Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
Eve i jas da se prijavam vo porodeni vo Septemvri. Terminot ni bese 15.09 no kerkickata ni dojde na svet na 04.09. Se porodiv vo Cair i iskreno vi ja preporacuvam bolnicata, se e na nivo kako sto treba. Sega se cuvame, se guskame, se doime i taka se so red.. Aso lesno na site majki koi cekaat da se porodat i da znaat deka nisto ne e strasno, se se izdrzuva.. Pozdrav
< Поракaта ја уредил Felly RR -- 13.9.2013 14:40:58 >
Neka e zdrava I ziva kerkickata samo radost I sreka da vi nosi
ИЗВОРНА ПОРАКА: energy_m
Eve i jas da se prijavam vo porodeni vo Septemvri. Terminot ni bese 15.09 no kerkickata ni dojde na svet na 04.09. Se porodiv vo Cair i iskreno vi ja preporacuvam bolnicata, se e na nivo kako sto treba. Sega se cuvame, se guskame, se doime i taka se so red.. Aso lesno na site majki koi cekaat da se porodat i da znaat deka nisto ne e strasno, se se izdrzuva.. Pozdrav
< Поракaта ја уредил Felly RR -- 13.9.2013 14:41:19 >
energy_m да ви е жива и зрава ќеркиќчката,голема и умна да расте
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
zdr mamicki da se prijavam i jas imam since se porodiv so carski rez na 08 09 i si go rodiv moeto treto srce treto pa musko sega sum doma se boram ,nekako da fatam red so site tri i moram da priznaan najtesko mi odi so srednovo Taa ni pokazuva nekakkva ljubomora ama so da se pravi i taa e mala ima samo dve godini i dva mesecii pozdrav do sitee ne sum mnogu aktivna ama ve citam sekogas koga ke mozam site cao
< Поракaта ја уредил Felly RR -- 25.9.2013 15:06:58 >
Искривените заби кај децата и кај возрасните се честа појава која може...
Анкета
Дали ви се менструации болни? пеперутка16
Во последно време имам толку болни периоди што дури и се онесвестувам..итно е, ми дава инекција и толку..А сега кога стареам како што стареам. Имам 29 години, уште не сум се породила итн.