|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  48 49 [50] 51 52   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Сакаме две црти!!! - III дел
5.12.2013 17:42:14   
vesnna
Zdravo na site sakam da ve prasam dali e mozno da sum bremena mi docni 5dena sabajle praves test mi izleze negativen a imam vaginalen sekret mlecen e citav deka se pojavuva vo rana bremenost.

I oste nesto zaboraviv da kazam gradite me bolat no ne tolku silni bolki kako so gi osekav kako za dobivanje.

< Поракaта ја уредил Melanija RR -- 5.12.2013 21:07:21 >

(Одговор на членот LoveableMe RR)
Непосредна врска до пораките: 1226
5.12.2013 18:56:36   
Bethany
vesnna, првиот симптом поради кој јас помислив дека сум бремена беше бел секрет, бидејќи порано никогаш го немав.
Се надевам дека и кај тебе е тоа случајот.
А за тестот може да почекаш уште некој ден, или ако си нетрпелива да направиш тест преку крв, тој сигурно ќе покаже.
Да се надеваме на радосни вести user posted image

Патем, добредојде на РР и ти посакувам и убава дружба тука со нас, па наскоро да не дружиш во форумот БЕБЕ user posted image

" Maturity is knowing more and more what is worth fighting for, and what is not worth fighting for."

(Одговор на членот vesnna)
Непосредна врска до пораките: 1227
6.12.2013 9:57:41   
SandraRo
zenski trgajte me od listata jas vcera dobiv i toa 4 dena porano toa e toa odime so novi sili za naredniot mesec :)) backi

(Одговор на членот Bethany)
Непосредна врска до пораките: 1228
6.12.2013 10:05:41   
blond
Dobiv sega i jas zencinja.... Se razocarav epten... Sedam na rabota skisnata,nit mi se jade,ni mi se pie. Samo cigari tegnam od maka. Tuf a taman mislev utre kje se izrauvame so ||.
Zdravje slednoto kolo povekje srekja :)

(Одговор на членот SandraRo)
Непосредна врска до пораките: 1229
6.12.2013 10:42:42   
LoveableMe RR
Девојки баш ми е жал, ајде празници се ближат....па бидете вредни и дедо Мраз да ни соопшти убава вест во јануари. А може и другиве исчекувалки во декември да не израдуваат user posted image

user posted image

cancro , sky diver, lanicka30 , Maja06, Мilicka 30,MademoiselleNina

Hopeful /30 ноемвриuser posted image Vesna I /25 декември user posted image anamari /25 декемвриuser posted image Sandra Ro /2 јануари user posted image blond /3 јануари user posted image

=================
Последни трудници
Mila1user posted image Daci96 user posted image vezilka RR user posted image kate18user posted image bebence19user posted image petra27user posted image u
sonc90user posted image jasmina81user posted image lady bug user posted image kuklickauser posted image jasminagorjandejan user posted image

< Поракaта ја уредил LoveableMe RR -- 6.12.2013 10:43:31 >

(Одговор на членот blond)
Непосредна врска до пораките: 1230
6.12.2013 17:55:46   
Vesna I
Sandra jas mislam deka treba da otidesh na ginekolog. Neznam dali posledniot pat koga ti docneshe beshe na doktor ili ne. Znaesh deka i da si trudna moze da se sluchi vo prvite tri meseci da dobivash redovno menzis. Taka da - ako ne si bila TRK na doktor. Gushkiii

Непосредна врска до пораките: 1231
7.12.2013 0:17:48   
vesnna
Ti blagodaram Bethany RR mnogu bi sakala da ve druzam vo forumot bebe ako ima nesto ke ve izvestam.

(Одговор на членот Vesna I)
Непосредна врска до пораките: 1232
7.12.2013 0:32:09   
jana ana
Здраво на сите, нова сум на форумот, очајно сакам user posted image се надевам ке се израдувам овој месец, имам појачан секрет и болки во градите (мегутоа и пред мензис ги имам истите симптоми). Ви посакувам на сите да се израдувате user posted image

Непосредна врска до пораките: 1233
7.12.2013 0:45:37   
Melanija RR
jana ana добре дојде на Рингераја user posted image

Може во темава Да се запознаеме да ни се претставиш
Ти посакувам уште овој месец user posted image која ти е датата за недобивање?

