Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
duso sega razgledav ne gledam nisto takvo...inaku mi se javia od remedika i mi rekoa deneska bile samo 8 oplodeni pa ke mi javele utre kako se odviva pozdravce
i sto ke se slucuva so ostanatite 7...backi za site
< Поракaта ја уредил Melanija RR -- 25.11.2013 22:05:16 >
Девојки здраво, немав интернет баш и затоа нњ пишАВ
БРЕМЕНА СУМ Бета ХЦГ ми беше 1058
Инаку на контрола ми рекоа после 10.12. Да не е касно Немам некои симптоми, да речам никави, освен од синоќе што ми се воспалија непцата кај предните заби, ако тоа е некој симптоми
Поздрав и фала на подршката
< Поракaта ја уредил latica -- 26.11.2013 11:28:13 >
===================== 2013 година Ema$ nadezda bebus1 beblak menada belli marijana81 cacisk I LOVE LoveableMe RR latica
< Поракaта ја уредил LoveableMe RR -- 26.11.2013 20:05:29 >
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
Latica CESTITKI yeeeeeeeee samo vaka neka prodolzi samo ubavi raboti da se pisuvaat, na site veke sto zabremenivte vi posakuvam lesna i ubava bremenost, ovie 9 meseci da uzivate vo nea pa mislam deka zasluzuvame
Jas utre odam na punkcija ve molam pustete mi sreka da imam zdravi i kvalitetni jajce kletki
Latica cestitki jas denes bev na endokrinologija I mi kazaa oti aspirin I eutirox ne trebalo zaedno da gi pijam oti I od eutirox I od aspirin moze da dojde do krvarenje I mi dadoa da ispitam lipiden status insulin fsh lh I estradiol na petti den od ciklus denes imav zakazano I mi se pogodi bas I denot tie hormoni mozelo da se ispituvat mi kazaa od treti do peti den
Zdravo devojki,jas sum nova na forumov pret dva dena pravev embrio transfer Sea odmaram i cekam da mi pominat denovive... dali ima uste nekoj kako mene sto ceka?? sakam uste nesto dali znaete koja e najdobrata ishrana po embrio transfer?
dobre ni dojde gondola!19 ubavo sto ni se pridruzi da si spodelime iskustva i zaedno da se raduvame na nasite inaku jas vo nedela mi pravea punkcia a vo petok mi zakazaa transver..me interesira na punkcia kolku folekuli ti izvadia kolku ti se oplodia i kolku ti vratia na transverot posto slusam nekoj vikaat vrakale tri nekoj 2...pozdravce
Ajde navivam za site sto cekaat visoka beta da si docekaat sto poskoro. inaku endokrinologot se cudese denes kako e mozno. pokraj tolku jaka terapija za IVF I spontan abortus da. Imam redovna menstruacija sega treba da cekam da vidam kako ke izlezat tie rezultati. I zdravje boze February mart pak ke spremam dokumentite za ivf
macce znaci mene mi izvadija 6 jajce kletki site zreli za oploduvanje,od niv 4 se oplodija,2 mi vratija blastocisti na 5 den od transfer,endometriumot bese super rece doktorot ne mi kaza kolkiu mm,a jas posto bev mnogu vozbudena zaboraviv da prasam inaku procitav da se lezi na stomak i na desna strana ,mene nikoj taka ne mi kaza..mi rekoa da miruvam na grb??znae ;o nekoj kako e pravilno??tanks devojki forumov e super..da se nadevame deka site ke se izraduvame so
Laqtica cestitkiiiii.So lesno i mirna i skolska bremenost.Gondola i jas sum od cekackite kako i ti.sedmi den od transver denes.Probuvam da bidam sto po smirena .pa ostanuva da cekame Macee so lesno vo petok..
Latica i od mene.Ti posakuvam lesna bremenost i mnogu decinja .Mene mi e prv den od ciklus i sakam da prasam od koj den vie pocnavte so terapija?Kako se odviva terapijata,dali treba miruvanje i za vreme na terapijata i sto bi bilo vaka ubavo pocesto da se jade vo toj period?Pozdrav i se nadevam site nie tuka naskoro ke staneme
I dali ke moze da mi kaze nekoj kako da si zakacam slikicka?
< Поракaта ја уредил Melanija RR -- 27.11.2013 10:53:39 >
dzvezda сликичка односно аватар на профилот како се поставува КЛИКНИ=ТУКА ако ти треба помош пиши ни во таа тема
Одприлика за постапката може да прочиташ во темата ТУКА каде што LoveableMe RR пишува како оди, а тема оклу исхраната има во темата Важни совети кога сте во IUI/IVF/ICSI
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
Poddrska na site ringerajki ischekuvalki. Bube 10, zamrznuvanjeto chini 650 EUR, za edna godina, a potoa ako sakas da ti gi chuvaat sekoja godina po 150EUR. Ke primas terapija eo estrofem I progesteron kratko, da ja podgotvat matkata za embrionite, a transferot chini 25000 den. Vo sekoj slucaj skratena postapka e, za razlika od IVF.
Sakam da prasam mi dadoa Crinone progesteron vaginalen gel, no dosega ne sum upotrebuvala pa sakav da ve prasam kako se upotrebuva prvo neli treba da se protrese za da padne nadolu gelot, dali dodeka go protreduvate isto taka treba i da se stiska pumpicata i posle toa koga ke se stavi vaginalno samo ednas ja pritiskate pumpicata ili nekolku pati pa ja vadite. Prasuvam zosto neli ako ja stiskas nekolku pati so pritiskanjeto taa moze da go navlekuva gelot nazat i zatoa mi e vazno da prasam dali treba samo ednas da se pritisne za da izleze gelot? Ve molam nekoja RR ako znae neka mi pise, Najgolemo THANKS
Искривените заби кај децата и кај возрасните се честа појава која може...
Анкета
Дали ви се менструации болни? пеперутка16
Во последно време имам толку болни периоди што дури и се онесвестувам..итно е, ми дава инекција и толку..А сега кога стареам како што стареам. Имам 29 години, уште не сум се породила итн.