Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
Ова не знаевте за мојот сопруг/дечко 13.10.2009 14:08:11
profesorica
Имаме тема:ова не знаевте за мене
но еве ајде да збориме за тоа што незнаете за мм или дечко ми.
мм не знае да скрие ништо, одма му се познава на лицето секој викенд ми носи појадок во кревет секој ден ми прави неверојатни сендвичи за на работа уште пред да ме разбуди.... многу го сакам!!!
инаку темата:ова не знаевте за мене може да ја најдете со кликање тука
RE: Ова не знаевте за мојот сопруг/дечко 13.10.2009 14:19:08
Enika
decko mi ne go biva za gotvenje i takvi raboti ama pa mn saka da mi ugoduva, da se grizi za mene...do den denes se tepame za novcanik koj da plati...aj na pocetoot da me sharmira ama sea neznam...takov e...shirokogradna osoba:Di najveke si go sakam i sakam koga me razmazuva
RE: Ова не знаевте за мојот сопруг/дечко 13.10.2009 14:19:18
happy mommy
Маж ми прави ручек , одлично готви морам да го пофалам, пере,чисти , го бања и пресоблака син ми , е само не го рани затоа што малиов ич не го слуша и не јаде со него. Му донесов кутре дома мало самоједче кое на почеток ич не го сакаше а сега сите обврски околу неа си ги превзема он. Си го сакам највеќе .
RE: Ова не знаевте за мојот сопруг/дечко 13.10.2009 14:43:05
happy mommy
И ја ги сакам Еника ама након искуство од 3 год со чување на самојед, ги сакам само на screen saver :) , која обврска е да се чува куче а плус оваа раса со лаењето нивно се неподносливи, лаат на све а кога грми нема шанси да ја затнеш никако. За да ја купам на почетокот бев спремна да не се земам со маж ми ако не се согласи да чуваме куче , а сега настојувам да ја дадеме на некого поклон а маж ми не сака :) Како фино ми се врати инатот на моја глава нели :)
RE: Ова не знаевте за мојот сопруг/дечко 13.10.2009 15:24:05
Iva
Мм не ми дозволува да чистам по дома, викендов направи генералка по дома и не ми дозволи да му помогнам, ама не за друго, вика дека он поубаво чистел од мене. Ако, мене ми одговара
RE: Ова не знаевте за мојот сопруг/дечко 13.10.2009 19:03:34
Pepe
Kakva interesna diskusija...mm sviri gitara i so toa me osvoi najmnogu....i seuste znae da mi zapee nekoja pesna,a mene kako i prviot moment koga toa go napravi i posle tolku godini mi doaga da pocrvenam od sram...heheheheh
RE: Ова не знаевте за мојот сопруг/дечко 20.2.2010 9:58:43
majka 79
mm ne cisti po doma, ne pegla, ne gotvi, ne gi banja decata, ne gi frla valkanite alista vo korpa.........no sepak pravi da se cuvstvuvam najsakanata zena na svetot, edna i edinstvena za nego.
RE: Ова не знаевте за мојот сопруг/дечко 20.2.2010 10:26:35
tereza
ИЗВОРНА ПОРАКА: Enika
ama pa mn saka da mi ugoduva, da se grizi za mene...do den denes se tepame za novcanik koj da plati...aj na pocetoot da me sharmira ama sea neznam...takov e...shirokogradna osoba:Di najveke si go sakam i sakam koga me razmazuva
исто и дечко ми,плус и знае да готви,и кога одиме на одмор редовно тој спрема ручек,најмногу си го сакам
RE: Ова не знаевте за мојот сопруг/дечко 21.2.2010 1:18:46
Enika
ИЗВОРНА ПОРАКА: tereza
ИЗВОРНА ПОРАКА: Enika
ama pa mn saka da mi ugoduva, da se grizi za mene...do den denes se tepame za novcanik koj da plati...aj na pocetoot da me sharmira ama sea neznam...takov e...shirokogradna osoba:Di najveke si go sakam i sakam koga me razmazuva
исто и дечко ми,плус и знае да готви,и кога одиме на одмор редовно тој спрема ручек,најмногу си го сакам
Е мојов не готви..ни кафе незнае да праи бре...ама ако...ке научи...лека полека
RE: Ова не знаевте за мојот сопруг/дечко 21.2.2010 12:19:44
Leonida
Мм е многу внимателен и често ми угодува. Ми прави доручек, ручек (подобар е од мене во кујна ), кафиња, чаеви...... Не дека јас воопшто не си правам ништо, туку бидејки сум зафатена околу малата па така он ми помага. Попладне кога ке се врати од работа обавезно ме заменува и поминува некое време он со неа за јас да се одморам Ми се погоди
RE: Ова не знаевте за мојот сопруг/дечко 21.2.2010 16:37:10
nutelizza
ИЗВОРНА ПОРАКА: majka 79
mm ne cisti po doma, ne pegla, ne gotvi, ne gi banja decata, ne gi frla valkanite alista vo korpa.........no sepak pravi da se cuvstvuvam najsakanata zena na svetot, edna i edinstvena za nego.
RE: Ова не знаевте за мојот сопруг/дечко 27.3.2010 23:38:16
baby mama
ИЗВОРНА ПОРАКА: nutelizza
ова како јас да сум го пишувала!!!!
и кај мене е вака, со исклучок што мм знае да направи пица од готово тесто.
RE: Ова не знаевте за мојот сопруг/дечко 28.3.2010 1:01:14
nadica
да и уште едно чудо НЕ има ама навистина ме прави среќна една и единствена
RE: Ова не знаевте за мојот сопруг/дечко 12.6.2014 1:21:30
Defne90 RR
Мм ги бања децата,усисува по дома,ми помага во домашните обврски,прави многу убаво кафе,ме изненадува пријатно постојано. Со еден збор прекрасен човек е и навистина се труди да ни угоди на сите дома. Затоа и си го сакаме толку многу.
Дали ви се менструации болни? пеперутка16
Во последно време имам толку болни периоди што дури и се онесвестувам..итно е, ми дава инекција и толку..А сега кога стареам како што стареам. Имам 29 години, уште не сум се породила итн.