3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи,
3 IUI =/, без терапијаuser posted image август 2013г.
user posted image Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни

(Одговор на членот jana ana)
Непосредна врска до пораките: 1234
7.12.2013 9:04:55   
SandraRo
oo mila ne bev ni togas koga mi docnese ni sega....a u toa e nizno sto velis zatoa sto majka mi isto taka do 4 mesec redovno si dobivase a bese bremena i nemase nikakva pojma za toa ....ajde slednata nedela ke odam pa ke vidime sto e i kako e pozz

Непосредна врска до пораките: 1235
7.12.2013 16:20:19   
LoveableMe RR
Jana Ana, добредојде на форумот се надевам ќе се дружиме и ќе споделуваме искуства.

СандраРо, сестра ми имаше слично искуство, така што направи си тест за посигурно, па пиши. Позз user posted image

Непосредна врска до пораките: 1236
7.12.2013 21:28:04   
jana ana
Ви благодарам за топлото добредојде :) Ви посакувам на сите наскоро да си гушкате user posted image , датата за добивање е 9ти Декември, се надевам ке ја прескокнам овој и наредните осум месеци :)

Непосредна врска до пораките: 1237
7.12.2013 22:11:25   
Felly RR
Значи блиску бил денот јана ана!!! Ти посакувам да биде како што ти е желбата, и за некој ден да си видиш user posted image user posted image
Добредојде на Рингераја user posted image

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

(Одговор на членот jana ana)
Непосредна врска до пораките: 1238
9.12.2013 10:31:04   
Hopeful RR
Девојки, толку од инсеминацијата бр. 3... добив вчера, на 34 ден, и сега не само што сум емотивно скршена, туку и ќе полудам од болки... user posted image Здравје, следниот пат со повеќе среќа...

(Одговор на членот Felly RR)
Непосредна врска до пораките: 1239
9.12.2013 11:12:04   
SandraRo
daj boze da e taka mila...aj ke napravam eden test i ke ve izvestam.....user posted image hihi da znaete deka samo bremeni zeni,bebinja,porogaji gledam ovie dve nedeli a i non stop sonvam kako imam dete ej ama sum bila opsednata hihiuser posted image

jana ana stiskam palci za da ima user posted image i da se izraduvame backi

< Поракaта ја уредил Melanija RR -- 9.12.2013 17:09:05 >

Непосредна врска до пораките: 1240
9.12.2013 16:51:05   
Milicka 30
ИЗВОРНА ПОРАКА: Hopeful

Девојки, толку од инсеминацијата бр. 3... добив вчера, на 34 ден, и сега не само што сум емотивно скршена, туку и ќе полудам од болки... user posted image Здравје, следниот пат со повеќе среќа...

Hopeful душо не губи надеж, нашата среќа допрва доаѓа. Ајде идат најубавите празници па Господ ќе не израдува сите нас.
Исплачи се ,нека ти олесне .... знам колку е тешко, ама мора да имаме надеж.
И јас овојпат после инсеминацијата имав болна менструација.

< Поракaта ја уредил Melanija RR -- 9.12.2013 17:10:12 >

(Одговор на членот Hopeful RR)
Непосредна врска до пораките: 1241
10.12.2013 11:16:52   
Hopeful RR
Milicka 30, фала ти за убавите зборови... секој месец тоа па тоа, веќе се чувствуваме запоставени и заборавени, како да некој таму не оставил зад врата и заборавил дека и нас треба да ни се случуваат убави работи... многу измачува ова, и ич, ама ич не е фер! Кај и да се свртам луѓе прават деца, плукни-залепи, второ, трето... сите се шетаат, прават родендени, си зборат за децата... јас како глупава некоја голтам кетонали...
Си измрчев малце user posted image Како и да е, добро што барем вас тука ве имам и знам дека се разбираме... Те гушкам user posted image

(Одговор на членот Milicka 30)
Непосредна врска до пораките: 1242
10.12.2013 11:51:02   
LoveableMe RR

Milicka 30, фала ти за убавите зборови... секој месец тоа па тоа, веќе се чувствуваме запоставени и заборавени, како да некој таму не оставил зад врата и заборавил дека и нас треба да ни се случуваат убави работи... многу измачува ова, и ич, ама ич не е фер! Кај и да се свртам луѓе прават деца, плукни-залепи, второ, трето... сите се шетаат, прават родендени, си зборат за децата... јас како глупава некоја голтам кетонали...
Си измрчев малце user posted image Како и да е, добро што барем вас тука ве имам и знам дека се разбираме... Те гушкам user posted image

