deluxe
|
ИЗВОРНА ПОРАКА: Mihaela 2010 Nas ova ne spasi za grlceto koga i bese crveno,doktorkata rece nesto na prirodna baza,da ne dava antibiotik,i ova se pokaza dosta efikasno....ima za deca i e na prirodna baza ИЗВОРНА ПОРАКА: Annet jas samo sto zemav od pro bebe angi i staviv na lazice 15 kapki na sekerce .deluxe vie kako gi davate i kolku vreme?? Bevme na lekar ama bese prepolno,i se vrativme......Ke davam kapki,a ova sprejce neznam dali ke dava direktno da i go prska,ne otvara usta:( ИЗВОРНА ПОРАКА: Mihaela 2010 sprejceto e dosta efikasno,kerka mi go prifati duri uste barase,nekolku pati vo denot se dava.,i se uarni bas... ajde so lesno neka vi e i pobrgu da ozdravite ИЗВОРНА ПОРАКА: deluxe RR ИЗВОРНА ПОРАКА: Annet jas samo sto zemav od pro bebe angi i staviv na lazice 15 kapki na sekerce .deluxe vie kako gi davate i kolku vreme?? Bevme na lekar ama bese prepolno,i se vrativme......Ke davam kapki,a ova sprejce neznam dali ke dava direktno da i go prska,ne otvara usta:( Анет јас му давам по 10 капки,3 пати во денот,или може 15 капки но два пати.Значи вкупна доза на капки во денот да биде 30.Малку вкусот му е необичен за малечко детенце,но јас му го мешам во лажичка со малку сокче ,не сим пробала со шеќер,може така нема да се противи да го испие ИЗВОРНА ПОРАКА: Bethany RR Нема потреба да се даваат со шеќер, убави се на вкус, не се толку горчливи како тие обичните прополис капки. А и не е препорачливо од причина дека шеќерите всушност ги " хранат" бактериите и уште повеќе го иритираат грлото. ИЗВОРНА ПОРАКА: Felly RR Според мене прополисот не би требало да се голта наеднаш, туку или на шеќер, или на парче леб, да се капне и тоа да се држи подолго време во устата, значи шеќерот да се растопува во устата, а со тоа и прополисот да се задржи подолго време баш на грлото кај што треба и да делува, тогаш има поголем ефект. Исто како пастилите за болно грло што ги шмукаме. ИЗВОРНА ПОРАКА: deluxe RR ИЗВОРНА ПОРАКА: Bethany RR Нема потреба да се даваат со шеќер, убави се на вкус, не се толку горчливи како тие обичните прополис капки. А и не е препорачливо од причина дека шеќерите всушност ги " хранат" бактериите и уште повеќе го иритираат грлото. Тоа е точно во врска со шеќерот.Можеби и затоа не посегнувам по шеќер.Но проблемот е што Ф не сака да ги голтне ако му ги давам чисто само капки.Имаат некој ментол мирис и вкус,а тој изгледа не го сака тој вкус.И сега буквално се бориме кога треба да ги голтне.Сите дома држиме,кој рака,кој нога ,за јас да му ставам в уста Како да му ги давам поинаку не знам... Посоветувајте ме... ИЗВОРНА ПОРАКА: Annet Epa da vi kazeme deka ke pieme Ospen....Kapkite ke si gi davam pak,jas i staviv malku sok i vo sokceto vo malo lazice kapnav kapki,go ispi taka.....na seker staviv ama go ispluka.....:))