Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 10.5.2014 12:31:29
LoveableMe RR
ИЗВОРНА ПОРАКА: sonja1987
......jas denes pravev test posle dva dena na docnenje na ciklusot I mi se pojavija dvete crti:)inace ova mi e vtora bremenost, ponedelnik pravo na ginekolog;)
Честитки соња1987, дај Боже да не префати од тебе сите овде кои чекаме две црти!!!!
Девојки, има ли некоја да се пофали со новост од списоков?
< Поракaта ја уредил LoveableMe RR -- 10.5.2014 12:33:03 >
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 10.5.2014 14:29:22
Lilja Maria
Еве и јас да се пофалам дека денеска свечено ми дојде прв пат без некои страшни ПМС симптоми И кажав дека овва и е последно видување до наредните девет месеци не сакам да ја видам Тоа е си правиме инсеминација наредно се надевам дека другите веќе ја избркале и дека ќе си ги галат мешињата наредниот период! позз
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 11.5.2014 10:09:21
Milicka 30
Драги рр, денес уште едно разочарување...направив тест,негативен Неуспешна и последната инсеминација. Сега со нови сили да ги соберам документите за ин витро. Ви посакувам среќа на сите кои сте во исчекување на
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 12.5.2014 8:36:09
Dreamline
...ete bidejki LoveableME prasa da si akzam deka od mojata mestruacija ovoj mesec ni traga ni glas... ama ne poradi dve crticki tuku poradi haoticen ciklus i zadocneta ovulacija ... meram bazalna i nekako ovoj ciklus nema nikakov red toa izgleda prorabote mojot pcos ... ke vi kazam koga ke dobijam i ke stavam data za sledno nedobivanje... pa da vidime moze sledniot ciklus ke e podobar.
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 12.5.2014 9:32:32
LoveableMe RR
Dreamline, те чекаме, со пцос не се знае кога има овулација и некогаш полесно може да се погоди да се фати, бидејќи не планираш и не можеш да планираш со таков циклус . Ајде, па јави
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 13.5.2014 14:14:58
jasminagorjandejan
Eve da pisam nesto i jas,poveke ve citam sto pisuvate retko koga ke napisam nesto ama eve sega sakam i da pisam, trebase da dojde vcera TOCNA MI E ,mi dovaga 5 dena porano i samo otsabajle nikogas navecer i eve predhodniot mesec mi dojde na 16 znaci sega trebase vcera ama ja nema nikade ,otsabajle pravev test negativen(mos malku utnav koga ja isplaknav caskata so voda) na rabota nabrzina da ne me vide nekoj pa i toa mi tekna da ja plaknam caskata,ama eve nema jasm=hudicek1.gif] simtomi kako simtomi blaga bolka vo stomakot,nervoza mala ,non stop vo WC,i poduenost na stomakot i se me cesa.Mislam i taka i taka.ama ke videme do vecer.............
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 13.5.2014 14:26:51
LoveableMe RR
ИЗВОРНА ПОРАКА: jasminagorjandejan
Eve da pisam nesto i jas,poveke ve citam sto pisuvate retko koga ke napisam nesto ama eve sega sakam i da pisam, trebase da dojde vcera TOCNA MI E ,mi dovaga 5 dena porano i samo otsabajle nikogas navecer i eve predhodniot mesec mi dojde na 16 znaci sega trebase vcera ama ja nema nikade.......
Навиваме за
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 15.5.2014 10:27:12
AnnaMolly RR
Да се пофалам и јас :) Вчера видов блееееееда втора цртка на тестот, ќе почекам неколку дена па ќе одам на гинеколог. Сега ми мати сметки што јас очекував утре да добијам, а вече 3 дена ми се повраќќа, ми се гади од кафе и цигари и направив тест. Се појави бледа, ама видлива линија и се надевам дека тоа е тоа :)
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 15.5.2014 11:20:17
LoveableMe RR
AnnaMolly, бледа црта е сепак црта! Ајде со лесно, сигурна сум наскоро ќе ги потврдиш убавите вести
anamari /9 март butterfly1 / 28 април janaana/ 30 април lanicka30/ 1 мај Dreamline/ 7 мај Vesna I /13 мај jana81/23 мај Roberta r/ 25 мај LoveableMe RR/ 10 јуни =================
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 15.5.2014 11:47:17
Dreamline
...leleee bre Anamolly cestito!... pa koga pobrzo bre pa ti pred nekoj den se prijavi za nedobivanje i op odma dve crticki... ova mi se cini so vrski e kaj dedo boze ... aj so srekja i so lesno
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 15.5.2014 12:46:55
Melanija RR
AnnaMolly RR што побрзо нека потврди докторот
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 19.5.2014 12:53:10
Ki4iko
И на мојот утрински тест денес се појави многу бледа розева 2ра цртичка, деновиве и не ми беше мнјадобро, поспана сум,имам симптоми исто како за добивање на месечен циклус,инаку имам уште 2 дена до датумот на месечниот циклус,но сепак направив тест ,на кој по 10 минути се појави бледа розева црта, се надевам дека е бременост , еххх,пресреќна....
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 20.5.2014 11:47:32
LoveableMe RR
ИЗВОРНА ПОРАКА: Ki4iko
И на мојот утрински тест денес се појави многу бледа розева 2ра цртичка, деновиве и не ми беше мнјадобро, поспана сум,имам симптоми исто како за добивање на месечен циклус,инаку имам уште 2 дена до датумот на месечниот циклус,но сепак направив тест ,на кој по 10 минути се појави бледа розева црта, се надевам дека е бременост , еххх,пресреќна....
Ki4iko, честиткиииииииииииииииии
< Поракaта ја уредил LoveableMe RR -- 23.5.2014 10:46:48 >
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 21.5.2014 12:48:58
Ki4iko
Аааа,ви благодарам од се срце, сакавме и добивме Инаку ова ќе ми биде втора бременост,беше планирана и ова беше првиот месец на обидот со сопругот и ете испадна од прв пат , ви посакувам на сите што си чекате ваква радост .Без разлика дали е прва или втора бременост,среќата е иста
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 21.5.2014 13:33:53
Melanija RR
Ki4iko имај убава и лесна бременост
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 21.5.2014 13:38:31
Felly RR
Честитки Кi4iko и AnnaMolly RR!!! Ви посакувам лесна бременост!!! Се радувам кога ќе видам колку голем станал списокот на трудници, и само нека се множи!!!
Дали ви се менструации болни? пеперутка16
Во последно време имам толку болни периоди што дури и се онесвестувам..итно е, ми дава инекција и толку..А сега кога стареам како што стареам. Имам 29 години, уште не сум се породила итн.