Hopeful, многу ми е жал, немој да мислиш дека си сама, сите се прашуваме овде на форумот каде сме згрешиле, дали нешто сме направиле што не треба, дали имаме гревови, зошто Господ не заборавил и сл, но ете некои работи така се случуваат....ти посакувам среќа за следниот пат, побарај повеќе мислења, да видиш дали може нешто да се направи, да не правиш ИВФ. user posted image Позз,

Непосредна врска до пораките: 1243
10.12.2013 11:59:29   
LoveableMe RR
user posted image

cancro , sky diver, lanicka30 , Maja06, Мilicka 30,MademoiselleNina, Hopeful

jana ana / 9 декември user posted image Vesna I /25 декември user posted image anamari /25 декемвриuser posted image Sandra Ro /2 јануари user posted image blond /3 јануари user posted image

=================
Последни трудници
Mila1user posted image Daci96 user posted image vezilka RR user posted image kate18user posted image bebence19user posted image petra27user posted image u
sonc90user posted image jasmina81user posted image lady bug user posted image kuklickauser posted image jasminagorjandejan user posted image

< Поракaта ја уредил LoveableMe RR -- 10.12.2013 12:00:22 >

Непосредна врска до пораките: 1244
10.12.2013 16:12:23   
SandraRo
RR jas kupiv test sega samo mi e strav da go napravam hihi lelee sto me snajde...ke cekam do utre sabajle pa da go napravam daj boze da ima nesto...znaete kako se osekam sto pred edna nedela sestra mi ni soopsti deka e bremena a denes drugata istoto ni go soopsti pa ajde i jas utre istoto da go soopstam daj boze i jas i site koi cekate da se sluci toa pozz

Непосредна врска до пораките: 1245
10.12.2013 16:23:02   
Hopeful RR
SandraRo, ти прекина крварењето или беше само капка-две? Те прашувам пошто пиша дека си добила, па ме збуни... како и да е, прави одма тест и дај боже user posted image user posted image user posted image Те чекаме! user posted image

Непосредна врска до пораките: 1246
10.12.2013 17:01:20   
SandraRo
krvarenjeto pocna 4 dena porano I traese samo tri dena cudno mi bese zato sto bolka nemav vo gradite nikakva a obicno ja imam pa takanda ke napravam eden test kolku da mi pomini misla ne se nadevam mnogu ama ke vidime daj boze da ima bebce pozdrav

Непосредна врска до пораките: 1247
10.12.2013 17:38:42   
Melanija RR
Hopeful неколку убави мисли за тебе и сите исчекувалки

Господ не заборава, само искушението мора да помине.
Bog ce svakom dati samo treba verovati.

Лани мм работеше во детски бутик ,јас во игротека замислете, но се смеевме леле какво искушение дека ако неможе во момент да забременам барем ни овозможува да уживаме во толку многу деца. И после некој месец бидна што бидна и сега ме зеза не сака да заспие user posted image

3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи,
3 IUI =/, без терапијаuser posted image август 2013г.
user posted image Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни

Непосредна врска до пораките: 1248
11.12.2013 7:38:41   
Milicka 30
Добро утро драги рингејајки!
Поминаа 10 дена од кога ми заврши а синоќа приметив розникав исцедок и денес имам малку.
Од што може да биде? Се загрижив ептен user posted image

(Одговор на членот Melanija RR)
Непосредна врска до пораките: 1249
11.12.2013 10:25:14   
LoveableMe RR
Миличка, може да биде ако примаше прогестеронска терапија, но јас би те советувала да одиш кај докторот и да видиш што е, сепак тој е најстручен да ти даде мислење. Па, пиши, позз

Обиди: 5,5 години
2 IUI, 3 IVF, HSC, 1 FET, 3 смрзнати
Верувај во чуда!

(Одговор на членот Milicka 30)
Непосредна врска до пораките: 1250
Страница:   <<   < Претходна страница  48 49 [50] 51 52   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  48 49 [50] 51 52   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Дали ви се менструации болни?
пеперутка16

Во последно време имам толку болни периоди што дури и се онесвестувам..итно е, ми дава инекција и толку..А сега кога стареам како што стареам. Имам 29 години, уште не сум се породила итн.