Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
Eve gi moite plivacki (ne se od odmor slikive, ama letni se). Moram da ja pofalam M, mislam deka e edinstveno dete sto na 1,5 god sama plivase vo guma... se djitka, se davi, ke si se izbrise i prodolzuva pak. Nemoj slucajno da si se obidel da ja fatis ili da stois blisku do nea
< Поракaта ја уредил Yummy Mammy -- 27.8.2013 9:57:35 >
Еве ја нашата домашна игротека - ќошот меѓу двоседот и троседот. Бидејќи уште немаме детска соба ова го користиме како катче за играње. Ама и јас се видов раат од собирање играчки по цел ден низ дневна. Тука си ги носи играчките со кои најмногу игра и може да прави што сака.
Definitivno ova e najubavata tema vo celata ringeraja,tema kade sto mozeme da gi vidime site mali ringerajcinja.Nasite najmili decinja za koi ziveeme i za koi sekojdnevno se borime.Ajde i jas da stavam sliki od moite mali sonca Ova e pogolemiot sin Marjanco so negoviot motor Ova e pomaliot sin Aleksandar
Motherhood is a forever love story...Enjoy every minute and treasure it!
Ау колку прекрасни рингерајчиња оваа цела страна (понови се сликите од пред 1 година)се лепоти mama_06 си личат како да се близнаци
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни