01   
Gardenia
Фала ви милички,се надевам дека се ќе биде во најдобар ред,само друго ме мачи од вчера сум некако настината ми тече нос и грло ме боли ненормално,се напив еден парацетамол,незнам што да правам да не е штетно?

(Одговор на членот rina13)
Непосредна врска до пораките: 239
17.9.2013 9:31:12   
Mihaela 2010
leleeee kolku ubava vest,Gardenia cestitki najgolemi,so lesno i so ubavo...luge denes sum preplavena so ubavi vesti,moja koleska posle tri godini brkanje i molenje i dodelile 4 mesecno bebe na posvojuvanje,presrekjna sum i svarno denov so ubavi vesti mi trgna

Најголемата трагедија во животот не е смртта, туку она што дозволуваме да згасне во нас додека живееме.

(Одговор на членот rina13)
Непосредна врска до пораките: 240
17.9.2013 9:34:00   
miana

Ти честитам Гардениа,многу убава вест. Јас мислам дека нема потреба да правиш тест преку крв,ако излегол позитивен тестот. Можеш да си направиш и попладне еден од оние Sure chek и ако и тој испадне позитивен и сеуште доцни ,нема дилема. Закажи си контрола на гинеколог и уживај во бременоста .. user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 241
17.9.2013 9:36:18   
miana

Фала ви милички,се надевам дека се ќе биде во најдобар ред,само друго ме мачи од вчера сум некако настината ми тече нос и грло ме боли ненормално,се напив еден парацетамол,незнам што да правам да не е штетно?

Не е штетно,парацетамоло е и единствениот што го даваат на трудници за болки. Мене докторот само со далерон ме лечеше.Сега си во рана бременост,и немој да пиеш ништо од лекарства додека не те види доктор и со докторот посоветувај се за настинки,болки и сл. Пиј повеке витамин Ц ,чаеви и одмарај. И јас со еден ден доцнење направив тест и ми беше позитивен и еве денес имам скоро 2 годишна керка user posted image

Непосредна врска до пораките: 242
17.9.2013 9:45:02   
Melanija RR
Gardenia преубава вест ,честитки мила и не прави тест само оди преку крв зошто е рано за ехо за да си имаш потврда и може да те прашат колку ти е бетата за кога да одиш на ехо.
Конечно те бришам од список со гоооолемо задоволствоuser posted image user posted image user posted image

3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи,
3 IUI =/, без терапијаuser posted image август 2013г.
user posted image Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни

(Одговор на членот miana)
Непосредна врска до пораките: 243
17.9.2013 9:48:25   
Палешка РР
Честитки Гардениа, имај лесна и прекрасна бременост!!! user posted image user posted image user posted image

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

(Одговор на членот Melanija RR)
Непосредна врска до пораките: 244
17.9.2013 9:56:30   
mommy_angels RR
е навистина убав старт на денот,честитки Гардениа убава и лесна бременост,јас не би правела проверка преку крв,всушност не ни правев кога останав бремена user posted image ,рано ти е за на гинеколог,нема да се види,а може и па ќе се види user posted image моето го видов после 5 дена доцнење user posted image ,сепак ти закажи си и тој ќе те посоветува
Михаела user posted image за колешката и мене ми е мило иако не ја познавам,ајде само убавини да слушаме

(Одговор на членот Палешка РР)
Непосредна врска до пораките: 245
17.9.2013 10:12:16   
AnnaMolly RR
ЧЕСТИТКИИИИИИИИ Гарденија! Многу се израдував!
Јас мислам дека парацетамол не треба да се пие во прво тримесечје. Подобросо чаеви, супа и витамин ц лечи се.
И веднаш на доктор да се потврди преку крв и да ни кажеш што си направила!

Live and let live

(Одговор на членот mommy_angels RR)
Непосредна врска до пораките: 246
17.9.2013 10:30:47   
vezilka RR
Гарденија, тридничка, супеееееееееер! Браво, честитки, нека ти е со лесно. Абе од убава, поубава вест.

(Одговор на членот AnnaMolly RR)
Непосредна врска до пораките: 247
17.9.2013 10:39:03   
Bethany
Честитки!!!!! user posted image user posted image user posted image
преубава вест, мноооогу ми е мило user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 248
17.9.2013 11:51:55   
Hunny
Честитки!!! Ти посакувам лесна, школска бременост и совет: купи си тифол или некои др. таблети со фолна киселина.

Непосредна врска до пораките: 249
17.9.2013 13:12:12   
Tanjat7880
CESTITKI,imaj si ubava I lesna bremenost!

(Одговор на членот Hunny)
Непосредна врска до пораките: 250
Страница:   <<   < Претходна страница  8 9 [10] 11 12   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  8 9 [10] 11 12   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Дали ви се менструации болни?
пеперутка16

Во последно време имам толку болни периоди што дури и се онесвестувам..итно е, ми дава инекција и толку..А сега кога стареам како што стареам. Имам 29 години, уште не сум се породила итн.