Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
Еј, женски, чувајте едно место и за Снооувајт, кај да е ќе ни се придружи, сега ја видов дека е тука. Чекај да видам кој е уште тука.......... мими 27, капина, миластеве...... ајде и другите ве чекаме да ни се придружите во барот.
< Поракaта ја уредил Felly RR -- 24.1.2014 23:47:24 >
E ajde sega jas da pocastam edna ture kokteli na pogolemoto since mu e rodenden denes na 25 polni 4 godini,da ni e ziv i zdrav i sekogas radosti da ni nosi.Tuku ae pocastete se pa utre ke prinesam meze da se pocastite.
Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.
Јадењево го заобиколувам цел ден оти решив да слабеам ама штом е роденденско сепак ќе си ги почестам барем очињата. Мами среќен нека ти е роденденот, туку малце касно го сфативме поводот. Ајде нема да ни замериш, важно на крај ја оправивме работата.
< Поракaта ја уредил elenak RR -- 31.1.2014 22:40:34 >